НДСВ си остави вратичка за сътрудничество с Кунева

  • 26 юни 2012 15:04

  • 779
  • 2
НДСВ си остави вратичка за сътрудничество с  Кунева
©

НДСВ си остави вратичка за сътрудничество с партията на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 на предстоящите избори. Това стана ясно на първата пресконференция на партията след шестия й конгрес.

"Не изключваме възможността да работим с г-жа Кунева на основата на общи принципи и разбирания", заяви предизборният председател на НДСВ Христина Христова. Тя обаче отрече да има теч на хора от редиците на НДСВ към движението на Кунева.

"Едва ли толкова бързо госпожа Кунева ще си смени ценностите", посочи Христова. От партията обявиха, че са водени разговори със СДС и ВМРО-НИЕ като евентуални партньори на вота, макар че не е изключено самостоятелно явяване на НДСВ.

Жълтите представиха и визията за управлението на страната за периода 2012-2020 година.

От НДСВ подчертаха и силната необходимост от реформи в съдебната система. Според тях МВР трябва да бъде реформирано така че да се справи с битовата престъпност, която е най-големият проблем в ежедневието на българина.


НДСВ подробно разгледа и последиците от сегашното управление на страната и го съпостави със своите цели.

Последвайте канала на

Десислава Станева
779 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Гец

2012.06.26 | 22:02

2
От такива измислени партии и движения които се появяват от хралупите без никаква идеология и принципи само страдат честните избиратели
koko

2012.06.26 | 17:13

1
малко ли се накрадоха тия, та сега искат покрай Кунева да крадат, ако не я осъдят и нея заедно с Донев и Прокопиев и Павлов дотогава

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини