Цветанов: Готов съм да се явя с Борисов, Петкова и Дончев, поотделно, на детектор на лъжата

  • 11 юли 2022 15:02

  • 5937
  • 29
Цветанов: Готов съм да се явя с Борисов, Петкова и Дончев, поотделно, на детектор на лъжата
© Републиканци за България
Слушай новината Слушай новината

Бившият министър на енергетиката Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по твърди, че темата с Пътната карта на „Турски поток“ е банална. Банална може би само за нея и за поведението, на което публично сме свидетели през последните години. Но последиците са за наша сметка (на българските граждани). Това заяви лидерът на „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, в позиция, разпространена до медиите.

На 1 юни 2021г. от Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. официално внесохме заявление за достъп до обществена информация в Министерство на енергетиката за достъп до Пътната карта на „Турски поток“. 15 дни по-късно, получихме официално писмо-отговор, от служебния министър на енергетиката Андрей Живков, в което се казваше, че исканата информация – предмет на заявлението, не е налична в министерството. С изказването си в ефира на БНТ, тази неделя, Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по твърди, как Пътната карта едва ли не е публично достъпна. Припомням, че след заявлението внесено от наша страна, от Министерство на енергетиката изпратиха съобщение до медиите, че Пътната карта на „Турски поток“ е изчезнала от министерството. И тук идва въпросът, как и защо не е налична, а Петкова казва как всяка дума, която е написана в нея защитава интересите на България и няма нещо, което да е притеснително. Нека да я видим и да преценим сами. Нека тогава самата тя, публично да покаже Пътната карта, за да види цялото общество, по какъв начин е защитен неговият интерес, с прокарването на транзитна тръба, която по никакъв начин не осигурява нито диверсификация, нито газ за българските потребители, а напротив ще използваме в пъти по-скъп газ по ред други причини. И оттук идва и предисторията по темата за възможните срещите на Борисов, Петкова и Дончев с хората от забранителния списък на ЕК, след които се стига до подписването на тази Пътна карта и прокарването на „Турски поток“ през територията на страната ни, за сметка на българския данъкоплатец, която е на стойност над 3 млрд. лв., посочва той.

Петкова: Тревожното е, че няма осигурени доставки на газ за страната до края на годината

"Госпожо Петкова, защо не отговорихте с „Да“ или с „Не“, на въпроса на Георги Любенов в сутрешния блок на БНТ, в неделя, правили ли сте такива срещи. Отговорът, че говоря лъжи и небивалици, което и двамата знаем, че не е така е поредният път, в който нямате доблестта да кажете истината, как обслужихте чужди интереси - руски, за сметка на българските. В подкрепа на думите си съм готов да се явя с всеки един от вас, поотделно, на детектор на лъжата и истината ще излезе. И то не защото е важно кой говори небивалици, а защото е в интерес на обществото и прозрачността да се разбере при какви условия се е договарял българският държавен интерес. Многократно в мои публични участия повдигам теми както за изграждането на „Турски поток“, така и въпроси правени ли са такива срещи и официална реакция от ваша страна няма. Защо ли? Защото истината е тази, за която говоря аз, а вие така добре я прикривате, като не я коментирате и се правите, че тези неща и събития не са се случили. И в годините съм показал, че отстоявам истината и съм последователен и в казаното, и в действията си в полза на обществения интерес", подчертава Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Очакваме публично да покажете Пътната карта и да обясните на цялото общество как и по какъв начин е защитен българският национален интерес с изграждането на „Турски поток“ през България.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5937 29

Свързани новини

Коментари 29

Добави коментар

2022.07.11 | 16:22

9
Боко пищи от страх. Мачкай го Цецо

2022.07.11 | 17:41

29
Мачкай му дедовия

2022.07.11 | 17:41

28
на асфалтова писто всякакъв скорост над 220 се уравнява на 229 , заради шипа както и начин на измерване : в съда с способен адвокат - пада обвинение , защото не е точно .

2022.07.11 | 17:40

27
Помияр
Агент Гоце

2022.07.11 | 17:12

26
Луна те би на избори, аре завъртай.
✌Mapия Цънцapoвa✌

2022.07.11 | 16:50

22
Циганина Цветан Цветанов-Крадеца ПЕРЕ РУСКИ пари, милиapди-eвpa на про-путинската банка „Тройка Диалог“ част от „Сбербанк“-Россия, през общата си фирма С. Л. Е Груп с бизнес партньора си Рамадан Аталай, 2рия в ДПС, чрез строителство на имоти и къщи в Сарафово и Несебър.
✌Диaнa Haйдeнoвa✌

2022.07.11 | 16:53

25
Цъфтан-Крадеца е целия в лайна от главата до петите. Понеже е бавно развиващ той няма чувство за срам. Тези които влизат в неговата партия са се наточили да крадат с гъза си. Циганина Цецо Наглецо е захлебил по три направления и за Ролекс, и за апартаменти. 1.От фондация Ханс Зайдел. 2.От обществените поръчки дадени на конвеир на Петър Христов от Горна Оряховица. 3.От кръсникът си строителен предприемач печелил и строителни петна и санирания! Цецо-Крадеца и Боко-българоубиеца са инструмента на световното жидо-хазарско задкулисие, за унищожението на българският народ.
₺Лилянa Пaвлoвa₺

2022.07.11 | 16:52

24
☞На пъпеша най му подхожда раиран костюм и слънце на квадратчета.☞Долу сатанинската антибългарска цигaн-секта ГЕРБ+PзБ+СДС+ДПС!: yerl.org/MTs5G ☞Доживотен затвор за канибалите-мафиози-българоубийци, циганина Цветан Цветанов и циганина Бойко Борисов!: yerl.org/ezFcx ☞Да чукат камъни за тунела под Шипка милиционеро-болшевишките гадове гнусни!!!: yerl.org/QUCjM ☞Heзaбaвнo дa ce вkapaт зaд peшeтkитe, дokaтo нe сa дyxнaли в чyжбинa!: yerl.org/4wQiJ ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP
✌Haтaли Tpифoнoвa✌

2022.07.11 | 16:51

23
Циганина Боко-Българоубиеца и циганина Цецо-Крадеца са инструмента на световното жидо-хазарско задкулисие, за унищожението на българският народ. Циганина Цецо Наглецо е старшина от ДС и е син на старшина от ДС! Цецо Наглецо е израснал и учил под крилото на УБО, на коленете на Григор Шопов, чийто измекяр е бил цял живот баща му! Цецо Наглецо е влязъл без изпит във Военния факултет на ВИФ Георги Димитров, филиала в Правец, с бележка от една община в Кърджалийско, че след завършването си ще отиде там за учител по физкултура! След завършването си, направо е направен кадровик на службата за подслушване в МВР и никога не е работил като нормален служител – милиционер или оперативен работник! Цецо Наглецо е е едновремено плазмодий, червей и глист, неодушевен предмет, мошеник, лъжец и крадец, специалист по купуване на гласове и интригантство, отвъртителен човек с огромно чувство за малоценност, изявяващо се в подлост, агресия, двуличие и навеждане само пред силния на деня. Цецо Наглецо е масон-ислямист гюленист-българомразец.
Цвък Цвък Оцвъкан

2022.07.11 | 16:41

21
Цвък, цвък, оцвъкан Цвъканов. Никой не вярва на предателите. Даже и Вълнев от Щатите те разбра що за рядко гов.о си ама след като му изхарчи 1 милион долара.
Cece

2022.07.11 | 16:36

20
Цецо ти си пор гнусен. Скрий се в дупка някоя. Мръсник. Виж се в огледалото .изписано ти е на лицето че си гнусен черен човек.

2022.07.11 | 16:23

11
Натикай ги на кучето в гъзъ

2022.07.11 | 16:32

19
Цецо нищо не може да направи, защото е в клещи прищъпнат. Той е низвергнат мухльо. не оправда доверието на Борисов. За това е аут. Хората се променят.
иван

2022.07.11 | 16:32

18
ТОЗИ ЦВЕТАНОВ ТЕ НЕ ГО ИСКАТ ВЪВ СЕЛОТО,А ТОИ ИСКА СЪС КРАДЕНИТЕ ПАРИ ОТ НАРОДА ДА СТАВА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ.ТЕЗИ ХОРА СА ПОЛУДЕЛИ ИЛИ СЕ ПРАВЯТ .НАРОДЕ ДО КОГА ЩЕ ИМ ГЛЕДАМЕ РАЗБОИНИЧЕСКИТЕ ИМ ФИЗИОНОМИИ....
иван

2022.07.11 | 16:32

17
ТОЗИ ЦВЕТАНОВ ТЕ НЕ ГО ИСКАТ ВЪВ СЕЛОТО,А ТОИ ИСКА СЪС КРАДЕНИТЕ ПАРИ ОТ НАРОДА ДА СТАВА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ.ТЕЗИ ХОРА СА ПОЛУДЕЛИ ИЛИ СЕ ПРАВЯТ .НАРОДЕ ДО КОГА ЩЕ ИМ ГЛЕДАМЕ РАЗБОИНИЧЕСКИТЕ ИМ ФИЗИОНОМИИ....

Добави коментар

Водещи новини