Цветанов към Георги Пирински: Задавате ми глупави въпроси

  • 22 юни 2012 13:03

  • 1164
  • 1
Цветанов към Георги Пирински: Задавате ми глупави въпроси
©

Депутатът от Коалиция за България Георги Пирински отново зададе въпрос за взривовете край "Петолъчката"  към министъра на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

В отговор вицепремиерът заяви от парламентарната трибуна, че ако Пирински е бил слушал внимателно преди няколко дни, е нямало сега да задава такива глупави въпроси.

Цветанов припомни на всички депутати в Народното събрание, че той е отговорен човек и си върши работата.

Относно взривовете в района на "Петолъчката", министърът заяви, че те са следствие на грешка на фирмата - изпълнител, която е извършвала утилизацията на боеприпасите. Цветанов припомни, че в момента се извършва и проверка от службите на КОС.

Министърът информира, че в краткосрочен план са извършени и експертизите на биологичните материали, които са намерени. Той уточни, че резултатите са предадени на следствието, за да може да бъдат издадени смъртни актове на семействата на загиналите.

"Всичко, което сме направили във връзка със случая край "Петолъчката" е в рамките на закона", категоричен бе вицепремиерът.

Цветанов се обърна към БСП и им каза, че обича много да спори с тях, защото техните обвинения са слаби.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1164 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.06.24 | 22:50

1
На прост човек се задават глупави въпроси, защото иначе няма да може да ги разбере! А Цвъката е изключително прост!!!/ за справка- което и да е изказване на въпросния корифей на простотията/

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини