Парламентът удължи работното си време с времето за редовен парламентарен контрол 

  • 01 юли 2022 14:20

  • 501
  • 1
Парламентът удължи работното си време с времето за редовен парламентарен контрол 
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Парламентът удължи работното си време с времето за редовен парламентарен контрол, съобщи временно изпълняващият длъжността председател на парламента Мирослав Иванов.

Депутатите удължиха работното си време с времето за парламентарен контрол, което е три часа.

Преди това в законодателната част на програмата им за работа са включени Законопроект за допълнение на Закона за мерките и действията по време на извънредното положение, обявено с решение на Народното събрание от 13 март 2020 г. и за преодоляване на последиците, както и Проект на решение за удължаване срока на действие на Временната комисия за установяване на всички факти и обстоятелства, свързани с подписания от правителството Меморандум за 1 млрд. долара с Gemcorp и IP3 Corporation.

Представители на опозицията поискаха в пленарна зала за блиц контрол да дойдат Кирил Петков и Асен Василев

Последвайте канала на

Константин Тодоров
501 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ИЗВОД

2022.07.01 | 14:50

1
Петков просто трябваше да поеме отговорност, след като вече беше предупреден за политическите последици от въоръжаването на Киев, но самият факт, че той продължи независимо от това и сега иска да се прави на глупак, като обвинява Русия, показва, че той никога не е бил годен да ръководи и винаги е бил нищо друго освен проамериканска марионетка , управляваща тази балканска колония. От Андрю Корибко американски политически анализатор

Добави коментар

Водещи новини