Милен Керемедчиев: Има странно единомислие между Радев и Москва

  • 09 август 2022 07:54

  • 1788
  • 19
Милен Керемедчиев: Има странно единомислие между Радев и Москва
©

„В началото наистина имаше едно много странно единомислие между това, което казваше президентът Румен Радев и това, което идваше от Москва”. Това каза в ефира на Нова телевизия бившият зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев.

 По думите му държавният глава влиза в пряка конфронтация с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е

Икономистът Евгений Кънев допълни, че забелязва тенденция, че кадрите в служебното правителство са основно хора от левия спектър, които обаче „не долюбват или не са в добри отношения в Корнелия Нинова”. Според него това е заявка за завладяване на лявото пространство.

Двамата коментираха и интересите на Русия в духа на предсрочните избори у нас. „Видимо е, че и интересите на руската страна са насочени към това на следващите избори да има много по-приятелско настроени към Русия партии. Изказването при изгонването на тези 14 български дипломати беше, че едва ли не това правителство, което е загубило доверието – на премиера Петков, не се съобразява с желанието на българския народ да има близки отношения с руския народ”, смята Милен Керемедчиев. По думите му се внася разцепление и възможност за проруско настроените партии, което се случвало с помощта на българския президент.

Борисов: Експериментът "Петков-Василев" донесе милиарди щети

Евгений Кънев смята, че бъдеща коалиция между „Продължаваме Промяната”, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не е възможна, защото това би означавало, че ПП ще изневерят на своята кауза – борбата с корупцията. „Още повече, че „Продължаваме Промяната” се стремят и към левия спектър – център-ляво, където не е на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в електоратът”, смята икономистът. 

Според него има сериозно разминаване между дела и думи при лидера на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вБойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и този на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) еКорнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Той твърди, че на думи Борисов е със Запада, а на дела – с Русия, докато Нинова била на думи с Изтока, но делата й показвали, че подкрепя Запада.

Калина Христова
1788 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ tiny.cc/5fotuz

2022.08.09 | 13:50

17
☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz ☞Шyмkapckaтa Милициoнepo-AБпФK дъpжaвнa cигypнocт «ДC», чpeз cвoитe kyчeтa Дoгaн, Гoцe, Бoko и Фъpчил, вpъщa нa влacт милициoнeoo-мaфиoзkитe клaнoвe oт ЦK нa БKП, oт зoрaтa нa 90-тe, kоитo cтoят зaд koмyниcтичeckитe koнцлaгepи, и кoитo oт 9.IX.1944г. дo днec избиxa милиoни бългapи, oтkpaднaxa и изнecoxa зaд гpaницa 320 милиapдa дoлapa нapoднa пapa! ➤Cлyжeбният вицeпpeмиep пo yпpaвлeниe нa eвpoпeйckитe cpeдcтвa в нoвия kaбинeт, Aтaнac Пekaнoв, e плeмeнниk нa eнepгийния oлигapx Xpиcтo Koвaчkи, oт шaйkaтa ГEPБ-ДПC. ☞Дядoтo нa Aтaнac Пekaнoв, нa koгoтo e kpъcтeн вицeпpeмиepът, e изтъkнaт члeн нa Okpъжния koмитeт нa БKП в Плoвдив, akтивeн бopeц пpoтив фaшизмa и kaпитaлизмa!: cutt.us/muzAo ➤Пъpви бpaтoвчeд нa дaмaтa oт Opиoн Becka Meджидиeвa пoeмa здpaвнoтo миниcтepcтвo: yerl.org/IHX8M ➤Пъpви бpaтoвчeд нa дaмaтa oт Opиoн Becka Meджидиeвa пoeмa здpaвнoтo миниcтepcтвo: yerl.org/IHX8M ➤Becka Meджидиeвa oтъpвa двe гoдини зaтвop: yerl.org/ME4W2 ➤Ckaндaлнaтa Becka Meджидиeвa вдигa xoтeл нa мoрeтo: cutt.us/pCa9Z ➤Cъдът нa Бeлвил - мaлko пpeдгpaдиe нa Keйптayн, oткaзa дa oдoбpи eкcтpaдициятa нa дaмaтa oт Opиoн Becka Meджидиeвa.: yerl.org/Cu4Wo ➤Becka Meджидиeвa oт ЮAP, kpъгът Opиoн и зa oтkpaднaтитe 4,5 млн. дoлaрa пpeз 1994-1995г.: yerl.org/l28Nx ➤Becka Meджидиeвa kyпилa фиpмa зa Mитю Yшитe: yerl.org/X4ZjX ➤Интepпoл издиpвa двeтe дaми нa Opиoн: yerl.org/QczzN ➤Пpиятeлckият кpъг Opиoн: yerl.org/45pr7 ➤Злaтимиp Cтoянoв Opcoв: yerl.org/bHuGB ➤Pyмeн Cпacoв нe гo лoвeшe зakoн , cъпpyгaтa мy Becka Meджидиeвa бe oпpaвдaнa пo двe дeлa: yerl.org/e3wyM ➤Бpaтя Гaлeви избягaли в Гъpция, пocлe в ЮAP пpи Becka, c джип пълeн c 40-милиoнa.: yerl.org/HCQVF ➤Xвaнaxa внyka нa Becka Meджидиeвa, cъдeнa зa kpaдeни милиoни, дa oтглeждa мapиxyaнa: yerl.org/RQK0f ➤Фиpмa, cвъpзaнa cъc зaдkyлиcиeтo, финaнcиpa тeлeвизиятa нa Cлaви Tpифoнoв: yerl.org/mQcwJ ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци-НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: rb.gy/cw3xj9 ➤Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: yerl.org/crXJp ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: rb.gy/lpqy1m ❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово: yerl.org/KiiwT ❤️Кой уши байрака: yerl.org/U67Wg ❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: rb.gy/au2vvh
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ

2022.08.09 | 13:52

19
♠♠♠♠Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка, всичко друго е ташак!: yerl.org/jztHq ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo!: yerl.org/ELH2R
☭Beceлa Лeчeвa☭

2022.08.09 | 13:51

18
Cатaнинcко ОГНЕНО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ на албански деца и жени, планирано и извършено от сатанистките върхушки на Бългaрия, Mакeдония и Cърбия! Очевадно е, че държавата-мафия разиграва поредният цирк пред БГ-овцете! Който не е проумял, че Боко и Румен са двете страни на една и съща дс-монета, е много зле! Проумейте, че не министрите и президента управляват БГ-клозета, а управляват техните кукловоди от ДС! Отвсякаде само лъжи и измишльотини за уж катастрофиралия автобус! Ама трупове не се виждат. Има труп - няма труп, след няколко дни, хооп труп на изгорено, пренесено в жертва на Молох дете, Ъ?! То трупа да не игла, че да не се вижда в автобуса ве гадове-убийци-сатанасти! Спасилото се дете е убито и изгорено после, защото не е било част от бандата организирала покушението и истината за атентата е щяла да излезе наяве! Детето е изгорено и поставено по-късно, във вече изгорелия автобус от службите, които стоят зад атентата! Очевидци твърдят, че сред хората около автобуса е имало дете! Нафтата не се пали от искра и неможе да развие такава висока температура, че да стопи ламарината! Външната страна на автобуса въобще не е обгоряла, горенето е било само вътре, където са пътниците! Оцелелите твърдят, че в пътническото отделиние се е взривила запалителна бомба! Видяхме как Боко искаше откуп за отвлеченият кораб, защо да не е отвлякъл и албанските деца и жени за да иска откуп, той цял живот това прави, и за него това е начин на живот! А службите в БГ-клозета, са изцяло в служба на мафиозите! Бог да прости греховете на изгорените жени и деца. Боко-Българоубиеца трябва да бъде одран жив и oпечен!☞Титаник_1997_БГ-субтитри : ☞Част.1: yerl.org/cJZJC ☞Част.2: yerl.org/NYtq8 ☞Част.3: yerl.org/AzA1N ☞Част.4: yerl.org/7eaqj ☞Част.5: yerl.org/7au6X ☞Част.6: yerl.org/uLtJ5 ☞Част.7: yerl.org/gBajq
Попитам български соросоиди...

2022.08.09 | 13:38

16
Само турците имат газ и не се оплакват от руско робство и енергийна зависимост?

2022.08.09 | 10:13

11
САМО ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ се ползва с доверието на българския народ ! ДРУЖБАТА с РУСИЯ отговаря на българските интереси и е условие за доброто бъдеще на БЪЛГАРИЯ !

2022.08.09 | 11:41

15
говнояд-соросоид безроден

2022.08.09 | 11:00

14
Има друг път.

2022.08.09 | 10:43

13
МРЕТЕ КРАВАРСКИ КУУУУУУУУРВИИИИИИ
Тихоокеанец

2022.08.09 | 10:30

12
Керемидчев има странно единомислие с фондация америка за България. Зедно с мравояда и гномчето са взели 3 милиона, като за начало
Кирил Петков

2022.08.09 | 10:12

10
Ще правим пари на ваш гръб отвратителни българи! Ще купуваме руска газ чрез посредници и ние ще ставаме милионери а вие ще мрете гладни! Нашите дежурни защитници са активизирани тук да плюят Русия за да ви манипулират!!! Хаха а ние вече сме богатиииии!
nn

2022.08.09 | 10:11

9
ami normalno e amerikanski hraneniko da ima edinomislie m u umnite hora.
Анонимен педрил

2022.08.09 | 10:09

8
Рубладжии ме думкат отзад затова мириша на лайна
30години едно и също....

2022.08.09 | 09:55

7
много странно наистина...

Добави коментар

Водещи новини