Ето какво се разбраха ПП и БСП за ново правителство

  • 02 юли 2022 14:47

  • 11416
  • 46
© Novini.bg

Постигнахме съгласие по приоритетите на правителството. Постигнахме също съгласие да се изготви в много кратки срокове програма от експертните екипи, която да бъде приета и на политическо ниво и която да залегне с ясни срокове и ангажменти какво ще се случи от сега до края на годината като реформи и дейности. Това каза след края на разговорите с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за съставяне на правителство кандидатът за премиер на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, предаде репортер на Novini.bg.

Силно вярвам, че ще успеем да направим правителство, което да продължи да работи за интересите на България, както първият кабинет, каза той.

На първата среща от преговорния процес отчетохме доброто, което постигнахме за 6 месеца, а то не е малко, каза лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Дадохме си сметка за слабостите, които проявихме, а една от тях, е че не подготвихме от самото начало ясна програма със задачи и срокове. Затова днес коригираме тази слабост. Разбрахме се екипи от по трима души от всяка партия да изготвят такава програма с политически приоритети, но и конкретна законодателна рамка за 6 месеца. Благодаря на колегите, че приеха в тази програма да залегнат теми като здравеопазване, образование, социална политика и възстановяване на икономиката, както и ние абсолютно приемаме техните предложения по отношение на борба с корупцията, промени в съдебната система и КПКОНПИ, заяви Нинова.

На срещата като слабост са отчетени и грешки в комуникацията, затова е предложен нов начин на взимане на решения в коалициония съвет - с изграждането на секретариат.

Предстои ни интензивна работа в следващите дни, но сме уверени, че общото, което ни събира, доброто, което дотук свършихме за Бългаия може да продължи с една конкретна, ясна и амбициозна програма - както по средствата по Плана за възстановяване и съпътстващите ги 22 закона, по подготовка за Бюджет 2023 и по дългосрочни намерения за сериозни реформи в различните сектори и промяна на стария модел на управление на държавата, каза лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Двете страни са се разбрали, че темите министерства, ресори и кандидати за министри ще останат за втори етап на разговорите. По-важно е да се подготви програмата и законодателната рамка, уточни лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.ПП започна разговори с БСП за съставяне на нов кабинет: Шанс за допирни точки

На срещата е обсъден и въпросът с руските дипломати.

Призоваваме дипломатите на двете страни да направят всичко възможно да не се стига скъсване на отношенията между България и Руската Федерация, както и да се нормализила диалогът между двете страни, така че да е в интерес на българския национален интерес, каза Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на допълни: "Дипломатите трябва да си влязат в ролята на дипломати и нашите да работят за българския интерес, а руските за руския. Нормализиране на отношенията минава през нормализиране на диалога и от двете страни. Не мисля, че в дипломатическата история има преосмисляне на нота".

Кандидатът за премиер на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" каза също, че още не е изпратил поканите до независимите депутати за преговори, но вратата окончателно е затворена за Слави Трифонов и Тошко Йорданов.

От страна на ПП, освен Aсен Василев, в срещата участваха и съпредседателят на партията Кирил Петков и бившият председател на парламента Никола Минчев.

Представители на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е на разговорите бяха лидерът Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и депутатите Георги Свиленски, Филип Попов, Атанас Зафиров и Румен Гечев.

 

Константин Тодоров
11416 46

Свързани новини

Коментари 46

Добави коментар
✠❤KЮ oт Tyмбa Дъгe❤ yerl.org/CMqs7

2022.07.03 | 16:11

44
☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ и ДEMИЛИЦИOНEPOЗAЦИЯ нa Maйka Бългapия!: rb.gy/qwdqow ☞Дoмyз-Боко и Дoмyз-Kapakaчaн НA BЪЖETO.: rb.gy/a8nsf1 ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw ☞Бългapoyбийцитe oт ДC-милициoнepo-AБПФK-котилото HA-ЧEHГEЛ: rb.gy/vj7rp5 ♥Кoзият рoг: yerl.org/U3qBg ☞Пoд Игoто 1952: yerl.org/9byNy ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: yerl.org/KiiwT ☞Време Разделно: ♦Е1: yerl.org/OofGl ♦♦Е2: yerl.org/cCvdS ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP ♥Кой уши байрака: yerl.org/U67Wg ♥България на БЪЛГАРИТЕ: rb.gy/au2vvh
◉‿◉Чeрвeна шaпчица APМAТKА

2022.07.03 | 16:12

46
☞ГЕРБ-ДПС-CДC=МАФИЯ!: yerl.org/LrADO ☞Лъcнaxa БEЛИТE POБИHИ нa Eмpax Cтopapo: cutt.us/MkgyV ☞Aлбepтo Maринoв Чakaлoв c пpяkop «Бpигaнтe» oт Шyмeн, koйтo дъpжaл бapa в Бepлин ce okaзвa лидep нa двe OПГ-тa, eднaтa бaндa ce зaнимaвa c изkapвaнe нa пapи oт пpocтитyция, a дpyгaтa c тяxнoтo изпиpaнe. ☞Cвoдниk okoлo Eмpax Cтopapo лaпaл пapи зa пътищa пo вpeмeтo нa ГEPБ: cutt.us/ABLKR ☞Cутeньoрският бизнес в Xoландия на Динko Bълeв oт Ямбoл: yerl.org/5BcVp ☞Пловдив настръхна: Cвoдниka «Ванко 1» пpивaтизиpa Kъpшияka: yerl.org/GFwzK Cвoдниka «Личkaнa», пoзлaти внyk нa Mapгинитe: uni.su/lRpv5L ☞Mитьo-Oчитe пaк e фakтop-1 нa Cлънчaka: cutt.us/BvHYq ☞Cъдpyжниk нa Paдo-Cлънцeтo дъpжи 6 мaгaзинa в OAE: yerl.org/QkL89 ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw ♥България на БЪЛГАРИТЕ: rb.gy/au2vvh
✯Kъpвaвaта Пeтoлъчka на Caтaнaта✯

2022.07.03 | 16:12

45
☞От 77 години България е под хомота на 500 цигански мафиозки клана, а бългaри до упрaвлението на държaвaта не се допускат! ☞Всички управлявали, управляващи и кандидати за управници, са отгледани и възпитани в школите на ДС, КГБ и ГРУ и са от тези циган-родове! ☞Влашкия циганин Тодор Замфиркьов-Живков също произхожда от циган-кланановете. ☞Циганина Кирил Петков-Kypoлaпaциятa е племенник на циганина Кирил Рашков известен сред мангалите като Цар Киро! ☞И двамата са от Пловдив. ☞И МОШЕНИКА Кирил Петков ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТ ЦИГАНИН. ☞До 1990 г. циганина Цар Киро получава 7 присъди с наказание от общо над 30 години затвор. ☞През 1984 година е арестуван за притежание на злато и валута, иззети са му над 2 милиона лева, след което е изпратен като криминален престъпник в Затвора в Белене. ☞Циганина Кирил Рашков пукна на 1 април 2021 г., а циганина Кирил Петков го замества достойно. ☞Другият ЦИГАНИН-ТАРИКАТ Асен Василев, е свързан с циганския барон Кирил Киров, известен сред мангалите като Киро Японеца. ☞Фирма на МОШЕНИКА-АСЕН ползва офис в бизнес сграда на КИРО ЯПОНЕЦА. ☞Шapлaтaнитe Бokо и Фъpчил cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa.: yerl.org/KUBmA ☞Ааамед-Дръндарски е татрски дс-мангал! ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: rb.gy/cw3xj9 ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: rb.gy/lpqy1m
ПО БУДНАТА ЧАСТ ОТ

2022.07.02 | 19:57

43
ОБЩЕСТВОТО ОТДАВНА Е НАЯСНО, ЧЕ РУСНАЦИТЕ ХАРЧАТ ОГРОМНИ ПАРИ ЗА ДА МАНИПУЛИРАТ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ И ГО ОФОРМЯТ В ТЯХНА ПОЛЗА! ТОВА НЕ Е ОТ ВЧЕРА! НИКОЕ ПРАВИТЕЛСТВО НЕ ВЗЕМА МЕРКИ ТОВА ДА СЕ ОГРАНИЧИ, АКА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕКРАТИ! ТОЧНО ТОВА БЕШЕ И ПРИЧИНАТА ЗА ПАДАНЕТО НА ГЕРБ ОТ ВЛАСТ!!!
Даа

2022.07.02 | 19:11

42
Я си вървете на майнатаси долни чаршафи на мафията българо убийци мафийоти вън от България
Ние

2022.07.02 | 18:57

41
Казах го преди 21 дни, сега го потвърждавам. Киро ще събере само 9 предатели. Няма да успее.

2022.07.02 | 18:50

40
Не разбрах Нинова в тази гей оргия каква ще го играе. Много ще и отива ролята на гримьор. Тя е експерт по замазване на гафове.
панорама

2022.07.02 | 18:34

39
ей нинова веднага по 300 лв на всеки пенсионер иначе ти одрязвам главата
ще п0върна

2022.07.02 | 18:10

36
кожодерите БКП сиреч БСП и ПП сиреч БКП младши плюс "демократите" ДБ в коалиция водена от капитан деменция...
Срам

2022.07.02 | 18:11

38
Как им вярват на тез Измамници!? Оръжия да Правителство тегли 13 милиардаза 5-6 месеца къде са?! За зърна 1.2 мил къде са И още малко ще обеви Кир.мо война на руснаците?- кой ти плаща
БКПто от северна америка

2022.07.02 | 18:10

37
е заляло българия, дошли са си за бонуса!
Иииии

2022.07.02 | 18:05

35
Ха
Ико

2022.07.02 | 18:04

34
Пикаете ли кръв мисирки.
Ико

2022.07.02 | 18:04

33
Покажете ли кръв мисирки.

Добави коментар

Водещи новини