Волен Сидеров: Казах на Цветанов, че сами ускоряват своя срив

  • 22 юни 2012 13:36

  • 1076
  • 1
Волен Сидеров: Казах на Цветанов, че сами ускоряват своя срив
©

Председателят на парламента Цецка Цачева проявява двоен стандарт, заяви на брифинг в парламента лидерът на „Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Припомняме ви, че по-рано в Народното събрание избухна поредния скандал между националиста и парламентарния шеф. Сидеров поиска думата след изказване на народния представител от ГЕРБ Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после, но Цачева не му позволи да говори от трибуната с мотива, че не е бил споменат поименно в монолога на депутатката от ГЕРБ.Това предизвика гнева на лидера на "Атака" и всички депутати от групата напуснаха залата.

Вече няколко пъти го прави по отношение на мен и колегите ми. Това показва, че Народното събрание работи под диктата на премиера. Затова се обърнах към вицепремиера Цветанов. Казах му, че по този начин – силово управлявайки, те ускоряват своето падане от власт, своя срив, обясни действията си в пленарна зала Сидеров и заяви, че може дори да се мисли за искане за оставката на Цецка Цачева.

Щях да кажа на Фидосова, че тя заблуждава и за пореден път манипулира. Тя излезе като отговор на моята критика, че до момента ГЕРБ по никакъв начин официално не реагираха на арогантното антиконституционно искане на ДПС да се води пропаганда на турски език. Защо управляващата партия не излиза с ясно заявление, попита Сидеров.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1076 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
777

2012.06.23 | 22:26

1
Аз ще ти кажа защо ...Защото всички са продажници и то на миризливите и мръсни Турци.И защото виждат че им идва краят и започват да лижат тъзове на всички.А за диктатурата на Борисо че тя нее само над парламента а над целия Български Народи не само това а всички управляващи от ГЕРБ проявяват ГЕННОЦИД над Българския народ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини