Волен Сидеров: ГЕРБ ще гласува вратичка за шистовия газ

  • 14 юни 2012 13:12

  • 1381
  • 4
Волен Сидеров: ГЕРБ ще гласува вратичка за шистовия газ
© Булфото

Очаква се ГЕРБ и привлечените от тях независими депутати да гласуват вратичка в мораториума за шистовия газ, за който се борихме толкова много. Искат да променят този мораториум, така че отново да стане възможен добивът на шистов газ.

Това заяви на брифинг в парламента лидерът на „Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

"Трябва да се търси отговорност, да има прокурорско разследване за кмета на София. Фандъкова трябва да отговаря за проблемите с бездомните кучета, защото тя е тази, която беше длъжна да вземе мерки. Имаме цял закон, поправки в закона, които веднага слагат ред, ако се приемат. Фандъкова трябва да отговаря пред прокурор за този случай, както и за проф. Тачков. Кметицата Фандъкова трябва да бъде на прокурор за този втори случай, в момента получава рейтинг като най-харесвания политик. Това е парадоксът в България", посочи Сидеров.

"Бяхме на протест пред Общината, за да протестираме за това, че озвучаването от Джамията продължава години наред, което е незаконно. Отново Фандъкова не прави нищо", каза Сидеров.

"Атака" ще иска Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното да наложи вето на промените в Закона за горите, подчерта лидерът на „Атака”.

"Макар и с измама избран за президент, той е действащ такъв и е негово право да наложи вето за откровено лобистки закон. Нашата позиция е ясна – ние сме против този закон, ние сме „за” вето за този закон, ние сме „против” лобистките закони изобщо. Бих се радвал да има такива обществени вълнения и политически интерес и за други закони на ГЕРБ", каза още Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1381 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2012.06.17 | 15:57

4
BOLEN SVİNAROV JALKOTO PRASE NA BALGARİYA

2012.06.15 | 03:45

1
То вече го гласува! Това правителство работи само и единствено срещу народа и интересите на страната! Дано да не са останали хора които им вярват защото това води страната към гибел!
iiiii

2012.06.15 | 18:55

3
Защо аз му вярвам и много хора му вярват,ама такива като теб ако си мислят че другите като дойдат ще го оправят жестоко се лъже и съм обеден че пак ГЕРБ ще е на власт защото доказаха че могат да управляват това че на много хора им спряха кранчетата да точат България това си е техен проблем и всички който мрънкат са такива който са им развалили далаверките с милиони от България........
Излъган

2012.06.15 | 12:44

2
Абе наглец, нали престъпниците си развяват коня заради теб бе, измет. С какво си по различен от тях бе езморална гнидо!!!??? Да ми припомниш че не се сещам за една такава разлика!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини