Цветанов: ЕК подкрепи мощно Закона за конфискация

  • 20 юни 2012 14:37

  • 683
  • 1
Цветанов: ЕК подкрепи мощно Закона за конфискация
©

Имаше критики и спекулации по приемането на Закона за отнемане на незаконно придобито имущество. Днес е дошло писмо от Дейвид КамерънДейвид КамерънДейвид Камерън - политик и премиер на Великобритания от 2010 до 2016 г. Роден в Лондон на 9 октомври 1966 г. до премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, в което има изключително добре написани неща.

Това съобщи пред журналисти в парламента министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

"Този закон е получил мощна подкрепа от ЕК като част от Механизма за сътрудничество и проверка и съм сигурен, че усилията Ви ще бъдат отразени в следващия мониторингов доклад. По-важното е, че законът ще бъде важно оръжие в борбата срещу организираната престъпност. В Британия отнемането на парите от престъпници е сърцевината на нашата стратегия за борба срещу организираната престъпност, и то не защото така иска Брюксел, а защото нашият опит показва, че тази мярка работи”, цитира министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа част от писмото на Дейвид КамерънДейвид КамерънДейвид Камерън - политик и премиер на Великобритания от 2010 до 2016 г. Роден в Лондон на 9 октомври 1966 г..

"Това също дава отговор на доста от критиките на политици, които бяха против приемането на този законопроект, което още веднъж доказва, че част от политическите партии и лица са тясно свързани с организираната престъпност и през последните години са имали възможност да генерират сериозен финансов ресурс и с мълчаливото си съгласие или с бездействието си са допринасяли всичко това да се случва в България и да се сочи в момента като един добър пример въвеждането на подобно законодателство", коментира Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
683 1

Коментари 1

Добави коментар
1

2012.06.21 | 20:52

1
Мощно да вЕ подкрепят отзад! Защо законът няма давност, за да проверят премиера и компания?!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини