Мая Манолова: Нинова предаде своите избиратели, коалицията удари българските пенсионери

  • 19 април 2022 17:48

  • 3735
  • 7
Мая Манолова: Нинова предаде своите избиратели, коалицията удари българските пенсионери
© Кадър: Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

В България няма социална партия. За социалните проблеми не се бори никоя партия, уж социалната партия на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за предаде своите избиратели. Има нужда от партийния формация, която да се пребори за социална държава и за обикновения човек. Това заяви  Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, председател на политическа партия "Изправи се, България" в предаването „Денят на живо“ по Нова нюз.

По думите ѝ първите излъгани са били българските пенсионери. „Това некоректно отношение е един от големите грехове на Нинова. Хората получиха пенсии, в които беше пропуснато увеличението през 2017, 2018, 2019 г. С този ход НОИ спестиха 30 милиона месечно за сметка на най-уязвимите хора, които едва свързват вата края“, обобщи тя.

„Харчовете в държавата никак не са малки. Да не подкрепиш точно тези, които в условията на галопираща инфлация, гладуват, е предателство. Тази политика води до обедняване на хората. Това е опит на четворната коалиция да ограби българските пенсионери. Завели сме над 100 дела, касаещи преизчисляването на пенсиите“, съобщи Манолова.

В София започват дела срещу преизчисляването на пенсиите

Тя прогнозира, че коалицията ще получи един звучен шамар от пенсионерите за начина, по който управляващите са ги ощетили. „Вдигнаха осигуровките на земеделските стопани – това означава фалити, майките на деца с увреждания – също. Тези огромни социални групи нямат свои представители в парламента. Социалната сфера не е феодално владение на Нинова. Социалното напрежение ескалира и това се вижда от последните изследвания. Няма държава, която в условията на криза да остави своите граждани. Лицемерието е огромно, защото един икономически вицепремиер може да го направи, ако желае“, изтъкна Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

„Ние сме против изпращането на оръжие в Украйна. Смятам, че чрез преговори трябва да се направи така, че войната да свърши. Оказва се, че България участва чрез финансиране на доставки за оръжие или през съседни държави и това може да се види. Тук лицемерието също е огромно“, посочи председателят на "Изправи се, България".

Тя отговори и за новия проект, който скоро ще бъде учреден. „Ние ще бъдем част от едно голямо социално обединение, което си е поставило ядни цели. Нашата цел е да променим облика на българската държава, от грижа за партийните елити, до държава, която се грижи за обикновените хора“, поясни Манолова.

„Избори ще има, когато точката на доверие достигне критично ниски нива. Мисля, че това ще се случи скоро – още през есента. Хората не виждат как живота би станал по-добър. На фона на масовото обедняване, правителството се занимава със скандали, назначения и кой да поеме повече ресурсни министерства“, каза още Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3735 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
АМИ

2022.04.19 | 18:10

1
Тая не излезе ли в пенсия?

2022.04.19 | 18:20

2
Научихтени даневярваме на политици,всичко е докато се захапе кокала,и чао избиратели
ne

2022.04.19 | 19:16

3
glupava ovco nishto ne zavisi ot ninova a ot evrogeiovete a i kakvoto i da kajesh niama koi da ti poviarva na teb.

2022.04.19 | 19:50

4
Клозетни аргументи на магистрка галева

2022.04.19 | 19:53

5
Боклука Мая
анонимен

2022.04.19 | 20:19

6
Ти сега с кой ще бъдеш? Не останаха фенове!

2022.04.19 | 20:30

7
кувро мая, пак ли изпълзя от аналното?

Добави коментар

Водещи новини