Демерджиев: Ще направим всичко възможно да изпълним дълга си към загиналите полицаи

  • 26 август 2022 13:57

  • 1377
  • 1
Демерджиев: Ще направим всичко възможно да изпълним дълга си към загиналите полицаи
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Прощаваме се с двама достойни служители, които изпълниха дълга си и на свой ред ще направим всичко възможно и ние да изпълним дълга си към тях. Това каза пред журналисти след поклонението в Бургас за двамата загинали вчера полицейски служители, служебният вицепремиер по обществения ред и сигурност и служебен министър на вътрешните работи Иван ДемерджиевИван ДемерджиевИван Демерджиев е адвокат с над 20 години опит.   Роден е през 1975 г. в Пловдив. През 2001 г..

Вчера заявих няколко неща, слава Богу първото е факт – успяхме да издирим и задържим извършителят на това престъпление, посочи министърът. По думите му вчера са започнали акции за издирване на бежанци, които участват в нерегламентирани практики с каналджиите. Той информира, че две седмици по-рано е възложил на службите на полицията да работят по разкриване на тези служители, основно от "Гранична полиция", които са замесени в тази схема.

Вой на сирени в цяла България в памет на загиналите полицаи

Този път това ще бъде доведено докрай и ще направя всичко възможно те да бъдат изправени пред съда и да поемат съответната отговорност. За съжаление това няма да върне колегите им, които изпълниха дълга си, каза още той. Всичко възможно ще направя това да не се повтаря, заяви Демерджиев.

Загубихме двама много достойни служители, загубата е много тежка, каза главният секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров. Това още повече ни мотивира да направим всичко възможно да не се повтаря, заяви той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1377 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ДРУГАРЯ САТАНА

2022.08.26 | 21:33

1
КОИ ПОЛИЦАИ БЕ, К У Р В Е НСКО КО ПЕЛЕ МРЪСНО! КЪДЕ СА ТРУПОВЕТЕ?

Добави коментар

Водещи новини