Арман Бабикян: Ако всяко изречение започва с Аз, ще правим избори след избори

  • 03 юли 2022 15:12

  • 2656
  • 7
Арман Бабикян: Ако всяко изречение започва с Аз, ще правим избори след избори
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Изборите идват. Не могат да стигнат до местните избори, налага се да се скарат преди това. Трябва да се скарат през лятото, защото няма как Корнелия Нинова и Христо Иванов да имат един кандидат за кмет. Това каза пред БНР Арман БабикянАрман БабикянАрман Агоп Бабикян е български журналист и общественик. Той е изпълнителен директор на PR от движение "Ние идваме". И допълни, че единственият шанс да има кабинет е "да се разберат с ИТН".

"Скандалът между ПП и ИТН стана толкова отвратителен, че започнаха да си цепят и успехите, и неуспехите. Имат добри примери за обща работа и изведнъж всичко да започне да се очерня, не е почтено към истината... Нямаше валидна комуникация между тези хора в коалицията. Налага се да научат как се общува в коалиция. Историческият момент е такъв, че трябва да са по-самопожертвователни. Ако не умеят да разговарят и започват всяко изречение с "Аз", ще правим избори след избори", заяви Бабикян.

Според него харизмата на Кирил Петков е важна за ПП, а способностите на Асен Василев - за управлението на страната.

Бабикян допълни, че разделението у нас отдавна го има и че не успяваме да съберем нацията си, когато до границата ни има война: "Нормалната реакция на една нация е да се сплоти, а ние се донацепваме. Независимо дали си ляв, десен, либерал, хората се сплотяват в такива моменти. Покрай Златни пясъци минават мини. Всички фази на войната - извън горещата, се водят срещу България от Русия, а ние не се сплотяваме, това е най-ужасното. Въпреки враждебните актове срещу България ние се правим на глухи. Големият риск е, ако не успеем да събираме, тези, които искаме да променим България". 

И е категоричен, че Аз-ът не трябва да е по-силен от идеята за обединение: "Синергията за общо обединение за промяна няма надмогване. Ако може азовете да са крачка назад, за да можем да свършим работа. Егоизмът е ужасяващ. Не можем да променим така страната".

Започва работа по управленска програма на кабинет начело с Асен Василев

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2656 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2022.07.03 | 15:16

1
Арменеца не яде арменски сладки щото има диабет.

2022.07.03 | 15:25

2
Мръсна червена свиня
Нищоправец

2022.07.03 | 15:39

3
МИНАЛАТА ГОДИНА НЕ ГОВОРЕШЕ ТАКА.ИЛИ РЯЗКО Е ПОУМНЯЛ ИЛИ РЯЗКО Е ОБЕДНЯЛ.ТОЙ САМ СИ ГО НАПРАВИ.ВЪН,УРОД.
Бабичкяне, пардон...

2022.07.03 | 16:39

4
Бабикяне! Първо, крайно време е да прекръстите партийката си на "Ние си отидохме", защото "Ние идваме" е доста нелогично, а и смешно при одобрението ви засега от "престижните" 0,5%! Второ: Отношенията с ИТН на онзи учиндолец са отвратителни, защото са повече от отвратителни Хаджи Тошко с просташкото си, нагло, надменно и господарско отношение, като че ли, горкото ямболско селянче, се намира на бостана на дядо си, а не в българския парламент! Трето: Разбирателство със сарайските ибрикчии на Славчу е изключено, не невъзможно, а изключено! Защото, Бабикяне, ако помниш, те се опитаха много нагло и много и безцеремонно, да налагат за премиери и министри кобургско-сарайски лакеи, измамници, плагиати и чиста проба нищожества от банката "Кадри" на сараите и на ГЕРБ! Опитаха се да наложат и кандидата на Доган - ефенди Каримански за управител на БНБ, само че не стана, защото насреща си имаха Кирил Петков и Асен Василев, а не държани на къса каишка от агент Сава марионетки! Нещо много забравяш, Бабикяне! Никога не е имало "обща работа на чалгарите" с ДБ и ПП! Съвсем умишлено, по нареждане на КОЙ, чалгарите проваляха всички опити за съдебна реформа, за свалянето на Каскета и за истинска борба с корупцията, мутрите и мафиотите, много от тях отколешни аркадаши и ортаци на сакатия "стратег" от Учиндол! А ти, като толкова много искаш да си другаруваш с чалгарската сбирщина - прав ти път към дивана! Много ще си полезен с твоето масивно телосложение на санитарите на дългия учиндолец - Хаджи Тошко, Джебчията Балабана и "библиотекарката" Митева! Ще го местите заедно на дивана, като се схване да седи само на една страна и ще го влачите до тоалетната!

2022.07.03 | 16:50

5
Кой ви плаща да пишете новини, от плиткоумните изказвания на тази политическа грантаджийска гнида ???
Мераклийски

2022.07.03 | 16:54

6
На Бабикянчо и ХГенов никога не съм вярвал,защото те са подлогите на Радев!
Хах

2022.07.03 | 19:26

7
Ама какво ми филосовстваш нали беше вътре и кво резултат 0

Добави коментар

Водещи новини