От „Български пощи” увериха, че пенсионерите няма да останат без пенсии

  • 19 април 2022 17:47

  • 3088
  • 3
От „Български пощи” увериха, че пенсионерите няма да останат без пенсии
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

„Български пощи” претърпява сериозна кибератака, която е специфична и не е извършена в България. Всички специализирани институции и експерти от най-високо ниво работят по отстраняването на проблема. Това съобщи на брифинг главният изпълнителен директор на дружеството Деян Дънешки.

Той уточни, че процесът с получаването на пенсиите и добавките към тях е забавен заради различния механизъм, по който хората се обслужват. Дънешки посочи, че пенсиите ще бъдат раздавани в пощенските станции по местоживеене.

Информационни системи на Български пощи бяха обект на кибератака

Директорът увери, че пенсионерите няма да останат без своите пенсии. "Ако се наложи, клоновете ще работят и на 21 април. Работи се по-бавно - това е факт. Правим всичко, каквото е възможно, за да получат парите си”, подчерта Дънешки и призова хората да проявят търпение заради извънредната ситуация.

Теодора Павлова
3088 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
KONSTANTIN KIRILENKO

2022.04.19 | 20:53

3
Нинова е договорила с приятелчето си Путин да са в рубли ,едно към едно..Да ви е честито български пенсионери. Пак гласувайте за БСП.
Бил Гиц

2022.04.19 | 20:34

2
Чакайте да видите електронното здравеопазване. Няма как нещо, което не работи добре без компютър, да заработи добре с компютър. Компютъра даже ще влоши проблема.
Дали

2022.04.19 | 20:32

1
Може и да останат без пенсий, аз така разбрах!!

Добави коментар

Водещи новини