Гьоков: Изненадан съм от решението на Слави Трифонов

  • 08 юни 2022 17:10

  • 824
  • 2
Гьоков: Изненадан съм от решението на Слави Трифонов
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Предстоят решенията на политическите органи на останалите партии в коалицията. Това коментира социалният министър Георги ГьоковГеорги ГьоковГеорги Гьоков е роден в с. Любеново, община Раднево. Завършва средно образование в Стара Загора, след заявеното оттегляне на ИТН от управляващата коалиция.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 684

Той призна, че е изненадан от изявлението на лидера на "Има такъв народ" Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в.

Кирил Петков: Готови сме на правителство на малцинството, Рашков ще оглави КПКОНПИ

"Изненадва ме, защото има коалиционно споразумение и аз не знам дали в коалиционното споразумение са третирани тези въпроси, които се повдигат сега като основание за напущане на коалицията, защото за Северна Македония не се е случвало нищо друго, нищо, което не е записано в коалиционното споразумение. Има политически решения. След заседание на Националния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще решим какво правим ние оттук нататък", заяви Георги Гьоков.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
824 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
бг

2022.06.08 | 17:28

2
няма да упралявате повече пп бензин храна дърва не свате
Харис

2022.06.08 | 17:21

1
Стига сте си затваряли очите, това се очакваше. Слепци ли сте? не виждате до къде доведохте държавата, до дефолт-фалит! Една печена червена чушка ми предлагат с магданоз в закусвалня за пет лева! кило струват 4 и 50 ст. Слепци! Били изненадани от Слави Трифонов!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини