Димитър Гочев: Ако бъде предложено по-добро име от Асен Василев, сме готови да го приемем

  • 09 юли 2022 18:19

  • 3755
  • 5
Димитър Гочев: Ако бъде предложено по-добро име от Асен Василев, сме готови да го приемем
© Кадър: Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

Няма да потопим кораба заради конкретни имена. Ако бъде предложено по-добро име от Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, сме готови да го приемем. Това заяви в предаването "Офанзива" по Нова нюз Димитър Гочев от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 684

"Не мога да кажа кои са двамата депутати, привлечени за кабинета "Василев". Хората, с които сме говорили, се отдръпват, най-често по лични причини, а не по принципни. Имаме информация, че депутатите на ИТН симпатизират повече на идеите на ПП отколкото на лозунгите на лидерите си", подчерта той. 

Асен Василев: С ГЕРБ в този състав не можем да работим, те трябва да се извинят на българския народ

По думите му едно правителство на малцинството би предвещавало тежко управление, без гаранции. "Единствената ни цел е гражданите и предприятията да са осигурени. Допускаме използване на газ от "Газпром" за в бъдеще, но те са ненадежден партньор", посочи Гочев.

Според него ПП е склонна да подкрепи партия, подкрепила трети мандат. "Бихме подкрепили мандат, който включва нашата програма. За нас няма значение дали БСП или ДБ ще получи мандата. Не сме спирали разговори с ИТН, включително с Тошко Йорданов", обясни той и допълни, че ПП вярва, че ще спечели следващите избори и оценява участието си в управлението като положително. 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3755 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2022.07.09 | 21:43

5
Смях , усетиха че няма да ги има в следващия Парламент и смениха плочата . Та от времето на Веспиян парите не миришели ...Що бе напънете се , тази зима газ няма да има , което ще доведе до режим на тока , масова безработица безпаричие и разбити магазини и кражби защото глада е по- силен от тока и топлото. Надявам се да доживея да видя крадливи политици убити , заклани и разфасовани по изключително садистичен наин -такъв какъвто и във Холивуд не са снимали досега !
Цв

2022.07.09 | 21:12

4
Той пък Кокорчо велико име! КРАДЕЦ, Гей и измамник!

2022.07.09 | 19:11

1
Новото има на АСЕН ВАСИЛЕВ е пе дераст от най- долна класа, писуарна ми нетчийка. Приемете новото му име.

2022.07.09 | 19:26

3
Затова няма футбол в България

2022.07.09 | 19:24

2
А ти по добър ли си

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини