Сабрутев: Не разбирам защо хора като Борисов се притесняват да се пенсионират

  • 25 август 2022 08:33

  • 1268
  • 30
Сабрутев: Не разбирам защо хора като Борисов се притесняват да се пенсионират
© Bulphoto/архив

"Не мога да разбера защо хора като г-н Борисов се притесняват да се пенсионират, ние вдигнахме пенсиите. За една година вдигнахме пенсиите, колкото те (б.р. ГЕРБ) за 10 г. Когато уморените политици се пенсионират, няма да имаме подобни ситуации – България да е оставена в пълна зависимост, а в същото време в публичното пространство да се говорят откровени лъжи, че е направена диверсификация.

Това заяви в студиото на „Тази сутрин“ по бТВ Венко Сабрутев от „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“.

„12 г. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ни лъгаха, че са направили така необходимата диверсификация на доставките на природен газ. Постоянно ни обясняваха, че са я направили, а в същото време се оказа, че България е 100% зависима от един доставчик и това е „Газпром“. Ако бяхме изпаднали в ситуацията един от многото доставчици да спре доставките в момента нямаше да сме в тази тежка газова криза“, добави той.

Сабрутев обясни, че когато ПП са поели управлението зависимостта към „Газпром“ е била на 90%.

Никола Минчев: Няма такова нещо за купуване на по-скъп газ през посредници

 „Това, което ние направихме, е от много на брой доставчици да започнем да купуваме кризисно, така че да запълним необходимите количества. В България нямаше прекъсване на доставките на газ нито за битовите потребители, нито за бизнеса. Доставките, които осигурихме, бяха на цени по-добре от тези на „Газпром““, заяви още той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1268 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар

2022.08.25 | 08:41

1
Властта и парите са двата най силни афродизиака.... Как иначе АЗ-а ще му е толкова голям на простия?
БОРИСОВ ВИ ПРЕЧИ МОШЕНИЦИ, БОЙКО РАШКОВ ГЕ!

2022.08.25 | 08:49

2
Не мога да разбера защо хора като г-н Борисов се притесняват да се пенсионират, ние вдигнахме пенсиите. ВИЕ ВДИГНАХТЕ НЕВИЖДАНО ИНФЛАЦИЯТА Нов исторически рекорд, беляза последния месец от управлението на вече редовния кабинет на ПП продължаваме промяната. • България реализира нов исторически рекорд на годишната инфлация след управлението на Жан Виденов. • Годишната инфлация, отчетена от НСИ за месец юли достигна 17,3%. • Най-засегнати остават нискодоходните групи защото през изтеклите 12 месеца: o Хранителните продукти и безалкохолните напитки поскъпват с 24.2% на годишна база. o Цените на стоките и услугите от група „Жилища, вода електроенергия, газ и други горива“ скачат с 21.4%. БОРИСОВ ВИ ПРЕЧИ МОШЕНИЦИ, БОЙКО РАШКОВ ГЕ!
ИВАНОВА

2022.08.25 | 08:51

3
А аз се чудя каква наглост е хора ката вас да искат да управляват!
ПИЯНИЦИ И НАРКОМАНИ В ЛИСТИТЕ НА ППромяната

2022.08.25 | 08:51

4
Продължаваме промяната” ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ и Бееее Се Пе ,изграждат предизборната си кампания върху три кита: - Безпардонно и безскрупулно очерняне на противника. Бой по ГЕРБ по всички правила на публичните атаки без правила. Персонална война срещу Бойко Борисов, на принципа: партията става, но лидерът да се пенсионира. - Заплахи: внимавайте какво правите, ние след 3 месеца се връщаме! - Манипулации: Светът си говори само с Кирил и Асен. Брюксел и Вашингтон им се доверяват. Те са говорителите на световната прогресивна общност. Никой друг. Определени са. Посветени са. Останалото са обичайното: лъжи, лъжи, лъжи. Прехвърляне на проблемите от болната глава на здравата. Опорки: много сме добри, даже отличници - но не ни дадоха да управляваме, защото срещу корупцията се бориме. Елементарно. Но работи. Още има хора да им се връзват на измислиците. ------------------------------------------------------------------- Нов исторически рекорд, беляза последния месец от управлението на вече редовния кабинет на ПП продължаваме промяната. • България реализира нов исторически рекорд на годишната инфлация след управлението на Жан Виденов. • Годишната инфлация, отчетена от НСИ за месец юли достигна 17,3%. • Най-засегнати остават нискодоходните групи защото през изтеклите 12 месеца: o Хранителните продукти и безалкохолните напитки поскъпват с 24.2% на годишна база. o Цените на стоките и услугите от група „Жилища, вода електроенергия, газ и други горива“ скачат с 21.4%. --------------------------------- Изборните листи за предсрочния парламентарен вот на ПП са пълни с познати шмекери. Дамаджаната, Руди Гела, Лена Парапета, Баджото, Кокорчо, Хазарта, Лореалите, Настимир цветарката...Перник вече не е град на винкелите, а на дринкелител.Преобладават водачи с нарицателни прозвища – Дамаджаната, Лена Парапета, Руди Гела, Миро Баджото, Кокорчо- ДА ГО ДУХАТЕ, Хазарта -Средния пръст, Лореалите Най-силен потрес буди факта, че първи в листата на „промяната“ в Перник ще е пияницата Бойко Рашков известен като Чашко Дамаджаната с 12- клозета.
цв

2022.08.25 | 08:56

5
а вашия любимец чашков защо не го пенсионирате,некадърници нагли
Продължаваме ИЗМАМАТА!

2022.08.25 | 09:09

6
Кой си ти та ще казваш кой кога ще се пенсионира!? Нещо ти лично да си създал та ще даваш наклон кой какво да прави с нещо създаването от него лично. От къде ви намериха толкова нагли и толкова кухи!
ЕДНА ЖЕНА

2022.08.25 | 09:11

7
защото сте педали и чеп за зеле нестава от вас

2022.08.25 | 09:19

9
И аз тва не го разбирам ,като не стават защо не се махат а продължават да вкарват държавата в безмислени дългове ама .....
Диана

2022.08.25 | 09:18

8
А кой те излъга, че ти можеш да управляваш.Лумпен.

2022.08.25 | 09:25

10
Поредната опорка: Борисов да се пенсионира. И папагалите повтарят.
миииииии

2022.08.25 | 09:30

11
няматКапацитета да давате акъл на който и да е било камо ли на хора които ви превъзхождат по умствени и интелигентни умения!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини