Рашков пред служителите на МВР: Вашият денонощен труд осигурява сигурността на българите

  • 05 юли 2022 10:51

  • 812
  • 2
© Novini.bg

Вашият денонощен труд осигурява сигурността на всеки български гражданин. Вие опазвате правата и интересите на българите и на обществото като цяло, то разчита на вас да стане по-демократично, но и по-справедливо. Това заяви вътрешният министър в оставка Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския по време на тържествената церемония по отбелязването на 143 години от създаването на МВР, предаде репортер на Novini.bg

Министърът изведе няколко акцента, които е успяло да свърши вътрешното ведомство през последната година. По думите му служителите на МВР са успели за първи път да се справят с купуването и продаването на гласове по време на изборите през изминалата година.

На второ място Рашков отчете работата на МВР по отношение на злоупотребите с финансови средства за пътната инфраструктура.

МВР отбеляза 143 години от създаването си с водосвет на знамената

Друго от постиженията на структурите на МВР според Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския е овладяването на мигрантската криза, за което поднесе специални благодарности на служителите на Жандармерията и "Гранична полиция". Той не пропусна да отбележи и заслугата на силовото министерство и във връзка с бежанската вълна от Украйна.

Вътрешният министър спомена и започналата реформа в МВР, която "в основни линии е завършила".

Въпреки трудностите, напрежението и рисковете, пред които сте изправени ежедневно, вие отстоявате авторитета на Родината и честта на професията, завърши Рашков тържественото си слово към служителите на МВР.

Последвайте канала на

Владимир Василев
812 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Слава на РУСИЯ!!!

2022.07.05 | 11:46

2
Ченгесарите са най-ненужната, скъпоплатена и мързелива пасмина в цялата държава.
Име

2022.07.05 | 11:19

1
Я върви на майнатаси бе долен чаршаф на мафията вън от България

Добави коментар

Водещи новини