Сидеров: И ние ще запречваме кръстовища, когато ни скимне

  • 18 юни 2012 14:50

  • 4014
  • 24
Сидеров: И ние ще запречваме кръстовища, когато ни скимне
© Булфото

На редовната си пресконференция в централата на партията от "Атака" заявиха, че оттук нататък няма да спазват разпоредбите за провеждане на протести, тъй като се прилагат двойни стандарти в това отношение от страна на властите.

"Ще отиваме и ще запречваме кръстовища, когато ни скимне", заяви лидерът на националистите. Повод за изказването му са няколкото вечери окупация на Орлов мост от протестиращи срещу Закона за горите. Сидеров припомни, че те винаги са действали по законно установения ред при провеждането на техни демонстрации.

По думите му решението по проблемите със звуците от джамията "Баня башъ" и бездомните кучета е "окупация". Той подчерта бездействието на кметицата Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска по тези въпроси и припомни поредния смъртен случай, след ухапване на човек. "Ние припомняме, че сме вкарали поправки в Закона за животните, които решават този проблем. Ако управляващите обаче се ослушват, значи не искат да го решат. До този момент Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска пък е показала, че не е взела никакви мерки. Явно трябва да окупираме Орлов мост и да действаме не с уведомления, както бе по законовия ред", заяви Сидеров.

Според атакистите ветото на закона, наложено от президента Росен Плевнелиев е половинчато. "В мотивите си той не е дефинирал ясно какво иска от един ремонтиран вече закон. "Бойко Борисов се направи отново на добрия и върна закона чрез своя подчинен Росен Плевнелиев", заяви лидерът на "Атака". Той допълни, че държавният глава продължава да е на подчинение на телефонна директива от премиера Борисов.

Атакистите упрекнаха БТВ в тенденциозно отразяване на протестите за Закона за горите, както и че са заели позиция срещу тези демонстрации. Според Волен Сидеров шефката на БТВ Вики Политова е в драстичен конфликт на интереси, тъй като притежава акции в Първа инвестиционна банка, мъжът е също в надзорния съвет на учреждението. Сидеров каза, че ПИБ има апетити от строителството на ски съоръжения в Банско, Разлог и Пампорово и шефката на тази телевизия също има пряк интерес от изграждането на подобни съоръжения. Сидеров подчерта, че ще дадат сигнал срещу Вики Политова в парламентарната комисия за борба с корупцията, както и в държавната комисия за предотвратяване на конфликт на интереси.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4014 24

Коментари 24

Добави коментар

2012.06.19 | 18:18

24
Сидеров излезе прав за радикалния ислямизъм,и продължавате да твърдите че е луд да ама не е и ви го доказа човека

2012.06.19 | 17:53

23
Идват избори Почват маймунджилъците!

2012.06.19 | 17:52

22
Да БТВ е цензурирана медия....случая с "Господари на ефира" да припомним !!! Има много примери, които сочат как защитават правителството....ми те аз съм броил по 5 репортажа в новините където само дават Бойко Борисов !!! А защо се скатаха около случая с Мишо Бирата и скорошните публикации в немската преса за престъпното минало на Боко, с данни от ЦРУ ? Да чухте една дума...НЕ....Само ТВ СКАТ ги коментират тези неща !
turk

2012.06.19 | 17:50

16
абе глупави хора, гласувайте за дуган, устъйте тос гей содероф, турция ша опрай булгариаи шъ живеим по добре, крайну време е нии турците да зимаме контрола в наште раце
Болест.

2012.06.19 | 17:51

21
време е да си събираш багажа.заминавай при мумиите във анадола.Болест.
WTF ?

2012.06.19 | 12:41

3
"Фанатик" и "Фашист", може да го нарече само човек, който не е чел книгите му :) Прочетете ги! Нали всички ужким се правите на много начетени... Прочетете ги и пак дайте мнение - фашист ли е или патриот милеещ за България! И извинявайте, но има ФАКТИ, които няма как да бъдат променени! Пред фактите и Боговете мълчат... 1.Сидеров пръв разкри далаверите на Костов! 2.Сидеров предрече, че царя е поредният ход на ДС! 3.Сидеров каза още при сформирането на тройната коалиция, че тя ще е пагубна за България - така и беше! 4.Сидеров пръв каза открито, че има наченки на фундаментален ислям в България - днес вече има 13 арестувани фундаменталисти! 5.Сидеров пръв заговори за циганската престъпност, дори предложи няколко варианта за прекратяването и! 6.Пръв каза, че BTV е продажна медия, която излъчва тенденционни репортажи - и ето всички видяхме издънката на Миролюба, както и цензурата върху "Господари на Ефира"!!! изобщо този списък може още доста да се допълни...
:O

2012.06.19 | 17:51

20
Абе човек, ти вярваш ли си?
гениално

2012.06.19 | 17:51

19
гениално.сега да видим отговорите на тези които плюят сидеров.

2012.06.19 | 17:49

13
VE4E MNOGO PO4NAHDA İM SE SARDQ NA DEDİTESİ DETO NESA İZKLALİ PREZ TEZİ 500 GODİNİ BOLNİ MOZATSİ KATO BOLEN SİDEROV KAK NESA PREKARALİ DEDİTEMU POD YATAGANA SMART ZA BOLNİ MOZATSİ KATO NEDORAZVİTATA MAYMUNA SİDEROV İ PREVARJENİTSİTEMU DOBYAVAM İ MALKO EBAN ZA TAKİVA ZVEROVE
мелез

2012.06.19 | 17:51

18
мелез.усещам как изпитваш страх.дойде ли волен на власт,във българия няма да имаш право на глас,дори и във анадола няма да те приемат.
този микроб от къде се появи!!!

2012.06.19 | 17:50

15
този микроб от къде се появи!!!
Въпроси

2012.06.19 | 17:50

14
Защо Атака трябва да прави протести за шума от джамията и за проблемите с кучетата? Не е ли по-добре кметицата да изпълни закона и да премахне високоговорителите от джамията и кучетата от улиците? Защо тя не иска да изпълнява задълженията си? Защо тези, които искат да се изпълни закона се оказват много "лоши" и "луди"
WTF ?

2012.06.19 | 17:51

17
Още Христо Ботев го е казал: "Свестните у нас, считат за луди"
българия е за българите

2012.06.19 | 17:49

12
господин сидеров,вие спечелихте моят глас.продължавайте в същия дух,а не като тези еничари.българия е за българите
Не ви ли е жал

2012.06.19 | 17:49

11
Ебати смешната партийка :D Изберете го защото човека яко го е закъсал, скоро няма да има кой да му плаща тежките гуляи по заведенията и да си поддържа високият жизнен стандарт на себе си и цялата му рода! Като се замисли човек каква е разликата между него и Доган и партията му, общо взето правят едно и също, жонглиране с хората, дупене и подпомагане на партии за мнозинство и като крайна цел лична изгода, като лидерите им се изявяват като бейове. Те толкова.

2012.06.19 | 17:48

10
Jiveq v chujbina no napulno podkrepqm ideite na ataka,smqtam 4e tova ste e novata partia,Siderov edinstven govori nestata takiva kakvito sa,dano samo dogodina ne falshificirat izborite

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини