БСП: Фалшиви профили на Нинова разпространяват невярна информация в интернет

  • 05 май 2022 13:44

  • 574
  • 1
БСП: Фалшиви профили на Нинова разпространяват невярна информация в интернет
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Във връзка със зачестилите опити за създаване на фалшиви профили и разпространение на невярна информация през тях в социалните мрежи Фейсбук, Туитър, Тик-ток и Инстаграм, от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е изпратиха позиция до медиите.

Единствената официална страница на председателя на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и вицепремиер Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за е във Фейсбук. Тя е удостоверена със съответния знак за автентичност на профил на обществена личност - знак за отметка в син кръг.

Създават звено към Министерство на електронното управление, което ще засича фалшиви новини

В позицията си от партияат посочват единствената официална страница на председателя на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и вицепремиер Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за е във Фейсбук.: https://www.facebook.com/NinovaKorneliya

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
574 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ДБ

2022.05.05 | 13:50

1
Долни предатели комунисти руски слуги ще ви хванеме тя другарката е крала мнго и агент на Кремъл. Долна пасмина яташки и шумкатрски чада.

Добави коментар

Водещи новини