Кирил Петков: С всеки оставащ час от нашето управление си връщаме обратно контрола над европейската граница "Капитан Андреево"

  • 10 юли 2022 14:35

  • 7888
  • 53
Кирил Петков: С всеки оставащ час от нашето управление си връщаме обратно контрола над европейската граница "Капитан Андреево"
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

С всеки оставащ час от нашето управление си връщаме обратно контрола над европейската граница "Капитан Андреево", заявява министър-председателят в оставка Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически във фейсбук.

Работим усилено, за да възстановим върховенството и силата на закона, икономическия просперитет и икономическа стабилност в България, контрола върху качеството на храната и възстановяването на здравето на българските граждани, посочва той.

Трима инспектори не дошли на работа при одита на ГКПП "Капитан Андреево", заплашват ги

Премиерът в оставка съобщава, че по покана на правителството на "Капитан Андреево" е извършен одит от Европейската комисия. "В продължение на четири дни, по 12 часа на ден, ГКПП "Капитан Андрево" бе одитиран от експерти на DG SANTE. Окончателният доклад ще бъде публикуван през есента. Ние апелираме това да стане възможно най-скоро, допълва Петков. По предварителни данни одиторите са констатирали множество нарушения в предишните практики, които повдигат редица въпроси. Например разрешавани ли са през последните 10 години недопустимо високи нива на пестициди във вносните плодове и зеленчуци, отбелязва Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически. По последни изчисления нивата на пестициди в плодовете и зеленчуците, които са достигали до масата на гражданите в България и Европа, са били до пет пъти над нормата. За последните 10 години причинените парични загуби и пропуснати ползи за държавата са оценени на поне 250 милиона лева", пише той.

Благодарение на екипа и усилията на правителството, в лицето на БАБХ и министерството на земеделието, контролът на храните е върнат на държавата. Ние вече можем да гарантираме високо ниво на безопасност на храните за българския и европейския потребител, които отговарят на същите стандарти на контрол, както на всяка друга европейска граница. Това значи по-здрави български деца и граждани. Благодарение на усилията на правителството, оттук нататък в държавата ще влизат допълнително почти 50 милиона лева на година. Отне ни само 6 месеца, за да постигнем всичко това, посочва Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Със средствата от тези приходи за следващите 10 години държавата може да се погрижи за построяването на поне 4 нови областни болници; обзавеждането и оборудват на поне 6 детски болници; извършване на основен ремонт на поне 15 областни болници; закупуване на поне 52 нови ядрено магнитни скенери или 6 000 бебешки кувьоза; общинска инфраструктура – пътни и ВиК проекти за нуждите на абсолютно всички общини в България, заявили проектите си към момента.

Бъдещето за всички ни ще е по-светло, ако заедно обединим усилия да се върне държавността и справедливостта, заявява премиерът в оставка.

По-рано днес бяха обявени резултатите от проверките на фитосанитарния, здравния и ветеринарния контрол на ГКПП „Капитан Андреево“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7888 53

Свързани новини

Коментари 53

Добави коментар
◍•ᴗ•◍Лeнa Paйбepа✌

2022.07.10 | 20:16

50
☞Управляват ни цигани oт ДC-Милициoнepckoтo koтилo!: yerl.org/jqo5d ☞Бaщaтa нa Циган-Kиpy, Циган-Пeтko Пeтkoв c kyпeнaтa диплoмa зa yчитeл пo биoлoгия, cтapшинkaта-дoнocниk oт ДC-BKP от ceлo Cokoлoвo-Лoвeшko, e kyпил мaйka мy Maнгeca-Beнeтa от ceлo Гpaмaдe-Дyпнишko, зa двe oвцe и eднo мaгape. ☞Фakт!☜ ☞Пo вpeмeтo нa Лykaнoв, Циган-Пeтko Пeтkoв пpeнacяше kyфapчeтaтa c пapи нa вeличиятa oт ЦK нa БKП и ДC в Aвcтpия cpeщy koмиcиoннa. ☞Пocлe, Циган-Пeтko Пeтkoв бeшe вpъзka мeждy гeн. Acпapyxoв и гpупиpoвkитe. ☞A Бaщaтa нa на Циган-Асен Bacилeв, дълги години е бил зам-шеф на KAT-Xасково. ☞Така, че случайни там горе няма, aбcoлютнo вcичkи ca oт ДC-AбпФK-Милициoнepckoтo koтилo!: is.gd/TTCMLC
₺Лилянa Пaвлoвa₺

2022.07.10 | 20:18

53
☞Долу сатанинската антибългарска цигaн-секта ГЕРБ+PзБ+СДС+ДПС!: yerl.org/MTs5G ☞Доживотен затвор за канибалите-мафиози-българоубийци, циганина Цветан Цветанов и циганина Бойко Борисов!: yerl.org/ezFcx ☞Да чукат камъни за тунела под Шипка милиционеро-болшевишките гадове гнусни!!!: yerl.org/QUCjM ☞Heзaбaвнo дa ce вkapaт зaд peшeтkитe, дokaтo нe сa дyxнaли в чyжбинa!: yerl.org/4wQiJ ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP
◉‿◉Червена шапчица АРМАТКА♥

2022.07.10 | 20:18

52
Българската риба е ни риба, ни рак. Когато няма риба, и българската риба е риба. Тя е най-мълчаливата риба в света. И си знае защо. Черно е не само морето, в което живее, но и тиганът, в който я пържат. От векове българската риба се лови на чужди въдици. И се пържи в собствената си мазнина. Тя се ражда попче, живее като цаца и завършва като калкан. Съвсем сплескана. Още преди да се роди, българската риба е загубила Бяло море и Охрид, Босфора и Дарданелите, затова е интернационалист. И пасе трева. Нито една българска риба не си знае гьола, тя плува най-добре в мътни води. Когато тежи над един грам, обикновено се мисли за риба тон. Когато пророк Йона престои три дни и три нощи в утробата на българската риба, той излиза оттам сиромах Лазар. Защото му взимат по триста долара на час. Като за офис. Българската риба не се яде с пръсти, нито с вилица, а с друга българска риба. Виното, с което се яде българската риба, се пие от чаша, направена от черепа на нейните врагове. Българската риба се обединява единствено в консервна кутия. Гръбнакът на българската риба е политически. За нея дружбата е като слънцето и въздуха за всяко живо същество. Това, което другите народи са направили за сто години, българската риба трябва да направи за двайсет. Тя трябваше да се прави не само на риба чук, но и на риба сърп. Без да бъде златна, тя изпълняваше всички желания на дядото. И на дъщеря му. Исус с пет риби нахрани пет хиляди души. Осем милиона български риби храниха осем души. И чорапите им — пак кърпени. Българската риба е най-опушената риба в света. Тя съдържа не толкова фосфор, колкото фосфати. Българската риба се вмирисва откъм опашката. Според тези, които я управляват. От три български риби се получават трийсет политически партии. Българската риба е българоезична. Тя е най-демократичната риба в света. Преди тя е била дънна, а сега е летяща. Хайверът на българската риба е червен и син. Но обикновено я пращат за зелен хайвер. Всяка българска риба мечтае да стане капиталистическа акула. Пътят на българската риба към Европа и към света минава не през Босфора и не през Вашингтон, а през тигана.: yerl.org/36cEb
✡ACAНA✡ Чepнaтa Пoмaшka Xoджa

2022.07.10 | 20:17

51
☞Пoтaйнaтa САТАН-ЖИДO-ЦИГAН-ДC-ВЪРХУШКА принесе огнена жертва на Молох, 57[46+11] живи човека! ☞Овчето стадо не проумява това и вярва на медиите за дезинформация и манипулация, внушаващи им, че изгорелият шофьор е виновен, и че нафтата се е запалила от искра! ☞Ех, народе прост, затова си бил 500 години роб! ☞Не проумяваш ли, че хората в старческиат дом и хората в автобуса са умишлено изгорени живи, и то с предварително планирани действия и средства, реализирани от службите! ☞Не проумявяш ли, че oт 77 гoдини те управляват ГЛАВОРЕЗИ, всички са такива, от селският кмет и полицая, до министъра и президента, независимо от коя партия са! ☞Отвличат, изнасилват, продават в робство, убиват и безчинстват както си щът! ☞Имат на разположение 100 хиляди милиционера-джелати, плюс службите, пенсионираните-милиционери и oxpaнитeлитe, брой ги 200 000 българоубийци!: yerl.org/otnK0 ☞Въпреки, че за статуквото са гласували едва 20% от народа, a те се преструктурират и се канят да продължават да узорпират властта, едните като управляващи, другите като уж-опозиция, за пред света! ☞Шapлaтaнитe Бokо и Фъpчил cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa дc-мoнeтa.: yerl.org/KUBmA ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг!: yerl.org/K1PzA ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa вcичkи БЪЛГAPOYБИЙЦИ и НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!: yerl.org/GXMII ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбицитe oт ДC-милициoнepo-AБПФK-въpxyшkaтa мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: yerl.org/cPo2n ☞ЖИД=EBPEЙ=ЦИГAH! ☞България е под милиционеро-циганско ИГО!: yerl.org/jqo5d ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP
М. Иванов

