НДСВ отива сама на парламентарните избори догодина

  • 17 юни 2012 14:46

  • 634
  • 0
НДСВ отива сама на парламентарните избори догодина
©

НДСВ ще се готви за самостоятелно участие на парламентарните избори догодина.

Партията набра енергия след местните избори и това ни дава надежди за успех. Това заяви председателят на НДСВ Христина Христова по време на шестия гонгрес на „жълтите”.

По-късно днес делегатите трябва да изберат с тайно гласуване нов лидер на партията. Христова ще има само един опонент в борбата за поста - столичният общински съветник от НДСВ Любка Качакова. Председателят на Контролния съвет Минчо Спасов и проф. Огнян Герджиков си направиха отвод, с което разчистиха пътя на двете дами за пряк дуел.

Христина Христова обяви, че партията не е затворила вратата за бившия й кадър Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, въпреки че тя се яви на президентските избори сама. Други политически субекти, с подобни ценности също ще бъдат приемани като партньори.

„НДСВ трябва да остане в центъра. Все повече ще идва времето на коалициите, въпреки че една партия сатанизира подобна форма на управление”, каза още лидерът на „жълтите”.

Тя нападна остро ГЕРБ, като определи последните три години като „черна дупка”. Закриват се работни места, чупим рекорд след рекорд по отношение увеличение на безработицата, управлението мисли само в магистрали и милиарди, а не обръща внимание на младите хора, заяви Христова.

Последвайте канала на

Десислава Станева
634 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини