Премиерът Петков разговаря с белгийския си колега

  • 30 май 2022 18:23

  • 501
  • 1
© МС
Слушай новината Слушай новината

Министър-председателят Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически проведе среща с премиера на Кралство Белгия Александър де Кроо в Брюксел, съобщиха от правителствената информационна служба.

Двамата правителствени ръководители обсъдиха руската военна агресия в Украйна и необходимостта от единство и координация в осигуряването на енергийната, икономическата и продоволствената независимост. 

Премиерът Петков: Надяваме се до декември 2024 г. да можем да купуваме руски петрол

Премиерът Петков подчерта пред де Кроо решимостта на правителството по отношение на върховенството на закона, антикорупцията и независимостта на съдебната система. Присъединяването на България към Шенген продължава да е стратегически приоритет за страната.

Премиерите Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Александър де Кроо дискутираха и възможностите за разширяване на търговско-икономическите връзки особено в енергетиката и инфраструктурата.

Филип Епитропов
501 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.05.30 | 23:00

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини