Напуснал ИТН: Предотвратихме коалиция с ГЕРБ под прикритието на експертно правителство с подкрепата на ДПС

  • 19 юни 2022 19:23

  • 4784
  • 16
Напуснал ИТН: Предотвратихме коалиция с ГЕРБ под прикритието на експертно правителство с подкрепата на ДПС
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Д-р инж. Георги Георгиев е бивш главен представител на експертната група по "Регионално развитие и инфраструктура" към партията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в – "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" (ИТН).

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 685

Роден е във Враца през 1976а година. Има магистратура по "Промишлено и гражданско строителство", както и научна степен по "Организация и управление на производството". Георги Георгиев е бил част от екипа на Министерството на финансите. Собственик е на консултантска фирма, занимаваща се с проекти в областта на строителството, финансирани не само от публични и частни средства, но и от европейски фондове. Заемал е и позицията Главен секретар на Съюза на стопанската инициатива.  В началото на седмицата той, заедно с още петима депутати от ИТН, обявиха, че напускат партията с думите, че "свалят доверието си" от лидера Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в.

За мотивите да го направи Георгиев разказа в предаването „120 минути“ по БТВ.

По думите му причината да се включи в партията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в е, че харесал „въпросите в референдума и най-вече виждах шанс в това ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в повече да не бъдат на власт. Това че трябва да избираме по малко депутати, които да са личности, а не контролирани от партии. Червената лампа“ за ИТН му светнала, когато Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в представил правителството на Николай Василев. Според мен това не стана по начин, както трябва да се представи кабинет – по телевизията, без консултации с депутатите на партията, явно е имало и други хора, които са се почувствали по същия начин, което е видно в последвалите резултати на изборите", заяви Георгиев.

Депутатът разказа, че още на 17 февруари оттеглил доверието си от регионалния министър Гроздан Караджов с писмо до парламентарната група. За това имало „две причини. Първо, в края на януари имах, аз съм строителен инженер от военно училище, там хората са доста по-компактни и по-близки, а и познавам много хора -  един приятел ме извика на една среща и каза: „Шефът отиде в „Делта Хил“ от договаря текущ ремонт и аз тогава разбрах, че практиките на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в продължават и сега. Направихме втора среща с този човек, извиках един колега от „Продължаваме промяната“, който също е член на Комисията за превенция и противодействие на корупцията. Той каза също пред него, предложихме му да го заведем при министър Рашков. Той отказа, защото „нашата фирма никога повече няма да получава поръчки“, разкри Георгиев.

Напусналият ИТН Георгиев: Целта беше Гроздан Караджов да получава много пари като министър

Това означава, че има един кръг от хора - те са описани. Имаме цялата информация в интернет двама заместник-министри, шефа на АПИ, шефовете на „Автомагистрали“, държавното дружество, което строи на документи автомагистрала „Хемус“. Всички те са свързани по определен начин чрез фирми и чрез местоживеене с тази местност, така да го нарека“, каза Георгиев. По думите му строители са се оплакали от комисионите, които трябва да плащат и са споделили, че са по-високи от тези по времето на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Георгиев заяви, че ако той и неговите колеги не са се отцепили, ИТН е щяло да направи коалиция с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в под прикритието на „експертно правителство“ с подкрепата на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, но без „Възраждане“, за което „се изпуснала Ива Митева“.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4784 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
баба гицка

2022.06.19 | 20:01

3
проста продажна надупена кукла
Platen optimist

2022.06.20 | 07:43

16
Kireto plasta poveche...
При всички положения правителството

2022.06.20 | 05:23

13
Ще падне, тъй като истинските мъже в ИТН вече взеха решението си в полза на народа си, защитавайки каузата за която бяха избрани да се борят, а останалите депутати на ИТН са страхливци и ще гласуват заедно с мафията.
Мъже, мъже

2022.06.20 | 06:57

15
Колко да са мъже? Подкупни копеленца!
Мазно

2022.06.20 | 06:56

14
Копеленце
Гледах го внимателно !

2022.06.20 | 00:46

12
Бяха му пресъхнали устата през целия разговор. Защо ли??? Най ми хареса това с процентите. При ГЕРБ били 10% , а при тези 30% хахаха!!!
Виж се в огледало

2022.06.20 | 00:25

11
И иди...
санитар

2022.06.19 | 22:24

10
не си е у ред човека. лопат му праговете! сите шарнири са разклопани. мека гайка!

2022.06.19 | 22:02

9
Червен помияр
66

2022.06.19 | 21:57

8
Тоя лъже та се къса, питат го имаш ли доказателства тоя вика само на 4 очи хаха Явно не са съгласни с партията си ама как решиха всички да напускат показно и да търсят съмишленици? И как никой от тях не се отказа от депутатското място? Като го питат взе ли пари, тоя шикалкави, по съвест бил останал.. Мухъл, кажи си цената може някоя друга партия да си търси к***и

2022.06.19 | 20:21

4
БУКЛУК

2022.06.19 | 21:32

7
ама много голям БОКЛУК

2022.06.19 | 21:06

6
Мухлясъл при това

2022.06.19 | 20:46

5
Много точен.4 тиси боклук дати е..ба майката.
хаха

2022.06.19 | 19:42

2
особено забавна беше историята с някакъв уреждач на поръчките, казали му да хо заведат при чашков... ама оня им казал, че не иска хахаха така ни представя уж корупционна схема този плешив безродник

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини