ПП-ДБ: В момента тече завладяване на държавата с пълна сила, целта най-вероятно са нови местни избори

  • 05 юли 2024 10:44

  • 2591
  • 8
© Novini.bg

Докато ние и българските граждани наблюдаваме политическия разпад в пленарна зала, статуквото действа много координирано на ниво изпълнителна и местна власт. Има поголовни смени и уволнения, включително на ключови позици в службите и регулаторите. Ако някой не е уволнен или освободен, той бива принуден да подаде оставка. Затова и попитахме защо масово се подават оставки? Нека тези хора да дойдат и да обяснят тук, в парламента. Това заяви депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено отБогдан Богданов Богдан Богданов През 2022 г. Богдан Богданов е назначен за изпълнителен директор на Българската агенция за в кулоарите на парламента.

По думите на Богданов всички тези промени, които се случват, в т.ч. и на областните управители, са приближени до Делян Пеевски, което дава ясна индикация, че разговорите за сформиране на правителство най-вероятно са параван.

В момента се подготвя почвата за местни избори. Видяхме го в ключови министерства, където хора, назначени с конкурси, биват освобождавани и на тяхно място се назначават други, без конкурси и без ценз. Последният такъв пример на ниво местна власт е човек, който е с повдигнато обвинение от прокуратурата за злоупотреби за над 2,5 млн. лева, който е назначен за главен секретар на община Пловдив. Крайната цел е завладяване на държавата и институциите, за да има пълен контрол при едни последващи избори, допълни Богданов.

Петър Бояджиев, политически емигрант: Пеевски ще продължи да направедва като трактор

На свой ред Катя Панева, също от ПП-ДБ, посочи, че служебното правителство на Димитър Главчев сменя областни управители, което според нея е притеснително, предвид че това не е във функциите на служебната власт.

Служебното правителство сменя областни управители на ГЕРБ с областни управители на ДПС. Пред нас се разиграва панаир. Борисов изигра един смешен танц пред цялата българска общност с това, което направи. Той каза, че ще предложи експертен кабинет, а предложи политически, без да потърси мнозинство, което да го подкрепи, и отново хвърли България под автобуса, коментира от своя страна и Стела Димитрова от коалицията.

Последвайте канала на

Владимир Василев
2591 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
гост

2024.07.06 | 08:48

8
т.е. овладяват обратно това дето вие сте завладели.
Горянин

2024.07.05 | 13:00

7
Ще ни завладевт пишките от смучки скоро, цялата шайка глупаци комунисти.

2024.07.05 | 12:40

6
Олена Зеленска с Bugatti Turbilon за 4, 5 милиона евро според френска медия. Кой й го е платил ?Явно страни като нашата, които изцеждати вие, шайката американски кукли на конци.
Хаха

2024.07.05 | 12:36

5
Мечти мечти на един палячо че кой нормален ще гласува за вас помири при вас само дето ня а кошари иначе всякакви идиоти
asrsg

2024.07.05 | 12:21

4
Палячооооо, вие-тъпаците от ПП-ДБ РАЗПАДНАХТЕ България!! Вие унищожихте демокрацията, след вас остана само разруха в икономика, политика, обществото и взаимоотношенията между хората!! Убитаци!!! Служите на Путлер и Ушатият, летящ лайнЯр
Тоя от къде се пръкна

2024.07.05 | 11:36

3
На следващите избори,заедно с Безличие под 4 % . С двете ръце ще гласувам за ГЕРБ,всички останали сте за бунището.

2024.07.05 | 11:11

2
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
Писна ни от вашата педалщина

2024.07.05 | 10:56

1
Само с нови избори ще се отървам от вас некадърници. Писна ни от вашата педалщина

Добави коментар

Водещи новини