Президентът Радев обявява кога ще връчи втория мандат следващата седмица

  • 08 юли 2022 17:10

  • 4262
  • 6
© Novini.bg

Благодаря за връчването на мандата. За съжаление не успяхме да съберем достатъчна подкрепа, за да изпълним политиките, които едно евентуално правителство би искало да може да направи. Връчваме мандата неизпълнен. Това обяви пред държавния глава министърът на финансите в оставка Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 688

Преди една година гражданите повярваха, че България може да се управлява по друг начин. Оттегленият кредит на доверие към кабинета не може и не трябва да изчерпва обществените усилия за изграждане на прозрачно и отговорно управление. Вярвам че мисията да променим страната ни е историческа и колкото е да трудна ще го постигнем. Това заяви президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Асен Василев обяви, че връща неизпълнен мандата за съставяне на кабинет

Благодаря на онези от вас, които работиха смисъл за родината. Дълбоко вярвам че институциите могат да постигат резултати, ако осъзнатият национален интерес е на първо място. Затова и очаквам правителството да разработи законите свързани с Плана за възстановяване и устойчивост, за да не продължава България да губи време и средства, добави още държавният глава.

През следващата седмица ще обявя кога ще връча мандата на втората по численост група. Очаквам това време да бъде оползотворено от правителството и парламента, отбеляза Радев.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
4262 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2022.07.08 | 17:33

1
По- добре е да не бави топката, този парламент е нелегитимен.

2022.07.08 | 17:48

2
Идва времето на червения льотчик! Всичко по сценария е както трябва. Купувайте букети за братушките, те идват!
отворете си очите!!!

2022.07.08 | 18:12

3
наистина ли не разбрахте , че тия пп ги сложи старшина руменчо с финансите от кремъл!???!?!?

2022.07.08 | 19:11

4
Всички българи, до един веднага пред народното събрание! Нека покажем на мафията, на мутрите и престъпниците от сарайско-банкянската пасмина, но особено на жалките палачи от чалгарската сбирщина на учиндолското сакато чудовище, че няма да позволим мръсните им и кървави ръце отново да я поробят! Няма да позволим на националния предател от село Славяново да върне България в империята на кремълското чудовище!Няма да позволим стотици милиони и милиарди да отиват в чекмеджето, в делянпеевските и сарайски каси, както и в джоба на Сакатия! Него пък да го питаш за кога са му милионите, не се ли вижда, че не може задника си да помести от дивана?!

2022.07.08 | 19:39

5
Радев привиква Боко.
Слава на РУСИЯ!!!

2022.07.08 | 19:53

6
Гнусна продажна червена гад със зелени чорапи.

Добави коментар

Водещи новини