Даниел Лорер разкри дали ПП биха работили с ГЕРБ и определи действията на Слави като огромно разочарование

  • 20 юни 2022 17:55

  • 3043
  • 24
Даниел Лорер разкри дали ПП биха работили с ГЕРБ и определи действията на Слави като огромно разочарование
© Кадър: БТВ

Истинските мотиви за този вот на недоверие са, че най-после българското правителство започва да показва реални резултати в борбата с корупцията. Специализираното правосъдие вече е минало, Цацаров не е начело на КПКОНПИ, спряхме вноса на нелегални стоки в България и в Европа през Капитан Андреево, прекъснахме зависимостта си от Русия - явно това им дойде твърде много. Това заяви министърът на иновациите и растежа Даниел ЛорерДаниел ЛорерДаниел Лорер завършва компютърни науки и бизнес управление в университета в Тел Авив. Утвърждава в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 684

„Вярвам, че в българския парламент, както и в коалицията и сред опозицията има депутати, които наистина са отговорно пред своите избиратели и аз разчитам, че при гласуването ще изберат да не хвърлят държавата в хаос“, подчерта той.

„Погледнато исторически Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в създаде едно явление в българския шоубизнес, но и едно огромно разочарование в политиката. Той реши да тласне страната към едно неясно бъдеще“, изтъкна министърът на иновациите и растежа.

Радев: Нови избори са крайният и екстремен вариант

Даниел ЛорерДаниел ЛорерДаниел Лорер завършва компютърни науки и бизнес управление в университета в Тел Авив. Утвърждава коментира и думите на президента по повод преговорите с депутати за подкрепа на кабинета. „Президентът трябва да знае, че парламентът не е магазин. Единственото важно е съвестта. Нашият апел към депутатите е да последват съвестта си. Всички бяхме избрани да спрем течовете в държавата и да се засилят контролните механизми“, коментира той. Лорер прогнозира, че ако падне правителството, ще се върне старият модел на управление.

„Изключително важно е да няма личностни конфликти в коалицията. Ние трябва да си говорим за нещата, които правим за страната. Нито един от останалите коалиционни партньори не казва, че го обиждаме и работата с тях върви чудесно. Темата за Република Северна Македония (РСМ) е най-удобната дъвка в момента. През последните 10 години никой в Европа не знаеше какво иска България от РСМ. Благодарение на нашите усилия, ЕС застана зад справедливите искания на България – да се гарантират правата на българите в РСМ и спазването на Договора за добросъседство“, обясни министър Лорер.

На въпрос дали от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" са склонни на коалиция с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, Даниел ЛорерДаниел ЛорерДаниел Лорер завършва компютърни науки и бизнес управление в университета в Тел Авив. Утвърждава отговори: „Това че г-н Борисов е очертал с кого би работил е добре. Ние обаче работим с хора, които работят за това България да стане правова и богата държава. Ние работим с хора, които вярват в това, което България трябва да свърши. Не можем да преговаряме с партии, които олицетворяват липсата на законност в последното десетилетие. Важно е партиите и техните ръководства в парламента да осъзнаят, че корупцията трябва да спре. В момента ръководството на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в олицетворява този модел“, подчерта той.

Попитан дали са склонни да продължат да управляват, но да заменят Кирил Петков начело на държавата с друг, Даниел ЛорерДаниел ЛорерДаниел Лорер завършва компютърни науки и бизнес управление в университета в Тел Авив. Утвърждава заяви: „Ние нямаме повече политика свързана с определени лица, няма постове за определени хора. Ние сме избрани да преведем страната през тези кризи. По отношение на ИТН вярвам, че има хора, които са отговорни пред своите избиратели и те ще кажат на своите ръководства, че политиката която се предлага е добра и не желаят страната да се хвърли в хаос. Дали някой е ядосан на друг не бива да се отразява на работата за България“, подчерта Лорер.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3043 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар

2022.06.20 | 20:03

17
SripperCoin Трифонов и VirusX Тошко искат AlienBetting DAO

2022.06.20 | 20:21

24
СикСитти ?

2022.06.20 | 20:15

22
Върви на майната си барабар с идиотските си видения

2022.06.20 | 19:02

9
СЛАВИ ТРИФОНОВ Е НЯКОЙ А ТИ СИ НИКОЙ

2022.06.20 | 20:14

21
PIGGY Oracle

2022.06.20 | 19:07

13
ДАНИЕЛ ЛОРЕР НЕ КРАДЕ ЗАЩОТО НЕ Е БЪЛГАРИН.

2022.06.20 | 19:05

12
Никой,ама как крадее!!!Като за двадесетина
ЕЛEКТPА

2022.06.20 | 20:14

20
Като гледам фабричните плакати, в зашита за орките от ПП, гномовете от Дай България и БСПеерастите от Импексовата партия, разбирам и съм сигурен, че са поръчани и платени с държавната пара на данъкоплатците. Липсва само Костинбродската шафрантия с надпис, "ШАНС за Олигарски", пардон "ШАНС за Кирето и ГугЛена", а фашизуида Мишо тъпото, с прозвището "ШАМАРА". е успешно заменен тъпия фашизуид Хазарта. Голям страх я тресе властта, за да си спретнеш манифестация в твоя полза, с държавна пара...
До идиот N 14 безродни мутант

2022.06.20 | 20:14

19
Айде, бе!!!Не крадял щото не бил...!!Я виж кое са крадците в световен мащаб смръдльо недоправен
Александър

2022.06.20 | 20:10

18
Премиера и екипа до него се оказаха на висота по темата за руския газ и С Македония и като цяло при взимането на стратегически решения. Примера се оказа голям държавник. Подкрепа за правителството такова ни е необходимо.

2022.06.20 | 20:02

16
Циганин крадлив-мафиот

2022.06.20 | 19:59

15
Израилтянина работи с всички за шекели.
Александър

2022.06.20 | 19:39

14
Заради премиерските действия по темата С Македония правителството загуби подкрепа на ИТН. Президента отказа свикване на КСНС и отправи критики към правителството по тази тема, но френското предложение се оказа, че в защитата на българските интереси се включва и ЕС.
oo

2022.06.20 | 19:03

11
evreiski pe al plashtaneto na 100 miliona za dostavka na gaz ot prestapnikat kirco borba sas korupciata li e bokluk

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини