Георги Панайотов: Модернизацията и просперитетът на България изискват тясно сътрудничество със САЩ

  • 26 юни 2022 18:24

  • 52140
  • 2
Георги Панайотов: Модернизацията и просперитетът на България изискват тясно сътрудничество със САЩ
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Президентът Байдън прие официално акредитивните ми писма. България и Съединените щати са приятели, съюзници и стратегически партньори. Това написа във "Фейсбук" бившият служебен министър на отбраната Георги ПанайотовГеорги ПанайотовГеорги Великов Панайотов е роден през 1968 г. в гр. Поморие. Завършил е със златен медал Немска.

"България може да спечели неимоверно от задълбочаване на отношенията с Америка - лидер на свободния свят и опора на демокрацията, световен технологичен шампион, най-богатата страна, притежаваща уникални военни способности, необятен пазар за стоки и услуги", допълва той.

Рибарски: Газът от САЩ ще се доставя с кораби, договорите са сключени от "Булгаргаз"

"Модернизацията и просперитетът на България изискват тясно сътрудничество със Съединените щати и аз ще работя за това", пише още Панайотов. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
52140 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
юлиян

2022.06.26 | 19:34

2
Точно тука греши г-н министъра.Да застанеш на страната на голите хартийки срещу 70на 100 от населението на земята,подкрепени от най-модерното оръжие,в пъти по-евтини суровинни ресурси,в пъти по-евтина,равна по квалификация на западната работна ръка.В пъти по-младо в сравнение със западното население.В пъти по- гладно за самодоказване.С работници,които не е проблем да накараш да работят извънредно,когато и колкото си искаш.И всички тези очевадни предимства в ръцете на така наречените ''азиатски тигри'' Китай,Индия и т.н.На чия страна ще е предимството.Въпросът никак не е труден.
авно има в предвид

2022.06.26 | 18:38

1
собствения си портфейл

Добави коментар

Водещи новини