Рена Стефанова от ПП: Слави се сети за РСМ, когато избухна скандала на "Капитан Андреево"

  • 14 юни 2022 18:00

  • 3520
  • 7
Рена Стефанова от ПП: Слави се сети за РСМ, когато избухна скандала на "Капитан Андреево"
© NOVA NEWS
Слушай новината Слушай новината

Депутатите от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" (ИТН) напуснаха парламентарната група (ПГ) на партията поради очевидно несъгласие с действията и решенията на лидера Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Не мисля, че в момента темата Северна Македония е приоритетна. Приоритетите са актуализацията на бюджета, приемане на промените в Закона за енергетиката, за да има компенсации за бизнеса за високите цени на тока и избирането на нов председател на КПКОНПИ. Разчитаме, че в парламента има хора с независимо мислене, хора честни и мислещи за страната си, които не искат да хвърлят държавата под автобуса. 

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 685

Това заяви в предаването "Денят на живо" по NOVA NEWS депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Рена Стефанова по повод последните трусове в коалицията.  

Костурков: Подрежда се връзката между ИТН и фирмата от "Капитан Андреево"

"Не искам да слизам до нивото на г-н Балабанов и г-н Йорданов и да коментирам вчерашните им думи. Гледах пресконференцията на Радостин Василев и разбрах, че депутатите там сами са взели решение да напуснат ПГ на ИТН, защото са недоволни от водената политика на лидера им. От една страна имаме едни голи твърдения на ИТН, а от другата страна имаме ясни доказателства за ГКПП "Капитан Андреево" и как мафията е ограбвала държавата. Не искам нищо да кажа, но Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в се сети за темата Северна Македония, точно когато избухна скандала с фитосанитарния контрол на граничния пункт", добави тя. 

Зам.-министър Христанов за "Капитан Андреево": Това е мафия, която е окупирала българската граница

"Днес одобрихме правилата, по които ще се одобряват кандидатурите за председател на КПКОНПИ. Не сме обсъджали темата да се избере Бойко Атанасов за шеф на КПКОНПИ в замяна на подкрепа от страна на "Възраждане". Аз не съм финансист, но мисля, че няма как да се приеме актуализация на бюджетите на ДОО и НЗОК и да не се приеме голямата актуализация на държавния бюджет. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3520 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2022.06.14 | 18:56

7
.....Не мисля, че в момента темата Северна Македония е приоритетна." Колко ти плащат?Дано този път не си се продала евтино
Киро - Простия коч

2022.06.14 | 18:47

6
лелее тая много грозна бе!

2022.06.14 | 18:20

3
А ти когато блъсна жената на пешеходната сети ли се че има и правилник за движение по пътищата русенска очилата селянка

2022.06.14 | 18:44

5
Tochno
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.06.14 | 18:16

1
...КОЯ МАФИЯ ...., ААААА ...ДА ..., ТОЙ РАДЕВ И ДАМАДЖАНЪ УПРАВЛЯВАШЕ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ.... А..., НАЛИ ......?.....ЕЕЕЕ ..., ТАКА СЪМ СЪГЛАСЕН ...
Кики Траволта

2022.06.14 | 18:37

4
И Кремъл - БСП .

2022.06.14 | 18:18

2
A kokaina koito sa plenili?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини