Депутат от ПП: Новата коалиция ГЕРБ, ДПС, "Възраждане" и ИТН е безплодна и саботира работата на държавата

  • 23 юни 2022 17:40

  • 906
  • 8
Депутат от ПП: Новата коалиция ГЕРБ, ДПС, "Възраждане" и ИТН е безплодна и саботира работата на държавата
© Нова нюз
Слушай новината Слушай новината

Ще за помня вчерашния ден с енергията на площада. Имаше хора които ни олеха да не се отказваме. Това беше една битка, в която мафията спечели, но войната продъажва. хората го виждат и са там, за да ни подкрепят и дани дадат смелост. Имайки етзи хора зад себе си и че оценяват това, което правим ние можем да продължим тези реформи. Това заяви депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Йордан Терзийски в предаването "Денят на живо" по Нова нюз. 

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 685

Ние продължаваме да следваме политиката, преговори за политики без договорки под масата. Без нерегламентирани договорки с депутати. Ще седнем на масата и ще говорим с конкретни политики. Всеки независим депутат е добре дошъл. Такъв дебат е конструктивен, както за България, така и за партиите. Новата колаиция с ГЕРБ, ДПС, "Възраждане" и "Има такъв народ" не влизат в зала и саботират работата на парламента. Новата коалиция е безплодна и не могат да се разберат за предложение за председател на Народното събарние, каза още Терзийски. 

Ако не може да съставим парламент няма да правим компромис. Ако не се намерят няколко депутата, които се припознават в нашата политика, отиваме на избори, допълни той. 

Кирил Петков обяви кога подава оставка

По думите му не са коментирани варианти за нова коалиция. И добави, че Демократична България и БСП са потенциални коалиционни партньори в следващи правителства. 

Имаме ясна политика. Важно е да чуваме хората, да разбиарме техните проблеми. Социологията доста често се отдалечава от реалните резултати, отбеляза Терзийски. 

Според депуатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" темата за Република Северна Македония трябва да бъде разгледана в Народното събрание. 

Френското предложение отразява исканията на България. Европа ни чу. Вярвам че ще се намери формат с другите сили и ще се обединим. Съвпадение ли е, че ГЕРБ припознаха тази тема в дните, в които свалиха едно правителство, което върши работа и се бори срещу корупцията, уточни още Терзийски. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
906 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
123

2022.06.23 | 21:49

8
По ялово управление не е имало. А тоя със сигурност е стерилен.
Гост

2022.06.23 | 21:31

7
Прос комунис от п п олигофрен тъп
Еми...

2022.06.23 | 18:33

3
Кое ѝ е "новото" на коалицията на Герб, ДПС и техните марионетки точно? "Израждане" е същото говно като "Атака", псевдо-партия, финансирана от рашистката агентура у нас. Славуца, както и тия около него са обикновени политически проститутки, същите като бившите ортаци на тиквите.

2022.06.23 | 19:39

6
Еми,ти съвсем се обърка,не че някога нещо съществено си написала.Умопомрачение

2022.06.23 | 19:00

5
Продължават да ни натякват, че е налице нова коалиция, това си е чиста пропаганда.
nn

2022.06.23 | 18:36

4
platena podlogo vse niakoi triabva da sabotira hranilkata na kirco i asenco specov sas dalaverata ot 100 miliona mesecno komisionni za gaz.

2022.06.23 | 18:21

2
Депутат от ПП: Новата коалиция ГЕРБ, ДПС, "Възраждане" и ИТН е безплодна и саботира работата на мафията ПП. Уви!

2022.06.23 | 18:05

1
Ти не бери грижа за опозицията, с този език си помслете с кого вие ще се коалирате, ако изобщо стигнете до там.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини