Хасан Адемов посочи най-големия проблем на управляващата коалиция

  • 30 юни 2022 18:38

  • 1635
  • 4
Хасан Адемов посочи най-големия проблем на управляващата коалиция
© Кадър: БНТ
Слушай новината Слушай новината

Трудно ще може да се състави правителство в рамките на този парламент. Колегите ни заложиха на конфронтацията, омразата и противопоставянето и изключиха диалога. Днес той беше нарушен вътре в управляващата коалиция. Това заяви бившият социален министър и настоящ депутат от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва в предаването „Още от деня“ по БНТ.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 684

На въпрос дали бившият председател на НС би бил подходяща кандидатура за премиер, Адемов заяви: „Независимо, че той беше изпратен с овации за нас той остава човекът, който наруши правилата за работата на НС“.

Чобанов: Бюджетът, който се предлага, няма фокус

„Има много задачи, които трябва да изпълни това НС. Доверието на българските граждани към това НС обаче е загубено. Най-логичният изход са предсрочните парламентарни избори. Трябва да сме наясно, че дори да се състави кабинет той трудно би оцелял“, смята Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва.

„От ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с предложихме нов бюджет. Поехме отговорността, която правителството не можа да реализира. Ние предложихме мерки в подкрепа на бизнеса, за земеделските производители, предложихме и мерки за повишаване на възнагражденията в сектор „Сигурност“. Убеден съм, че тези предложения ще дадат глътка въздух на българските граждани и бизнеса“, смята депутатът от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Според Адемов най-големият проблем на управляващата коалиция е, че решиха, че техните решения са най-добрите, останалите са политически аутсайдери. В цял свят между управляващи и опозиция има сътрудничество, а не разделителна линия, подчерта той.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1635 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.06.30 | 19:58

1
каквото се очаква от едно управленски екип за период 2022 -2026 : Потвърждава се финансовата , отчетната , инвестиционна , оборотната , разход/приход , обезпечителна , солидарната , изплатената , възнаградената , задължената , заложираната , взискателна , ищецова , ответническа дейност .

2022.06.30 | 20:14

2
Нека да ешироко обществено публично известно : Руското злато заложираното от датата 01 Юли 2022 няма да се признае в случаят на ревезия като обезпечение законна . Това да си имат предвид в съответният бранш на кредитиране , заложиране .
най-големия

2022.06.30 | 21:12

3
проблем пораждащ всички останали е БЕЗЗАКОНИЕТО !!!

2022.07.01 | 10:50

4
големият проблем у нас е руският агент Сокола

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини