Министър Проданов за бюджета: Правителството не е застрашено, актуализацията ще бъде приета

  • 08 юни 2022 13:02

  • 982
  • 1
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Правителството не е застрашено, актуализацията на бюджета ще бъде приета. Това заяви пред журналисти в Министерския съвет министърът на туризма Христо ПродановХристо ПродановХристо Проданов е Магистър по Индустриален Мениджмън. Собственик и управител на заведения за, който коментира напускането на заседанието на кабинета на трима министри от "Има такъв народ".

Проданов каза, че министрите на ИТН са изказали някакви несъгласия с параметрите на актуализацията на бюджета и са отишли да го обсъждат с тяхната партия. Според него обсъждането на актуализацията по време на заседанието на кабинета е минала напълно спокойно. Предполагам, че по същия начин ще мине и през парламента, каза министър Проданов.

Това е тяхно решение, те казаха, че отиват да обсъдят това, което се предлага като актуализация на бюджета в тяхната партия, коментира той. Казаха като цяло, че имат някакви забележки, но не са коментирали конкретно, допълни Проданов.

Бюджетът бе приет въпреки скандала с министрите на Слави

Той гарантира, че в нито едно министерство няма орязани пера, напротив, има увеличение.

Парите за пенсии също не са орязани. Няма нищо, което е като промяна, от това, което е анонсирано във връзка с предложението за актуализация и това, което каза премиерът в началото на правителственото заседание, заяви министър Проданов.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
982 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
актуализацията е

2022.06.08 | 14:42

1
незаконна - нямате 100процентово съгласие на коалиционните партньори

Добави коментар

Водещи новини