Борисов: При Станишев Батко и Братко "строяха" магистрали, а горите се заменяха

  • 19 юни 2012 16:29

  • 9851
  • 61
Борисов: При Станишев Батко и Братко "строяха" магистрали, а горите се заменяха
©

Станишев няма как да знае - как се строят магистрали, защото по негово време "строяха" Батко и Братко. И именно заради техните "строежи", ни бяха спрени всички фондове.

Това заяви пред "Фокус" премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. "Станишев се опитва да превърне мечтите си в блянове и приема, че петте километра, построени в равната част на Пернишкото поле, и открити от него, се броят за построяване на магистрала", добави министър-председателят.

"Мислех, че един председател на голяма партия би отчел, че нито един от булевардите, които съм построил през последните десет години, не е поддал. И за първи път в историята на България - готова магистрала се разрушава за недобро качество на изпълнението. Съветвам Станишев – да вземе лаборатория и журналисти и да отиде на строящите се магистрали, където поиска, да вземе проби откъдето поиска, а след това, да се върне на построените от него пет километра – и от тях да вземе проба... Резултатът ще бъде много интересен. Защото ние още не можем да издадем акт 16 на магистралата при Перник – Диканите, защото не са платени отчуждителните процедури. Колкото до това, че лично съм присъствал на пренасянето на блатните кокичета, това говори за доверието между правителството и еколозите", заяви Борисов.

"Днес ние осъществихме още една мечта на Станишев, като Европейската централна банка заяви, че България покрива всички стандарти и условия за членство в еврозоната. Според банката само три държави отговарят на тези условия – Швеция, Финландия и България. Посвещавам този пореден успех на Станишев, за да не плашат хората с мрачни прогнози", посочи премиерът.

"Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, като човек, заменил най-апетитните места и гори край морето, е последният, който има право да коментира законите за горите и да заявява, че битката за гората още не е приключила. Вече съм казал своето мнение, и с еколозите сме се разбрали, че Законът за горите няма да тръгне, докато няма пълен консенсус от всички страни", категоричен бе Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Станишев е прав - не разбирам от неговото строителство и аз наистина не разбирам от строителството на Станишев. Все още нямам разумно и логично обяснение за строежа на "Водното огледало" в Кърджали, за което са дадени сто милиона лева и днес е превърнато в блато. Нямам обяснение за милиардите левове, похарчени за "Белене", където наследихме един гьол. Нямам обяснение за безумното строителство на "Цанков камък", където построеният селски път е опасен за хората и струва колкото магистрала "Тракия". Очевидно наистина не разбирам от строителството на Станишев", каза още министър-председателят.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
9851 61

Свързани новини

Коментари 61

Добави коментар

2012.06.21 | 21:47

56
ДОЛУ БТВ! УТРЕ, 21 ЮНИ, НАЦИОНАЛЕН БОЙКОТ СРЕЩУ БТВ! УТРЕ НЕ ГЛЕДАЙТЕ БТВ!

2013.12.13 | 21:48

61
...и на тиквата също дано се гътне от това, че утре никой няма да го гледа по платената телевизия

2012.06.21 | 21:48

60
Borisov moga da kaja samo che mnogo skoro shte go hvanem na tqsno i nito magistrali nito nishto shte pravi...!!! Nie budnite shte se spravim!!! ОЧАКВАЙТЕ НИ!!!
я съм нерез

2012.06.21 | 21:47

59
К'во напраи таа смешка за България....едни магистрали...докато мизерията яко ни рита гъзовете а он ми строи магистрали....е да ти еба майката тъпанар смотан дано те погребат у тия магистрали
Zeitgeist

2012.06.21 | 21:47

57
Ти какво искаш някой да дойде и да ти даде наготово ли? Стягай се и произведи нещо, не разчитай на държавата. Разчитай само на това, което ти е на раменете, а не как да изкараш 50 лв. без работа. Мързелив си и това ти е единствения проблем, не е Бойко, не е държавата. Ако спреш да викаш неволята и се вземеш в ръце, повярвай ми, че ще имаш духовно удовлетворение от това, което си постигнал САМ!

