Министър Иванов: Депутати от ИТН защитават лабораторията на "Капитан Андреево"

  • 19 юни 2022 20:40

  • 2906
  • 5
Министър Иванов: Депутати от ИТН защитават лабораторията на "Капитан Андреево"
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Докато настоящата управляваща коалиция е на власт, няма да се възстанови порочната практика с частната лаборатория за проверка на вносните плодове и зеленчуци у нас.

Това заяви земеделският министър Иван ИвановИван ИвановИван Иванов е роден през 1975 в гр. Шумен, завършва средно образование в гр. Шумен в ГПЧЕ „Никола Й. в предаването "Защо, г-н министър?" по БТВ. „Поне докато ние управляваме, това няма да се случи. Аз не мога да дам гаранция, защото всеки един управленски екип може да вземе друго решение, може да се изтегли във всеки един момент и да се върне старото, което е било там. Вие знаете какъв е казуса. За моя голяма изненада научихме, че на 31 декември вечерта, когато всички са празнували Нова година, се е провел търг, избран е изпълнител и сключен договор в една и съща вечер, при положение, че аз съм издал заповед за забрана да сключва каквито и да било договори в рамките на структурите на министерството“, коментира Иванов.

Зам.-министър Христанов: Предлагаха ми по 500 хил. лв. на месец, за да си затворя очите за "Капитан Андреево"

За връзката на ИТН с казуса с частната лаборатория на границата земеделският министър каза: „Очевидно, колегите знаят повече, но прави впечатление, че в Комисия по земеделие и в отделни изказвания народни представители от „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ проявяват жив интерес и защитават това, което се случва и се е случило последните 10 години на „Капитан Андреево“. Вероятно повече информация да имат разследващи органи“.

Парите за попълване на държавния резерв с пшеница са в сметка в БНБ, каза земеделския министър.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2906 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Инструктора

2022.06.20 | 16:21

5
И Рачков влезе в политиката .
Майтапчи Йово

2022.06.20 | 00:00

4
Тикво, а пак ли тези депутати изтеглиха и оллюскаха 9 милиарда за... 9 дни:)))?!? Пак ли те, малоумнико прЕмянаджийски?!?

2022.06.19 | 22:00

3
Разбоиниците са в политиката
ГЮБРЕ БЪЛГАРСКО

2022.06.19 | 21:27

2
ПРЕЗ КАПИТАН АНДРЕЕВО ЛИ СЕ ВНАСЯТ БЕЗМИТНО МАКЕДОНСКИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ? :)
ааа

2022.06.19 | 21:24

1
Каримански на 30 септември 2021 година в сутрешния блок на нова телевизия казва за тази лаборатория като корупционна практика... та кво викаш той депутат ли е от ИТН или не е, смешник

Добави коментар

Водещи новини