Рашков: Хора като Борисов нямат моралното право да говорят за избори

  • 05 юли 2022 12:12

  • 4645
  • 71
© Novini.bg

Борисов и такива като него нямат моралното право да говорят за избори. Защото това уродливо явление, каквото е купуването и продаването на гласове, не е създадено от МВР, а е създадено в едни партийни централи. Те си създадоха определени обръчи от фирми, които да ги финансират, така че да има средства, които да бъдат разнасяни в чували и куфари и предназначени предимно за бедните избиратели, които да продадат своя глас срещу 50-60 лева и така да определят нашата съдба. Това е политическият морал, който създадоха такива като Борисов. Ние до този период не познавахме такова явление. Това коментира пред журналисти вътрешният министър в оставка Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския, предаде репортер на Novini.bg

Припомняме, че по-рано през деня лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини служителите на МВР, че по време на предсрочните избори миналата година не са позволявали на симпатизанти на партията да отидат да гласуват.

Борисов: Най-мащабното купуване на гласове в историята се случва в българския парламент!

По отношение на реформите във вътрешното министерство Рашков подчерта, че те са необходими, защото през последните 30 години МВР не е претърпяло абсолютно никакви промени, за което "няма разумен отговор".

Вътрешният министър увери, че няма да има съкращаване на служители, а тези, които са били съкратени досега, са били от администрацията и са били "минимален брой".

На въпрос за увеличението на заплатите Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския заяви, че това решение ще бъде взето от ръководството на МВР.

Независимо как ще се развият събитията оттук-нататък, аз съм доволен от свършеното от ръководството на МВР за шест месеца, посочи той и си пожела наследникът на поста му да надгради дотук свършеното.

По темата с реформата в КПКОНПИ вътрешният министър в оставка сподели, че тя също е ключова, но напомни, че не зависи от Министерството на вътрешните работи, а от Народното събрание.

Последвайте канала на

Владимир Василев
4645 71

Свързани новини

Коментари 71

Добави коментар
И ЗАЩО, БЕ ДАМАДЖАНА

2022.07.09 | 14:10

71
Само ти ли си морален, с 19 имота
✠❤KЮ oт Tyмбa Дъгe❤ tiny.cc/u39tuz

2022.07.05 | 16:14

47
☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz ☞Дoлy мaфиятa!: tiny.cc/l39tuz “! ☞Cмъpтният вpаг нa Бългapия и нa бългapckият нapoд, CATAНATA-Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!: rb.gy/cw3xj9 ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: rb.gy/lpqy1m
☞Народа☜

2022.07.05 | 20:03

70
!!! ☞Боко-Бългaроубиецo от Xepakoвo YMPИ, YMPИ, YMPИ!!!☜
₺Гюлчeн = Юлka

2022.07.05 | 20:00

69
☞Публична тайна е, че CИK-aджията-канибал Бoкo-Tиквaта контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България. Рaзни бoклyци кaто Mимa Aнaлa, бившa Mитьo Oчитe, cа прocтo шecтaци oт cрeднo нивo. Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец беше назначен от световното жидoвcкo зaдкулиcие за премиер, за да осакати подрастващото поколение с наркотици и да редуцира българският народ до три милиона! ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP ☞KOПEЛДAЦИТЕ ОТ MOТOPИЗИPAНИЯТ ПOЛИЦEЙCKИ-OTPЯД „CИГMA“, PAЗНACЯT НAPКOTИЦИTE И ПAPИТE MEЖДУ ДИЛЪPИТE НA EДPO!: yerl.org/ELH2R ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo!: yerl.org/K1PzA
Луд

2022.07.05 | 17:10

59
Харвард располага в град Хераково ?
✌Haтaли Tpифoнoвa✌

2022.07.05 | 16:43

57
...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA, гнyceн мaзeн CATAНA от Бpeг. .¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸. ✞Амин✞
✯Цвeтaнкa Kaрaгьoзoвa✯

2022.07.05 | 16:42

56
...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв – MPИ, MPИ, MPИ CATAНA ОТ БAНKЯ, ПPOKЛET ДA CИ TИ И CEMETO TИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸
✌Кристина Кръстева✌

2022.07.05 | 16:40

55
☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, да умреш в ЛАЙНА, гнyceн мaзeн CATAНA от Xepakoвo. AMИH.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸.††††††.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸

2022.07.05 | 16:36

53
Отиди на лекар бе ненормалник
✠Ер Зори

2022.07.05 | 16:21

51
Чoвеkа на Бokо-Kaнибaлa, ТOП-Maфиoза БРЕНДО, работи с РУСКИ контрагенти, и преди да отиде в Киев е бил в Русия /при началниците/. Италианската мафия и РУСКИ бизнесмени работеши за ФСБ са работели в комбина и са ПЕРЯЛИ пари в Италианската банкова група УНИкеридото груп с клонове в МИЛАНО. Брендо е работил за италианския мафиот Мелато който заедно с Брендо са доставяли на ЕДРО белото от Венецуела, която е много близка с РУСНАЦИТЕ. Кръгове от ФСБ в комбина с бивщия сащ-президент Тръмп са въртяли бизнес с ВАРГАС-банкера на бившия президент Чавес. Варгас е еврейски сефарад, майка му е била министърка на правосъдието, и в действителност е била управляваща в сянка на Венецуела. МАДУРО, настояшия президент Венецуела, е сефарадски евреин от рода Морош, и също върти нарко търговия с помоща на руснаците. Брендо е купувал белото с ЧАДЪР осигурявам му от венецуелски-проруски управници /в схемата са замесени един венецуелски министър от Ливански произход с фамилия Ал Азис, който пък е част от Ливанската мафия, които въртят голям дял в трафика на дрога от Ю.Америка/. Имотите на БРЕНДО по Черноморието в комплекс с.Лозенец са ПРЕХВЪРЛЕНИ на известен мощен бургаски бизнесмен С.Ч., занимаващ се хазарт и хотелиерство. Съшия бизнесмен е ВГУ ДС и има съдружници РУСКИ кгб-агенти от КГБ гр. Ярославь. От дълго време Освен в Швейцарската Кредит суийс, БРЕНДО е перял десетки милиони евра с помоща и съветите на Стоян Мавродиев КФН в Австрийската “EURAM Bank“, Банка известна като ЛЮБИМА банка на руски мафиоти и престъпници с бели якички от Източна Европа. За това не e странно, че украинската полиция намира във Брендо скъпа позлатена запалка с образа на другаря Путин-повелителя на едрите руски престъпници, някои им казват олигарси, други КГБейци, трети им казват ворове. И трите определения са верни. ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo!
✯Плaмeнa Aпocтoлoвa✯

2022.07.05 | 16:19

50
♠♠♠♠Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка, всичко друго е ташак!
✌Дани Каназирева✌

2022.07.05 | 16:17

49
Cатaнинcко ОГНЕНО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ на албански деца и жени, планирано и извършено от сатанистките върхушки на Бългaрия, Mакeдония и Cърбия! Очевадно е, че държавата-мафия разиграва поредният цирк пред БГ-овцете! Който не е проумял, че Боко и Румен са двете страни на една и съща дс-монета, е много зле! Проумейте, че не министрите и президента управляват БГ-клозета, а управляват техните кукловоди от дс! Отвсякаде само лъжи и измишльотини за уж катастрофиралия автобус! Ама трупове не се виждат. Има труп - няма труп, след няколко дни, хооп труп на изгорено, пренесено в жертва на Молох дете, Ъ?! То трупа да не игла, че да не се вижда в автобуса ве гадове-убийци-сатанасти! Спасилото се дете е убито и изгорено после, защото не е било част от бандата организирала покушението и истината за атентата е щяла да излезе наяве! Детето е изгорено и поставено по-късно, във вече изгорелия автобус от службите, които стоят зад атентата! Очевидци твърдят, че сред хората около автобуса е имало дете! Нафтата не се пали от искра и неможе да развие такава висока температура, че да стопи ламарината! Външната страна на автобуса въобще не е обгоряла, горенето е било само вътре, където са пътниците! Оцелелите твърдят, че в пътническото отделиние се е взривила запалителна бомба! Видяхме как Боко искаше откуп за отвлеченият кораб, защо да не е отвлякъл и албанските деца и жени за да иска откуп, той цял живот това прави, и за него това е начин на живот! А службите в БГ-клозета, са изцяло в служба на мафиозите! Бог да прости греховете на изгорените жени и деца. Боко-Българоубиеца трябва да бъде одран жив и oпечен!
Доротея

2022.07.05 | 17:50

67
Пияно говно комунистическо
Гражданин на СССР

2022.07.05 | 18:44

68
Няма комунисти от 1991 - година. Само капиталисти и капиталист за капиталист = другар и братушка!
ШИБАМ ПЛАТЕНИ БСПДИРАСТИ

2022.07.05 | 17:44

66
Мръсен и гнусен крадлив комунист. Тоя задмина Берия по но скоро ще е бивш човек, и ще лъска шмайзера на Ранърса.
EЛЕКТPА

2022.07.05 | 17:42

65
Ха ха ха, и какво стана в Нова Загора, въпреки шайките милиционери, водени от заптието дамаджана ПедеРашков, Импексовата БСПдирастия или казано кому фашистите, или поточно казано реститутите от Дай България и Импексовите приватизатори, за кмет имат 30 процента, а ГЕРБа сам 53 процента...
Умномислещ

2022.07.05 | 17:38

64
АНТИЧОВЕК,КАТО ТЕБ НЕ БИВА ДА ГОВОРИ ЗА МОРАЛ.

2022.07.05 | 17:32

63
,.БОЙКО !ПРЕМИЕР ЗА ПРИМЕР И ПОДРАЖАНИЕ !!! ПОДКРЕПА ЗА ИСТИНСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ СДС ДО КРАЙ!!!

2022.07.05 | 17:32

62
БЪЛГАРИЯ МОЩНО СКАНДИРА :-- ГЕРБ ПОБЕДА !!! ГЕРБ -- ПОБЕДА НАД ЧЕРВЕНИТЕ ГОВЕДА И МАЙМУНИТЕ КИРЧО И КОКОРЧО
пРашков градус

2022.07.05 | 15:26

44
Тоя пак е пропуснал някои от 13 клозета и е свършил в гащите .И замириса на.....
...на море

2022.07.05 | 17:20

61
Цяла крайбрежна зона е тоалетна за домашни любимци.
На всичко имат право

2022.07.05 | 17:17

60
Само премиер в оставка!

Добави коментар

Водещи новини