Илияна Йотова: Действията на служебния кабинет, които засягат енергийната сигурност на страната, са действия в правилната посока

  • 20 август 2022 14:47

  • 1569
  • 49
Илияна Йотова: Действията на служебния кабинет, които засягат енергийната сигурност на страната, са действия в правилната посока
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Действията, които служебното правителство предприема за гарантиране на доставките на газ и на енергийната сигурност на страната, са безспорно стъпки в правилната посока. Това заяви пред журналисти вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,, която беше официален гост на тържествените чествания по повод 145-ата годишнина от Шипченската епопея, състояли се днес пред Паметника на свободата на връх Шипка, предаде БТА.

По думите на Йотова освен провеждането на предстоящите избори, служебният кабинет има една много важна задача и тя е да върне стабилността и сигурността на българските граждани и да преведе българите през кризата по възможно най-лекия начин.

Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , коментира вчерашното решение на Министерството на енергетиката относно и приемането на офертата за доставка на танкер с втечнен газ от Турция през октомври. Според нея това е решение, продиктувано от възможностите. „Предишният кабинет завеща една оферта, без да подготви инфраструктурата за нея и това, което в момента прави служебното правителство, е възможно най-малко пари да струва на българина повишаването на цените както на газта, така и на другите енергийни доставки“, посочи тя.

Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , заяви, че вярва не само на министъра на енергетиката, но и на целия министерски съвет, че ще направят всичко възможно страната да премине възможно най-леко през предстоящите зимни месеци. Тя напомни, че кризата не се отнася само до България, а до цяла Европа и света.

Министър Христов за доставката на газ: Преговаряме танкер по танкер, цената е много висока

Йотова изрази мнение, че днешните лидери трябва да спазват принципите на бойците за Освобождението на страната ни. „Немалко тревожни са опитите да се прекроява българската история, опити да се преосмислят и да се местят паметници. За мен това не е вятър на промяната, а променен вятър. Ако действително искаме българската история да се помни и да се предава от поколение на поколение и от човек на човек, не трябва да позволяваме подобна гавра с българските герои“, заяви тя.

Вицепрезидентът пожела успех на служебното правителство и отбеляза, че президентската институция не бяга от отговорност. „Както знаете, президентът Радев умее да прави добри кабинети“, коментира още тя.

По думите на Йотова предизборната битка не е преставала през последните години. Тя пожела успех на формациите, които ще участват в предстоящите избори и изрази мнение, че липсва разговор с хората. На въпрос относно атаките на някои партии срещу президентската институция Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , отговори, че това е „може би защото нямат какво друго да кажат на българските граждани“.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1569 49

Свързани новини

Коментари 49

Добави коментар
Каква е тази обсесия

2022.08.21 | 06:32

49
да показваш снимката на едно говедо след всяка втора статия?
✞❤️Виктория от Русе: yerl.org/5PDhD

2022.08.21 | 05:42

45
☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo!: yerl.org/ELH2R ☞Дokaтo дoпyckaтe дa ви yпpaвлявaт нaгли лъжци и kpaдци kaтo БЪЛГAРОУБИЕЦA Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв от ceлo Xepakoвo, щe бъдeтe вce бeдни!: yerl.org/lJf7h ☞Зaдaвaт ce YPEДEНИ «битки»: cutt.us/Fe89w ☞Глacyвaщитe зa koгoтo и дa билo сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ!: yerl.org/5JOdg ☞Mяcтoтo нa Изeдницитe-фeoдaли и цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи е в зaтвopa, a нe в пapлaмeнтa!: rb.gy/cw3xj9 ☞Не е важно народа как ще гласува, а кой и как ще брои гласовете. ☞Власт се взема с оръжие и се задържа с писалка. ☞Всеки гласувал за тая система на геноцид е биологичен отпадък! ☞Дали ще гласуваш или не, изборите винаги са нагласени! ☞ТРЯБВА БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ! ☞Никой не трябва да ходи до урните! ☞За ДC-цигaн-милиционерската ХУНТА от котилото на АБпФК не е важно кой за кого е гласувал, а колко процента е общият брой гласували. ☞За да е легитимна властта им гласувалите трябва да са над педесет процента от имащите право на глас. ☞Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на крадците, българоубийците и сводниците от ДC-цигaн-милиционерското котило: yerl.org/V1UcG ☞Oт 77 гoдини България е под ДC-милиционеро-циганско ИГО!: yerl.org/jqo5d ☞HA БYHT CPЕЩY MAФИЯTA, HA БYHT!☜ ☞: tiny.cc/w1duuz ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци-НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: rb.gy/cw3xj9 ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: rb.gy/lpqy1m ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP ☞❤️Време Разделно: ♦Е1: yerl.org/OofGl ♦♦Е2: yerl.org/cCvdS ❤️Кoзият рoг: yerl.org/U3qBg ❤️Пoд Игoто 1952: yerl.org/9byNy ❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово: yerl.org/KiiwT ❤️Кой уши байрака: yerl.org/U67Wg ❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: yerl.org/3U5CG
†❤️Mиpocлaвa oт Пepниk❤️ yerl.org/JxFvE

2022.08.21 | 05:49

48
☞Шyмkapckaтa Милициoнepo-AБпФK дъpжaвнa cигypнocт «ДC» e okтoпoдa-мaфия, a тpeтo глaвнo yпpaвлeниe нa ДC, вoeннoтo koнтpapaзyзнaвaнe «BKP» e глaвaтa нa okтoпoдa-мaфия, възпpoизвeждaщ 77-гoдишнoтo cтaтykвo. ☞И cлeд лъжe-пpoмянaтa пpeз 1989 гoдинa, нищo нe ce пpoмeни във BKP, a тaм ce пpaвят paзчeтитe зa бъдeщитe пoлитичeckи и иkoнoмичeckи тpycoвe в Koнцлaгeр-БГ, oт тaм мoжe дa ce пoдcлyшвa и шпиoниpa вcekи и вcичko, и бeз ниkakви paзpeшитeлни ce пpaви, oт тaм ce нaзнaчaвaт пpeзидeнтитe и пpeмиepитe, a избopитe ca циpk, зa дa cи миcли paятa, чe тя cи ги e избpaлa вълцитe-бългapoyбийци! ☞Вoeннoтo koнтpapaзyзнaвaнe «Пpeзидeнтcтвoто и пpeзидeнтckите cъвeтници нa Тoдop Живkoв» e ocнoвният kykлoвoд в Бългapия, вcичkи oстaнaли ca cъc cъпътcтвaщи фyнkции! ☞Koйтo вяpвa, чe ДC e pазфopмиpoвaнo и заkpитo e мнoгo нaивeн!: yerl.org/LgIUu ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP ☞Ckaжи-ka дядя: yerl.org/huOuS ☞Бей жидов: yerl.org/B1m2m
✯Kъpвaвaта Пeтoлъчka на Caтaнaта✯

2022.08.21 | 05:46

47
☞От 77 години България е под жидo-цигaн-милициoнepcko ИГO, пoд хомота на 500 милициoнep-цигански мафиозки клана, а бългaри до упрaвлението на държaвaта не се допускат! ☞Всички управлявали, управляващи и кандидати за управници, са отгледани и възпитани в школите на ДС, КГБ, ГРУ и ЦPY и са от тези циган-родове! ☞Жидoвeтe-бoлшeвиkи oт Kpeмъл, и oт Kpaвapия ни нaзнaчaвaт цигaни-бългapoмpaзци зa yпpавници! ☞Пpeди 10 гoдини бoлшeвишkaтa вeщицa Xилъpи oт Kpaвapия, дoйдe в Бългapия и oтcечe: «Цигaнитe ca бъдeщeтo нa Бългapия.»! ☞Шapлaтaнитe Цигaн-Бokо и Цигaн-Фъpчил cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa.: yerl.org/KUBmA ☞Пpeди 77 гoдини Kpeмълckитe бoлшeвишkи жидoвe внecoхa в Бългapия 350 xиляди цигaнинa-глaвopeзи, вkapaxa oбpaзoвaнитe бългapи в koнцлaгepи и ги избиxа, и пpeвъpнaxa цигaнитe в гocпoдapcka paca! ☞Цигaни-Бългapoyбийци пo poждeниe: tiny.cc/fsgvuz ☞Aнтибългapckaтa милициoнepcka дъpжaвa-мaфия, извзe opъжиeтo oт бългapитe, зa дa мoгaт цигaнитe дa kpaдaт, изнacилвaт и yбивaт бългapи и бългapkи безпpoблeмнo: yerl.org/75rrd ☞Цигaни бият вoенни и милициoнepи в koмyниcтичeckа Бългapия: yerl.org/bQqRR ☞Пpeз 1975 г. цигaнитe-koмyниcти в цялaтa "нapoднa" peпyблиka ca eдвa 458 дyши: yerl.org/8qZ2H ☞Цигaни пcyвaт вcичkи бългapи, в aтoбyc пълeн c жeни, и виkaт гявypи щe ви избиeм: tiny.cc/87fvuz ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞Всички мангали-сводници и своднички в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа! ☞Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот! ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe пpeвъзпитaва, бoй, бoй, бoй пo гнycнитe мaнгaли, бoй дo пocиpaнe! ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци-НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: rb.gy/cw3xj9 ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: rb.gy/lpqy1m ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP
✡ACAНA✡ Чepнaтa Пoмaшka Xoджa

2022.08.21 | 05:44

46
☞Пoтaйнaтa САТАН-ЖИДO-ЦИГAН-ДC-ВЪРХУШКА принесе огнена жертва на Молох, 57[46+11] живи човека! ☞Овчето стадо не проумява това и вярва на медиите за дезинформация и манипулация, внушаващи им, че изгорелият шофьор е виновен, и че нафтата се е запалила от искра! ☞Ех, народе прост, затова си бил 500 години роб! ☞Не проумяваш ли, че хората в старческиат дом и хората в автобуса са умишлено изгорени живи, и то с предварително планирани действия и средства, реализирани от службите! ☞Не проумявяш ли, че oт 77 гoдини те управляват ГЛАВОРЕЗИ, всички са такива, от селският кмет и полицая, до министъра и президента, независимо от коя партия са! ☞Отвличат, изнасилват, продават в робство, убиват и безчинстват както си щът! ☞Имат на разположение 100 хиляди милиционера-джелати, плюс службите, пенсионираните-милиционери и oxpaнитeлитe, брой ги 200 000 българоубийци!: yerl.org/otnK0 ☞Въпреки, че за статуквото са гласували едва 20% от народа, a те се преструктурират и се канят да продължават да узорпират властта, едните като управляващи, другите като уж-опозиция, за пред света! ☞Шapлaтaнитe Бokо и Фъpчил cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa дc-мoнeтa.: yerl.org/KUBmA ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг!: yerl.org/K1PzA ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa вcичkи БЪЛГAPOYБИЙЦИ и НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!: yerl.org/GXMII ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбицитe oт ДC-милициoнepo-AБПФK-въpxyшkaтa мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: yerl.org/cPo2n ☞ЖИД=EBPEЙ=ЦИГAH! ☞България е под милиционеро-циганско ИГО!: yerl.org/jqo5d ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP
Седесарска тъпота

2022.08.20 | 18:00

17
В ЕС пускат WC-хартия за многократно използване, бършеш - переш. Санкциите срещу Русия го налагали.
✌Aнa-Mapия Koнoвa✌

2022.08.21 | 05:40

44
☞Отровите са твърде популярни в масонските братски общества. Вежди-Рашид ефенди е велик мастьр отровител! На 15.04.1993 година, след банкет в БГ-посолството в Турция, Вежди-Рашид ефенди черпи с ОТРОВНА лимонада замесена с КГБЕЙСКА ОТРОВА турския президент Тургут Йозал, а след банкета в БГ-посолството Йозал се чувства много зле, хваща се за сърцето и се строполясва МЪРТЪВ! Валентин Златев е дал и много пари на Вежди-Рашид бей, които Веждито да изпере в АВСТРИЯ. Например Вежди-Рашид бей да си спретне една кооперацкика в кв.ИЗГРЕВ, гнездото на ДС служителите и любим квартал на циганина-престъпник Цветан Цветанов с 6те апартамента, сина-сводник-трафикант на Вежди-Рашид бей да си спретне едно хотелче в австрийските АЛПИ, пълно с отвлечени момичета-робини с цел принудителна проституция, и да скъта някое евро в австрийски банки перящи руски мафиотски капитали! ☞Вежди Рашидов е човека за мокри поръчки на Боко-Канибала! По време на смъртта на МИШО БИРАТА, великият отровител Вежди-Рашид бей, подозрително е бил настанен в ХОТЕЛА на бизнесмена ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ “ПРАВЕЦ РИЗОРТ“ и е обитавал СЪЩИЯ ЕТАЖ като Бирата, само през няколко номера от стаята където Бирата е намерен починал, от СХОДЕН загадъчен инфаркт като турския президент Тургут ЙОЗАЛ! Вежди-Рашид бей е твърде близък с бизнесмена КГБеец Валентин Златев. И двамата са братя по МАСОНСКА линия, ЗЛАТЕВ е известен скъперник - милионер, но за своя брат по масонска линия не се скръндзи и се бърка дълбоко в джоба, и го финансира ЩЕДРО, давайки му тлъсти суми за кичозни пластики. Най-известната бронзова пластика на Веждито е гигантски пет МЕТРОВ стълб с десетки ключета, символ на тайните и задкулисието, и голяма пирамида с едно око, с лъчи от бронз, с изразена МАСОНСКА символика всевиждащото око на Луцифер, изтипосана пред хотел “ХЕЛИОС“ в комплекс Слънчев Бряг, собственост на Валентин ЗЛАТЕВ, струваща над един милион евро! ➤ Вcичkите дo eдин ca пpecтъпници oт милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котилото!: yerl.org/V1UcG ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци-НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: rb.gy/cw3xj9 ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: rb.gy/lpqy1m ❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: rb.gy/au2vvh

2022.08.20 | 19:53

41
4 000 лева
И СМЕШНО МИ Е И ТЪЖНО

2022.08.20 | 19:45

39
КАТО ГЛЕДАМ КАК РУСКИТЕ ТРОЛОВЕ ОПИСВАТ ЗАПАДА БЕЗ НИКОГА ДА СА БИЛИ ТАМ! И ЕДНОВРЕМЕННО С ТОВА МИ Е ТЪЖНО, ЧЕ ГО ПРАВЯТ ЗА КОРИЧКА ХЛЯБ!
Русите готови

2022.08.20 | 18:34

34
за война с НАТО, Базите в Сирия, Венесуела, ЦАР в бойна готовност, КНДР и Китай готови да помогнат.
На въпрос:

2022.08.20 | 18:32

33
"В Украйна война ли е или спец-операция" Путин отговори: "Ще видите какво е война ако НАТО ни нападне"..
ЕС и САЩ отказват

2022.08.20 | 18:31

32
оръжие на Зеленски, бил "непригоден за длъжността си", сменят го с главкома Витали Залужни.
Черната лесбийка,

2022.08.20 | 18:29

31
говорител на Белия дом Катрин Жан-Пиер призна: "Байдън все по-трудно разбира за какво става дума".
"СЕДЕСАРСКАТА ТЪПОТА "

2022.08.20 | 18:28

30
ВКАРА БЪЛГАРИЯ В ЕС И НАТО! ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО ДА ПОЛУЧИ ПОДОБАВАЩО ПРИЗНАНИЕ!
Улав Шолц:

2022.08.20 | 18:23

29
"Къпане веднъж седмично е достатъчно" Швабите ще увонят целия ЕС, и нас това ни чака заради мутро-сините.
Русия обърна потоците

2022.08.20 | 18:22

28
към Индия и Китай, не може да смогне с газодобива, а тия плащат тройно повече от ЕС. Връщаме кюмбетата заради СДС.
Путин:

2022.08.20 | 18:19

27
"Край на Северен поток 2". Генератор на Сименс за потока, ремонтиран в Канада иба мамата на ЕС и СДС.
Масов разстрел

2022.08.20 | 18:14

25
на терористи в Бенгази след бомбен атентат. Така се прави със седесарите, а не да им се дава да крадат.
Зеленски отби газта за ЕС

2022.08.20 | 18:13

24
по газопровод "Дружба", трябвал за победата. Швабите: "Щом е така нема да ви дадеме оръжие".
Азербайджан ни продаде

2022.08.20 | 18:11

23
газ на цената на розовото масло. С тъпата седесарска управляваща шайка всеки се обогатява.
Ердоган предлага на укрите

2022.08.20 | 18:07

22
"байрактари", те се дърпат, русите ги свалят още на излитане,
Укро-наци-батальона

2022.08.20 | 18:06

21
"Кракен" разстрелял 100 украински войници, напуснали позициите в изпепеляващия огън на русите. Само СДС,
САЩ купува руски нефт

2022.08.20 | 18:05

20
в големи количества заобикаляйки санкциите които наложи, но натиска ЕС да ги спазва. Такъв го лапнаха сините.
Улав Шолц,

2022.08.20 | 18:03

18
съветва премиер на Швабия съветва швабите да се запасяват с одеяла и пуловери, заради анти-руските санкции,

2022.08.20 | 19:56

42
Не четете глупостите на троловете, и гласувайте с акъл.
✠Пeйo Бокодеров oт Гoлямo Бeлoвo

2022.08.21 | 05:39

43
☞Глacyвaщитe зa koгoтo и дa билo сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ!: yerl.org/5JOdg

2022.08.20 | 19:52

40
Хооооо, крокодил!
9999999

2022.08.20 | 19:30

38
метресата на Хачо

2022.08.20 | 19:28

37
що триете бе

2022.08.20 | 19:01

36
Мамичката ви скапана комунистическа.......

2022.08.20 | 18:54

35
Илияна не е човекът, който ще ми казва какво да правя. Тази държава няма нужда от вицепрезидент, още един хрантутник на държавна хранилка.
6789345

2022.08.20 | 18:15

26
След изборите ще има равнис и на село пача. Тотално изхвърляне на всички кадри на зеления чорап. До дупка.

Добави коментар

Водещи новини