Цонев: ДПС ще защитава всеки, срещу който има упражнена репресия

  • 18 март 2022 11:45

  • 2013
  • 9
Цонев: ДПС ще защитава всеки, срещу който има упражнена репресия
© Булфото

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с адвокат на г-н Борисов няма да става, но ще защитава всеки, срещу който има упражнена репресия, полицейщина и той е преследван не по закон. За нас не са празни думи, че всеки е невинен до доказване на противното.  Това заяви в декларация от името на ПГ ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с заместник-председателят ѝ Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

Всичко по темата:
Арестът на Бойко Борисов 229

Той посочи, че нарушаването на закона и полицейщината, е започнало с  управлението на ГЕРБ, когато по думите му органите на държавата са били превърнати в "бухалки" срещу бизнеса и обикновените граждани и са били превърнати в инструмент за печелене на избори. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с настоява на това да се сложи край, се посочва в декларацията.

Относно спазването на върховенството на закона, от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с посочиха, че това трябва да стане без реваншизъм – отказът от реваншизъм е основополагащ принцип, върху който е конструирана партията ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, припомни Цонев.  Ние няма да ставаме адвокати на никой, ние от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с сме за това, който е погазил закона, да отговоря, но това трябва да става по законовите процедури, добави депутатът. 

Бойко Борисов прекара нощта в ареста

 Алармираме ви толкова месеци, че вътрешният министър в двата служебни кабинета върши беззакония, заяви Цонев и добави, че под маската на битката за справедливост и законност много често се случват репресии. Цонев обясни, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не е искало да вземе отношение относно снощния арест, защото от движението не знаят, на какво основание е извършена снощната процедура. Не знаем дали това е в рамките на законността или не е, добави той.

Цонев  заяви, че ако се наложи ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще защитава и сегашните министри и сегашния премиер, защото по думите му, след като властта свърши и идва отговорността. Тази отговорност трябва да бъде търсена без реваншизъм, настоя депутатът . 

Последвайте канала на

Теодора Александрова
2013 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2022.03.18 | 14:29

9
Цонев комаржията.Др Цонев докарай Доган и да кажете как унищожихте 200 семейства в североизточна българия.

2022.03.18 | 13:41

8
Застрашаваш националната сигурност с подобни расистки изявления!

2022.03.18 | 12:20

7
Няма такова нещо, има само интереси.

2022.03.18 | 11:52

3
Всички са в потрес, че мутрата го заключиха. Сега ще видите вие чудо продажни политко-проститутки.

2022.03.18 | 12:00

6
И ко ша видат? Нищо. Всяко чудо за 3 дни а инфлацията и цените остават
Еми...

2022.03.18 | 12:00

5
Нещо не видяхме Данчо Ментата да защитава битите и подслушваните от тиквите протестъри.
ТИКВУН

2022.03.18 | 11:50

2
КОГАТО ТОЯ ЦАЙС УМРЕ, ЩЕ НАСТАНАТ ВСЕНАРОДНИ ТЪРЖЕСТВА !!!
Чййъ

2022.03.18 | 11:55

4
Жб онев агент на ДС Комунистически боклук Крадец сенчест бизнес
МАРШ БЕ

2022.03.18 | 11:49

1
ИБРИК !

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини