Тома Биков: Следващият парламент веднага трябва да започне да се занимава с бюджет 2023

  • 29 август 2022 10:58

  • 337
  • 1
Тома Биков: Следващият парламент веднага трябва да започне да се занимава с бюджет 2023
© Нова нюз
Слушай новината Слушай новината

"В момента, в който свикаме парламентът, веднага трябва да започнем да се занимаваме с бюджета за 2023. Това трябва да бъде подготвено и подпомогнато и от служебното правителство, защото това е процес, който трае поне два месеца”. Това посочи в предаването „Твоят ден” на NOVA NEWS  Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за. "Разбира се, ново правителство, нов финансов министър, ще има нови идеи, но поне тази, техническата, основа да бъде готова, за да може да си влезе бюджетът, когато трябва, ако има правителство", уточни той.

Той подчерта личното си мнение за договора с "Газпром", чийто срок изтича в края на годината и който соред него те трябва да изпълнят: „Ние трябва да направим възможното да получим количествата газ, които „Газпром” ни дължи. За мен най-добрият вариант е ние да си получим тези количества газ от „Газпром” до края на годината".

Знаков кадър на ДСБ се появи в листите на ГЕРБ

Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за не пожела да даде оценка на служебното правителство, което е само на 20-тина дни и я обвъзра с резултатите от казуса с газа. "Служебното правителство в тази тема, освен краткосрочния казус дали ще има газ ноември и декември, трябва да започне паралелно да решава и дългосрочния казус. А това означава да започне да предприема действия за подписването на дългосрочни договори за газ извън „Газпром”. Такива възможности има, но те също изискват време”, посочи Биков.

Като водачът на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в 24 МИР София Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за коментира: „Този район е доста специфичен, той е по средата на София – той обхваща и периферията, и центъра.  Колкото до Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, там кампанията ще бъде национална. И едва ли в самия район ще водим битката –тя ще бъде изведена на национално ниво”.

Той очаква Петков да представи програмата на ПП, техните идеи и предложения. ”Само: „С ние сме честни, а вие сте мръсници” според мен това няма да реши нито един проблем”, посочи Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за.

Росица Валентинова
337 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.08.29 | 15:33

1
..РАЗМАЗВАЩА ПОБЕДА ЩЕ П0СТИГНЕ ГЕРБ

Добави коментар

Водещи новини