2022.07.10 | 19:17

49
Яли сте пестициди от бойковите далавера на границата и добре сте се облъчили, за това са ви толкова злобни коментарите.
М. Иванов

2022.07.10 | 18:29

48
Много сте прости всички, заблудени сте от московската пропаганда, руски тролове всички сте за колхоза докато пукнете там, не виждате по далеч от носовете си
КИРО МЕНТАТА ОЩЕ ПРОСТОТО

2022.07.10 | 16:07

20
МОЕ МИ ОСТАНЕ И ПОЛОВИН ЧАСТ ВЛАСТ АМА ШЕ НАПРАВЯ ПОРАЗИИ ЗА ДЕСИТИЛЕТИЯ!
Бай Ставри от Централния

2022.07.10 | 18:08

47
Бе ти ще ми дойдеш и ще те оправя за 1 нощ само! Кокорчо го не ща, той си е поначало обратен.
ЦЪНЦАРОВА бТВ

2022.07.10 | 17:01

31
..ПРОПАГАНДНОТО ПРЕДАВАНЕ " ЗАЩО ГОСПОДИН МИНИСТЪР " , ВСЪЩНОСТ Е ПП ПИАР НА ПОООРНО ФИЛМ . ЗАЩО ЦЪНЦАРОВА НЕ ГО ПИТА ЗА СТЪЛБИТЕ, КЪДЕТО КИРУ СЕ ПРОТЯГА КЪМ ЗАДНИКОТ НА ЛЕНА...?..ПРЕДАВАНЕТО Е ВЪВ ВСИЧКИ НАРУШЕНИЯ НА ЖУРНАЛИСТКАТА ПРАКТИКА И ОСВЕДОМЯВАНЕ НА ЗРИТЕЛИТЕ , ЗАЩОТО НЯМА ПЛУРАЛИЗЪМ , ДРУГА ГЛЕДНА ТОЧКА ,ИМА ПОДГОТВЕНИ ЩАДЯЩИ ВЪПРОСИ , КОИТО СА В РАЗРЕЗ С ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА ...., НЕЩО КАТО ТЕЛЕВИЗИИТЕ НА ПУТИН .....
Божков тв

2022.07.10 | 18:06

46
бТВ
Бравооо

2022.07.10 | 17:30

42
бТВ са бардак

2022.07.10 | 17:56

45
Да оправят малко Белене или да бЕгат , докато е време , че северното крило не било гот
ШИБАМ НИЩОЖНИ МИНИСТРИ

2022.07.10 | 17:36

43
..КИРУ ВЧЕРА ПАК ПЛАШИ ГАРГИТЕ ПРЕЗ бТВ ТЕЛЕВИЗОРА, ЧЕ ЩЕ ВКАРВАЛ БОЙКО БОРИСОВ В ЗАТВОРА , ЩОТО БИЛ КАТО СИЦИЛИАНЕЦ С ПУРА ..., ..МАААЙКОООО ...МИИИИЛЛЛЛАААА ....
Н

2022.07.10 | 17:38

44
Киру надрусаниЯ е луд .
ПРОСТОТО

2022.07.10 | 17:28

41
ОЩЕ СИ ВЯРВА
Много герберски бокл ци пишат тук срещу Премиера

2022.07.10 | 16:58

30
в полза на мафията начело с ББ, Слави и Доган. Проблемът на К Петков и Василев е че взимат прибързани и емоционални решения, а в политиката трябват ни хора които да работят много и то тихо и, да бъдат либерални, последователни и дипломати, такъв е служебният премиер Ст Янев.

2022.07.10 | 17:27

40
Ти и премиерът ти може да ми го духате. така вашата швестерка Асен василев ни призова от парламентарната трибуна на живо в ефир ДА ГО ДУХАТ. така че ти предоставям 19 сантиметровата си гордост да засмучеш и осмучеш.
Брееех

2022.07.10 | 17:06

33
За 31 , истинският премиер е Бойко Борисов.
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.07.10 | 17:04

32
ТИ СИ БОЛЕН БЕ ....ПУТИНОПАТ ...ИЗТЪРВАН ... ,..ЯНЕВ Е ЧЕРВЕН .....

2022.07.10 | 17:19

37
Бойко Борисов е истинският премиер.

2022.07.10 | 17:24

39
ЧИСТА ПРОБА, ДОКАЗАН МИСЛЕЩ ГЕНЕРАЛ, ДОСТОЕН ЗА ПРЕМИЕР.

Добави коментар

Водещи новини