Атака ще се коалират с ВМРО

  • 18 юни 2012 07:04

  • 1438
  • 6
Атака ще се коалират с ВМРО
©

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и Красимир Каракачанов са постигнали съгласие за обединение помежду си, твърди "Всеки ден", позовавайки се на анонимен отлично информиран източник. Новата формация щяла да носи името "Патриот".

Към новата коалиция щели да се присъединят и други партийни елементи, изживяващи се като патриотични организации. Само преди дни атакисти и воеводи рамо до рамо протестираха пред Столична община срещу силния звук на високоговорителите на джамията "Баня Башъ" по време на петъчните молитви. Поотделно в момента Атака и ВМРО нямат никакъв шанс да влязат в парламента. В същото време гласовете на електората, гласуващ по принцип за националистите у нас нямат сериозна представителност.

Така Атака и ВМРО ще влязат в остра битка за всеки националистически глас с водения от Валери Симеонов, кум на Волен Сидеров  "Национален фронт за спасение на България".

Последвайте канала на

Novini.bg
1438 6

Коментари 6

Добави коментар

2012.08.23 | 11:33

5
Като им гледам изявите на тия и на вмро са просто едни политически трупове, готови вече на всичко само и само да излъжат някой глупак за да останат във властта и да харчат по 5 бона на вечер по заведенията.
челопеч

2012.08.23 | 11:33

4
и едните и другите са бита карта! Добре че МВРО имат пари от наеми на сгради, иначе досега да са се изпарили! Жалко за напъните на гербаджията Джамбазки - вече тотално ще се оризили,след като гласува въздържал се срещу паметника на американските летци, влезе в СОС миналия път от групата на ГЕРБ, и врътна някоко имота с Андрей Иванов! Волен знае къде е парата!
чук

2012.08.23 | 11:33

3
вмро се изредиха с всички за 20 години да правят секс.Ред е и на Атака - гонят общи цели - как да краднат още малко в парламента,тотално компрометирани партии.Поне заблудените младежи в вмро ще видят за кво иде реч
азо

2012.10.06 | 00:20

6
тия са нямат на идея каква услуга правят на валери симеонов щото сума ти народ ще отидат при него ако това стане
вмро-Атака-Патриот

2012.08.23 | 11:32

2
пълно е със болни изказвания,само така ....
Българка

2012.08.23 | 11:32

1
"Поотделно в момента Атака и ВМРО нямат никакъв шанс да влязат в парламента."- Доста категорично изказване. Разбира се, че нямат шанс, нека не забравяме как се печелят избори. За какво купуване и манипулиране на гласове става въпрос. България ТРЯБВА да бъде управлявана от Националисти и аз ги подкрепям.

Добави коментар

Водещи новини