2012.06.21 | 21:47

58
ДОЛУ БТВ!

2012.06.21 | 20:02

55
бойко ти се самозабрави-кой те измисли и кой те роди-охрана на първия главен секретар при царя най-голямото недоразумение на прехода си ти и престани с тия коментари в стил наакано дете пред майка си

2012.06.21 | 06:04

54
БЕЗКРАЙНА Е НАРОДНАТА "ЛЮБОВ".!!! МАСОВИ ОСВИРКВАНИЯ : на стадиона в Разград;на концерта на ФСБ в НДК;на площада в Пловдив;на мотошоу в зала "Армеец";по площадите на Перник;посрещане на новата президентска двойка пред храма "Александър Невски" от мизерстващи пенсионери с възгласи: "Къде сте УБИЙЦИ"?....
до 102

2012.06.21 | 06:04

53
На коя точно длъжност точно се е доказал бе, идиот заблуден? Като глав. сек. ли, когато имаше над 100 неразкрити убийства? Или като кмет, когато кучетата нараснаха двойно на брой? А пък да не споменаваме като премиер! 4 милиарда лв. опоскан резерв, нула инвестиции, спиране на всички по - значими проекти, слагане на наши хора на ръководни постове, че да могат да папкат, рекет и бой на изборите, НИКОГА не поета вина за провал, винаги комунистите виновни! Това ли е направил тоя дрисльо от Банкя? Тъпо племе сте тия, дето сте гласували за него, и си заслужавате съдбата!
благодаря

2012.06.21 | 06:02

52
Специални благодарности за коментари № 97 и № 96. Очевидно се различават от повечето хейтърски заяждания по-надолу. Май интелигенцията се събужда. Това винаги е сигурен знак, че нещо сериозно наближава. чака ни промяна
поЗДРАВ за ГЕРБАВИТЕ ТИКВИ....

2012.06.20 | 10:44

39
Тикви весели и диви ... Днес празнуват в Самота ... В Кабинета са се свили ... Над поредната шетня ... Цецо пък Теле докара ... Симеончо се вреди ... И Заплата той докара ... Бойко май да усмири ... Че е почнал поголовно ... Със асфалт да черпи Той ... И настъпи Време Ловно ... После почва пък Запой ... Бойко старците започна ... Да ги беси през Нощта ... Дянков средствата му дава ... Доста често през Деня ... Безработните скучаят ... Май във своите гета ... Мафиоти Днес Бозаят... Тикви раждат се сега ... Депутатите нехаят ... Бизнесмените пък спят ... И Страната ни поставят ... Те на странен кръстопът ... А Банкери пък потриват ... Свойте палави Ръце ... Паразити придобиват ... Пачки хилави поне ... Старците умират бавно ... А Младежи бягат вън ... Ромите крадат си славно ... Бойко зяпа като Пън ... Иска пак Мандат да Граби ... По възможност с три ръце ... И Страната да остави ... Той във Локва край Дере ... Има много аз да пиша ... Но завършвам в този час ... Друга Тиква ще опиша ... Изводи са тук за вас ...

2012.06.20 | 17:54

51
Хейтърче.... саднаха ли те яко... не плачай не плачай... за пореден път виждам, колко си саднат не можеш да обориш, че Борисов прави добро за България и 24/7 е по Български въпроси и сега просто псуваш като прост селнянин.. еми давай сине давай.. няма лощо да си селянин, ходи копай тикви на полето ;) Борисов, въпреки всичко, ще ти помогне, като оправи България ама не заслужаваш..
"Гарантирано от Герб"

2012.06.20 | 17:53

50
‎"Събудете се! Отместете поглед от телевизора! Замислете се какво ви се случи днес! Събудихте се с хвалбите и лъжите на Борисов, Цветанов и Дянков по всички канали. Изтръпнахте от сметката за ток, която получихте. Ако още имате работа, разбрахте, че заплатата ще закъснее, защото държавата не е платила на фирмата за свършена работа, но пък всички са луднали, защото НАП отново прави проверка. Чухте се с родителите ви, на които пак са нужни животоспасяващи лекарства, а нямате пари ....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини