Цветан Цветанов: Инициативата „Три морета“ дава големи възможности за бизнес и инвестиции

  • 08 юни 2022 16:04

  • 498
  • 9
©

Преди две години никой в България не говореше за инициативата три морета и не знаеше за ползите, които носи. В първите си години тя имаше повече политически елемент. Те имаше силна подкрепа от президента Доналд Тръмп и някои смятаха, че е американска. В нея започнаха да участват много активно и представителите на бизнеса. Това заяви лидерът на партия "Републиканци за България" Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и председател на Управителния съвет на Евроатлантическия Център за сигурност (ЕАЦС), който бе домакин на конференцията „Три морета: иновации и енергийна сигурност” в София, предаде репортер на Novini.bg.

„Тази главна платформа даде възможност да има по-голяма активност, диалог и търсене на инвестиции. Голяма подкрепа за инициативата има от Полша, Великобритания и т.н.“, подчерта той.

ЕАЦС организира конференция за инициативата „Три морета“

„Сега, когато имаме война, повече от всякога разбираме необходимостта от свързаност. Украйна, Гърция и Молдова трябва да бъдат част от инициативата. Единственият начин да се противодейства на Русия е Триморието. Дава се възможност за развитие и бизнес“, смята Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа благодари на президента Румен Радев за подкрепата на инициативата.

Целта на събитието е да представи и обсъди приоритетите на Председателството на Латвия, както и бъдещето и добавената стойност на инициативата за България.

„Путин се опитва да възстанови руската империя и да унищожи Украйна с военни средства. Русия прекрати доставките на газ за България и Полша, прекрати възможността за доставки на зърно и петрол от Украйна и Близкия изток. Изглежда Путин възнамерява да продължи да убива хора, докато не спечели войната. Инициативата Три морета е изключително важна в този момент. Украйна се нуждае силно от изграждането на алтернативна инфраструктура. Инициативата Три морета може да играе важна роля за разработване и планове за възстановяването на Украйна“, заяви бившият помощник държавен секретар на Съединените щати по европейските и евразийските въпроси от 2005 до 2009 г. Даниел Фрийд във включване от Вашингтон.

Той подчерта, че трябва да има цена, която Русия трябва да плати за прекъсването на доставките и убийствата на хора.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
498 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
✌Haтaли Tpифoнoвa✌

2022.06.08 | 16:53

9
Циганина Боко-Българоубиеца и циганина Цецо-Крадеца са инструмента на световното жидо-хазарско задкулисие, за унищожението на българският народ. Циганина Цецо Наглецо е старшина от ДС и е син на старшина от ДС! Цецо Наглецо е израснал и учил под крилото на УБО, на коленете на Григор Шопов, чийто измекяр е бил цял живот баща му! Цецо Наглецо е влязъл без изпит във Военния факултет на ВИФ Георги Димитров, филиала в Правец, с бележка от една община в Кърджалийско, че след завършването си ще отиде там за учител по физкултура! След завършването си, направо е направен кадровик на службата за подслушване в МВР и никога не е работил като нормален служител – милиционер или оперативен работник! Цецо Наглецо е е едновремено плазмодий, червей и глист, неодушевен предмет, мошеник, лъжец и крадец, специалист по купуване на гласове и интригантство, отвъртителен човек с огромно чувство за малоценност, изявяващо се в подлост, агресия, двуличие и навеждане само пред силния на деня. Цецо Наглецо е масон-ислямист гюленист-българомразец.
✠Народа: uni.su/IiTd2K

2022.06.08 | 16:35

2
☞Долу сатанинската антибългарска цигaн-секта ГЕРБ+PзБ+СДС+ДПС!: uni.su/lBpEaX ☞Доживотен затвор за канибалите-мафиози-българоубийци, циганина Цветан Цветанов и циганина Бойко Борисов! ☞Да чукат камъни за тунела под Шипка милиционеро-болшевишките гадове гнусни!!!: uni.su/TdeYVM ☞Бремя цыган.: uni.su/1P04He
✌Борислава Йовчева✌

2022.06.08 | 16:51

8
На пъпеша най му подхожда раиран костюм и слънце на квадратчета.
CEBДAЛИHA APHAУДOBA

2022.06.08 | 16:50

7
Пpecтъпниkът Цвeтaн Цвeтaнoв e бил cлужитeл нa ceдмo yпpaвлeниe нa дъpжaвнa cигypнocт, извecтнo oщe kaтo ЦИOY-MBP-ДC.: uni.su/9nwDVf ☞Пpecтъпниkът Цвeтaн Цвeтaнoв e poдeн нa 8 aпpил 1965 г. в Coфия. ☞Пpез 1987 г. пocтъпвa нa paбoтa в cиcтeмaтa нa MBP kaтo щaтeн cлyжитeл нa ceдмo глaвнo yпpaвлeниe нa дъpжaвнa cигypнocт=ДC.: uni.su/17QiyF ☞Cpeднaтa дъщepя нa Пpecтъпниka Цвeтaн Цвeтaнoв, Bacилeнa, зaби милиoнepa Pocтиcлaв.: uni.su/dWgqsv
✌Диaнa Haйдeнoвa✌

2022.06.08 | 16:49

6
Цъфтан-Крадеца е целия в лайна от главата до петите. Понеже е бавно развиващ той няма чувство за срам. Тези които влизат в неговата партия са се наточили да крадат с гъза си. Циганина Цецо Наглецо е захлебил по три направления и за Ролекс, и за апартаменти. 1.От фондация Ханс Зайдел. 2.От обществените поръчки дадени на конвеир на Петър Христов от Горна Оряховица. 3.От кръсникът си строителен предприемач печелил и строителни петна и санирания! Цецо-Крадеца и Боко-българоубиеца са инструмента на световното жидо-хазарско задкулисие, за унищожението на българският народ.
✌Mapия Цънцapoвa✌

2022.06.08 | 16:48

5
Циганина Цветан Цветанов-Крадеца ПЕРЕ РУСКИ пари, стотици милиони на про-путинската банка „Тройка Диалог“ част от „Сбербанк“-Россия, през общата си фирма С. Л. Е Груп с бизнес партньора си Рамадан Аталай, 2рия в ДПС, чрез строителство на имоти и къщи в Сарафово и Несебър.
✌Маринела Арабаджиева✌

2022.06.08 | 16:47

4
Циганите Боко, Доган и Цветан са остриетата на Сатаната в концлагер-БГ, пратени да унищожат българският народ!
✌Биляна Гaвaзoвa✌

2022.06.08 | 16:38

3
Всички от ГЕРБ са БАШ комунистите - още ли някои се правят, че не знаят! Цвъко-крадеца от село Шума, дългоухия и наглия е син на шофьора от УБО. Онзи, когото наричаха цецо лъжецо, цецо-конецо, цецо-наглецо, цецо-гуменката, а после със заплата на държавна служба направи 9 апартамента, като селякът дори вкара личен асансьор. Онова просташко семейство, което най-много прилича на семейство Адамс.
Демокрация

2022.06.08 | 16:24

1
Какви три морета бе,Цветанов,тя Украйна скоро няма да я има.На прескочи кобила ли ще минаваме през РФ.

Добави коментар

Водещи новини