ВМРО към Фандъкова и СОС за прайда: Това ли са Ви ценностите? Не, благодарим!

  • 10 юни 2022 14:27

  • 2302
  • 11
ВМРО към Фандъкова и СОС за прайда: Това ли са Ви ценностите? Не, благодарим!
© Булфото (архив)

Това ли са Ви ценностите? Не, благодарим! Забранете този морален позор „София прайд“!

С този призив председателят на групата общински съветници от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа в София Карлос Контрера се обърна в официална декларация към кмета Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и Столичния общински съвет. Зад документа застават и останалите съветници на Организацията в Столична община – Владимир Митов, Михаил Петров и Димитър Антов.

Рут Колева: Страхувах се за живота си на първия си прайд

Това ли ще завещаем ние на децата си? Ще запазим ли културния и цивилизационен код на българския народ или ще се претопим в блатото на новото модерно, което отрича граници, нации, езици? Новото „модерно“, което в своя агресивен розов либерализъм иска да заличи всичко старо, включително моралния и етичен кодекс на българина, питат представителите на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

Поводът за декларацията е поредният разрешен от Столична община гей парад на 18 юни тази година. Това е 15-ото поред издание на пошлото шествие, което общинарите позволяват, докато забраняват далеч по-безобидни и исторически издържани събития като Луковмарш, обосновават се Контрера и колегите му.

И стига с тази мантра, че става дума за нечии права. Всеки сам избира какво да прави или да не прави в спалнята си и никой не се интересува какво става там. Става дума за налагане на нов ред, на ново мислене. Да си го кажем открито – този прайд се случва и продуцира от НПО-та с неясно чуждо, външно финансиране с активното съучастие на няколко посолства.

В изключително острото обръщение към Фандъкова и СОС съветниците на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа наблягат най-вече на това, че се допускат подобни извращения, които умело се използват за промиване на мозъка на подрастващите. Войводите дават за пример и поредната „безобидна“ книжка, разпространявана безплатно преди прайда - с провокативното име „Юлиан е русалка“. Да не пропуснем и друг доста притеснителен елемент от гей парада тази година, а именно, че на него ще има и специална детска сцена.

Само ще вметна, че от повече от 2 г. правите всичко възможно Програмата за подпомагане на родителите на новородени деца в София да не се приеме – защото нямало пари. Но пък да се дават подир парадиращите със сексуалната и менталната си ориентация може, все пак са по-важни от това да се раждат български деца във времена на демографска криза, възмущава се Контрера, подкрепен и от Митов, Петров и Антов, като обръща внимание на огромния финансов ресурс, който ще погълне охраната на парада.

И това ще струва стотици хиляди левове на българския данъкоплатец – въпреки че не иска подобен парад, той ще трябва и да си го плати.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2302 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2022.06.10 | 15:15

3
Ако всеки ден се чyвствате депресирани, МВР, ДАНС, Боби Михайлов, Фандъкова, БСП и тeлeвизиятa работят да ви унижават. Как така едно малцинство от 1 % 15 пъти се обявава за по-важно от мнозинствотo? Циганите също ще поискат паради и затваряма държавата. Дeмoкрaция означава управление на мнозинството, а това тук е yправление на ypoдливи джyджeта.

2022.06.10 | 17:59

11
Дeмoкрaция означава управление от америка, иначе те пускат на пидалите
хаха

2022.06.10 | 15:17

5
Представих си "Жипси прайд" ...
Просто човек

2022.06.10 | 14:55

1
Друго си е Луков марш - факли, униформи, знамена...Ех, фетишизъм

2022.06.10 | 17:58

10
ама го забраниха, а манафите ви пробутват
Рахан

2022.06.10 | 15:59

9
Убии педал- спаси дете !
пляс-пляс педалите....

2022.06.10 | 15:43

8
Привет на хюмфеста от винкелите от Перник .
Умник Гюро

2022.06.10 | 15:40

7
Единствен начин за България да оцелее, е да се приеме нов Закон за Защита на Държавата: по подобие на ЗЗД отпреди 1944г., измислен и въведен от великия български учен-археолог и политик, професор Богдан Филов. Този закон ще ни предпази от сатанистите-глобалисти и комунистическите престъпници.

2022.06.10 | 15:24

6
Ликвидирайте Фандъкова, с аргументи не става.
Тошо

2022.06.10 | 15:15

4
Юрданка, пак осира пейзажа, но кво ли й пука?

2022.06.10 | 15:05

2
МВР и ДАНС получават заплати, за да yнищожават обществото отвътре. Лявата политика е точно това - руски паметници, г.e.й-п.a.paди и вечна к.opyпция в БФС. Намиpисва на диктатура на малцинствата срещу мнозинството.

Добави коментар

Водещи новини