Четирима министри ще участват в редовния парламентарен контрол днес

  • 10 юни 2022 07:42

  • 585
  • 1
Четирима министри ще участват в редовния парламентарен контрол днес
© Bulphoto/архив

Депутатите ще проведат днес редовния за петък парламентарен контрол върху изпълнителната власт. В него ще участват четирима министри.

Сред тях е военният – Драгомир ЗаковДрагомир ЗаковДрагомир Заков е роден на 24 юли 1975 г. Завършил е Френската гимназия в София, както и международни, който ще отговаря на въпрос на бившите управляващи от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Николай СъбевНиколай СъбевНиколай Събев е завършил Висше военноморско училище Варна, специалност “Управление на флота и, министър на транспорта, ще отговаря отново на въпроси на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, свързани с ремонта на Летище София.

В контрола ще участва и вътрешният министър Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския. Към него има 58 въпроса от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, свързани със случаи на оказан натиск от страна на органите на МВР по време на парламентарните избори през юли 2021 г.

Последвайте канала на

Десислава Станева
585 1

Коментари 1

Добави коментар
Дхйкхгг

2022.06.10 | 08:04

1
Държавата се изложи защото повиши и максималната пенсия

Добави коментар

Водещи новини