Проф. Антоанета Христова: ГЕРБ се учат да са десни, ДСБ попадна в объркана формация

  • 26 октомври 2020 11:44

  • 1472
  • 3
© Novini.bg

Проф. Антоанета Христова коментира състоянието на десните формации. Тя каза, че всяко разделение е грешно. Обединението е правилният ход, обяви тя по време на дискусия, организирана от СДС.

"Винаги имаме една финансова стабилност, която ни се дава при управлението на ГЕРБ. Но оттук нататък следва следващата крачка – реформите. Винаги една криза се преодолява само ако има доверие към институциите и правителството", коментира политическият психолог.

Доналд Туск: Борисов е в беда, допусна явни грешки, включително и в личния си живот

"Най-голямата партия е ГЕРБ, учеща се да бъде дясна. Тя е самодекларирана и призната отвън като дясна и се стреми да се позиционирама максимално близко (до дясното, бел. ред.). Втората е СДС. Тук няма никакъв въпрос. Третата е ДСБ, която отсъства. Това е изключително лош знак за ДСБ. ДСБ попадна в една много объркана формация, която, опитвайки се в шареността на посланията, да намери себе си. ДСБ имаше временни успехи в София. Самото ДСБ разчитайки на старата градска десница, им остават едни силно либерални избиратели, които са от типа на дошли млади момчета и момичета с амбиция да се развиват в София, движещи се с колела и ранички. Това не са десните избиратели, а прагматичните и идеологически изчистени", анализира тя.

Проф. Христова разкри, че има хора от ДСБ, които се вливат в КОД на Петър Москов.

Последвайте канала на

Novini.bg
1472 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Mark

2020.10.26 | 14:12

3
Миналия месец спечелих 18540 долара, като работех онлайн само за 2 до 3 часа на лаптопа си и това беше толкова лесно, че аз самият не можех да повярвам, преди да работя на този сайт. Ако и вие искате да спечелите толкова големи пари, елате.....===>>> Selfcash5.com/

2020.10.26 | 13:52

2
ДСБ каква дясна е, като е заедно с Мая Галева и русопачаврите от Боец?!
Пиюо

2020.10.26 | 13:51

1
По обуркана от вас има ли

Добави коментар

Водещи новини