Димитър Гочев: Много непрофесионално е ПРБ да изпрати петорна експертиза на чешки евродепутат от ЕНП

  • 13 юли 2022 17:43

  • 8316
  • 6
Димитър Гочев: Много непрофесионално е ПРБ да изпрати петорна експертиза на чешки евродепутат от ЕНП
© NOVA NEWS
Слушай новината Слушай новината

Дали ще има ново правителство, зависи от това как ще протекат консултациите при президента и как ще постъпят утре ГЕРБ с втория мандат. Те казаха, че веднага ще върнат мандата, но при тях сме свикнали да има една непредсказуемост. Ние сме готови да преговаряме за второ правителство в този парламент, реализирано с третия мандат.

Това каза в предаването "Денят на живо" по NOVA NEWS депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Димитър Гочев. 

"Трябва да видим официално потвърждение от страна на прокуратурата, че са изпратили такава експертиза на член на Европейския парламент (ЕП). Това изглежда изключително, изключително непрофесионално и ми се иска да не е вярно. Имаме право да извикаме в парламента главния прокурор, за да обясни за тази петорна експертиза. Тя е изпратена не на ЕП, а на един чешки евродепутат от ЕНП, който е станал и се е изказал от трибуната на ЕП. Това изглежда много странно. Аз много бих се радвал да видя и разбера какво точно е получил този евродепутат от българската прокуратура", коментира Гочев появилата се днес информация, че петорна експертиза, извършена от страна на българската прокуратура, относно снимките на чекмеджето на Бойко Борисов, е изпратена на председателстващия комисията по бюджетен контрол на ЕП и ръководител на мисията в България през април Томаш Здеховски. 

Петорна компютърна евроекспертиза: Снимките от шкафчето на Борисов са манипулирани

" От ПП ще бъдем против връщането на хартиените бюлетини. За нас гласуването трябва да остане машинно. На евентуални предсрочни избори ще акцентираме пред нашите избиратели, че не участваме в корупционни сделки и смело мога да заявя, че сме неподкупни", добави още депутатът. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
8316 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Гочев, и ти един предубеден

2022.07.13 | 18:58

1
ХРАНИШ СЕ от КОМПРОМАТИ.ВСИЧКИ В ПП сте такива. Я да снимаме твоя дом. Я си отвори чекмеджетата и да ти разследваме живота, харчовете и пътуванията. Дали си вода свята и чиста. Иска му се да... Иска ти се да си любовник на Очко. И Киро него да води в онзи апартамент. СРАМ сте!!! Участници от вертеп сте. По противник от Вас не са били на власт.
пешку

2022.07.15 | 15:40

6
затвори с пъдящия гъз ТРОЛ миризлив!
кокорко

2022.07.13 | 19:50

5
за вас голям и чепат ПЕДАЛИ миризливи.

2022.07.13 | 19:35

4
kolega garvan na garvan oko ne vadi kak kradecat vever da ne podkrepi kolegata si biocko sas koito okradoha evropa

2022.07.13 | 19:29

3
Какъв е тоя помияр?
Обективен

2022.07.13 | 19:18

2
КАТО СТЕ НАСРАНИ,НЕ МАЖЕТЕ МИРИЗЛИВИТЕ ГОВНА,ЗАЩОТО СЕ РАЗМИРИСВАТЕ ПОВЕЧЕ.НЯМАТЕ УГОДА.

Добави коментар

Водещи новини