Цецка Бачкова се кандидатира за председател на ДСБ

  • 06 февруари 2022 18:00

  • 1413
  • 5
Цецка Бачкова се кандидатира за председател на ДСБ
© ДСБ
Слушай новината Слушай новината

Цецка Бачкова обяви, че се кандидатира за председател на Демократи за силна България (ДСБ).

Мандатът на сегашния лидер на ДСБ Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има и на националното ръководство изтече миналата година. След резултатът на партията на изборите през ноември Атанасов обяви, че подава оставка.

Радан Кънев се отказа от битката за шеф на ДСБ

„Днес заявявам пред вас, че се кандидатирам за председател на Демократи за силна България. Благодаря за куража, с който ме заредихте в многобройните лични разговори и с номинациите за моята кандидатура. Заставам пред вас уверено и открито и разчитам на вашето доверие“, посочва в позиция до медиите Цецка Бачкова, която е част от партията от 2008 г.

„Искам ДСБ да заеме отново своето достойно място на политическата карта на България и Европа и вярвам, че мога да вдъхновя и ръководя екипа, с който да вървим заедно по този път“, отбелязва тя.  

Отправям покана към Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има, който също заяви своята кандидатура за председател на ДСБ, да проведем отворен и публичен дебат за бъдещето на ДСБ, Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от и дясното политическо пространство, казва още кандидатът за лидерския пост. 

Цецка Бачкова е родена в София. Завършва магистратура по политически науки, икономическа политика и гражданско право в университета в Мюнстер, Германия. Има защитена докторантура в областта на политическите науки в университета Мартин-Лутер в Хале, Германия. По време на престоя си в Германия членува в Германския Християндемократическият съюз на Ангела Меркел (Christlich-Demokratische Union, CDU).

Със завръщането си в България става член на ДСБ през 2008 г.

Последвайте канала на

Novini.bg
1413 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Еми...

2022.02.06 | 18:16

1
Време е на лилавите бабички да прекръстят ДС-Б на нещо по-близо до съдържанието, примерно Геронтофили от Централните Софийски, ГЦС.

2022.02.06 | 18:17

2
Може, ма не е "от", а "за". ГзЦС.
Росен

2022.02.06 | 18:25

3
Атанасов Гнома да се маха. Деградант.
ТАЗ

2022.02.06 | 18:35

4
МЯЗА НА ОНАЗИ КОЯТО УДУШИ МЪЖЛЕТО СИ СЪС СЕКС ИГРИ

2022.02.06 | 19:11

5
А щерка ти души моя едноок смок с уста всяка вечер.

Добави коментар

Водещи новини