Петков: От Брюксел изпратиха скрийншота с Grindr, не знаех какво е; Затваряме специализираните съд и прокуратура до седмици

  • 05 февруари 2022 07:30

  • 47001
  • 125
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

На съветника по външните работи в Министерския съвет, неин познат от Брюксел ѝ е изпратил скрийншота с Grindr. Аз не знаех какво е това. Било дейтинг приложение за гей двойки - няма нищо лошо в това. Това заяви премиерът Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически в ЕвроДикоФ на Тв Евроком.

“Казват, че имам 100 любовници, а жена ми била не знам какво си. Взимат на мой колега снимки и казват това е неговият гей партньор”, добави той.

За Гешев и спецпрокуратурата

Отговорът ми към Гешев беше ясен - спецпрокуратурата ще се затвори. Затваряме специализираните съд и прокуратура до няколко седмици. Ще разделим КПКОНПИ на две комисии и едната ще има разследваща функция. Движим е с най-бърза максимална скорост, нон трябва да се има предвид, че сме 4 коалиционни партньори. Опитваме се да го правим по правилата, но с най-бърза скорост.

Ето за какво разговаряха в МС Иван Гешев и Кирил Петков

В предизборната кампания се говореше за Гешев и Цацаров. Сега се говори само за Гешев. Наистина действаме, увери министър-председателят. 

Инспекторатът към ВСС трябва да бъде сменен. То е с изтекъл мандат, посочи още Петков. 

За Радев за Северна Македония

Премиерът направи гаф, поздрави зрителите с "празника на Гоце Делчев". 

Конструктивния тон със Северна Македония е важен. Затова направихме това честване. Това, което аз заложих като план заедно с коалиционните си партньори, беше много ясно. Аз започнах да го изпълнявам в първия възможен момент когато Димитър Ковачевски стана премиер. Точно в този ден аз бях там. Румен Радев не ми е казвал да не ходя в Северна Македония, коментира Петков. 

Булгаргаз

"Знаех, че волно или неволно, но аз мисля, че волно са направили огромни щети на българското държавно дружество "Булгаргаз". Тези щети са функции на високите цени на газа и да има нахалството да говориш оправдателни неистини, но да говорят с тон, едва ли не, че някой управлява и те не са засегнати, а права на всички българи? Важното е да работим така, че българският интерес да е защитен", каза още Петков.

Вчера имало обиск в дома на шефа на "Булгаргаз" Николай Павлов."Министър Бойко Рашков направи пресконференция след Министерски съвет и разследването върви. Едно уволнение не е достатъчно, трябва да има пълно разследване", каза още премиерът.

"Министър Рашков е човекът, който когато е събрал всички данни, неговото министерство ще е отговорно за повдигане на обвинение", коментира Петков.

Всяка седмица събирам и ДАНС, и Бойко Рашков и им казвам: Нямаме време. Трябва да действаме така, че да имаме реални арести. Хората искат реални арести. 

Хората са спрели да вярват на идеи и планове. Работи се. Надявам се скоро време да имаме сериозни арести, коментира той. 

За ГЕРБ

Томислав Дончев прави някакви ПР-и. Те сега се чудят какво да направят, за да се чувстват от една страна опозиция, от друга страна да всяват смут в новините. Много ясно казах днес - планът, който беше предаден, беше на тази дата, но след това имахме поправки от Европейската комисия. Чакаме да видим дали ЕК е доволна. Вицепремиерът Асен Василев ще направи обществени изслушвания, за да обясни какви са поправките. 

ГЕРБ обвиниха Кирил Петков в лъжа заради Плана за възстановяване

Той добави, че този план е бил внесъл от вицепремиера Атанас Пеканов. Според него трябва да се установи истина ли е, че правителството на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически е внесло Палана с направени корекции.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
47001 125

Свързани новини

Коментари 125

Добави коментар
Николай Панков

2022.02.06 | 09:39

124
Бях пропуснал пространното интервю на Кирил Петков при Сашо Диков, та го гледах сега. Страхотно интервю! Евала! Имаме си за премиер човек земен, умен, знаещ и можещ, при това работлив, открит и добронамерен. Колкото и да го плюват Борисов, герберите и мисирките им, образът му не може да бъде помрачен. Народът вижда истината. Впечатли ме най-много стремежът му към бързи действия. Не след дълги месеци, а в следващите дни и седмици ще видим реализирани доста от обещанията, включително и арести на видни хора от управляващата ни доскоро мафия. Има светлина в тунела.
елена

2022.02.07 | 20:27

125
Има светлина,но от задаващия се влак!
✞♥♥♥Крайона

2022.02.05 | 14:13

115
Наскоро САТАНИСТКАТА ВЪРХУШКА принесе огнена жертва на Молох, 56[45+11] живи човека! Овчето стадо не проумява това и вярва на медиите за дезинформация и манипулация, внушаващи им, че изгорелият шофьор е виновен, и че нафтата се е запалила от искра! Ех, народе прост, затова си бил 500 години роб! Не проумяваш ли, че хората в старческиат дом и хората в автобуса са умишлено изгорени живи, и то с предварително планирани действия и средства, реализирани от службите! Не проумявяш ли, че те управляват ГЛАВОРЕЗИ, всички са такива, от селският кмет и полицая, до министъра и президента, независимо от коя партия са! Отвличат, изнасилват, продават в робство, убиват и безчинстват както си щът! Имат на разположение 100 хиляди милиционера-джелати, плюс службите и пенсионираните-милиционери, брой ги половин милион българоубийци! Въпреки, че за статуквото са гласували едва 20% от народа, те се преструктурират и се канят да продължават да узорпират властта, едните като управляващи, другите като уж-опозиция, за пред света! Боко-Сатаната НАДРЪВНИКА!: uni.su/sh6Vd7
◉‿◉Чeрвeна шaпчица APМAТKА

2022.02.05 | 14:21

123
Демонът на империята 1971: ☞Е1-Посрещане: uni.su/n1DdOA ☞Е2-Сватба: uni.su/CcEL2V ☞Е3-Кривици: uni.su/lPHKe1 ☞Е4-Проповед: uni.su/qVN0SX ☞Е5-Чужденци: uni.su/erfFtL ☞Е6-Събрание: uni.su/UtiLEd ☞Е7-Пловдив: uni.su/cGP79Q ☞Е8-Беше от нашите: uni.su/wDqsHy ☞Е9-Митхат Паша срещу барон Хирш: uni.su/roHlOk ☞Е10-Изпращане: uni.su/SU0cHW
☠Кристина Кръстева☠

2022.02.05 | 14:20

122
Нищо случайно няма Тук на този свят. Нищо случайно. ☞Регулярно се извършват жертвоприношения от сатанинската върхушка, с които се отблагодаряват на своя господар Звяра! Цигaнина Pумeн Pадeв също е масон-сатанист! ☞На 11 август 1995 година 13 войници и един офицер загинаха в горящ камион на Околовръстното шосе в София: uni.su/r1MSYQ ☞Пожара в Рояк с изгорени 11 човека: uni.su/dWJcUa ☞ОГНЕНОТО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ с 45 ЖИВОИЗГОРЕНИ ДЕЦА И ЖЕНИ в македонския автобус! ☞Бомбения Холокост над Дрезден, където от напалмовите бомби целият град се превръща в огнен факел горящ с температура 1600 градуса по целзий: uni.su/57YGVU ☞А дали тези умишлено изгорени живи албански деца и жени, не са работнички в щивашките фирми на Боко-Канибала в Турция, Ъ! ☞Минали са през България да си получат заплатите, но вмисто заплати, САТАНАТА Бойко Борисов ги е изгорил живи! ☞Цигaнина Бoко и Цигaнина Pумен са двете страни на една и съща дc-кгб-гру-цру-мocaд-монета, отщампована от Cюлeймaн Xaфъз и Гoцe Фoн Kлoзeт!: uni.su/Zyscml
◉‿◉Гюлчен от село Манастир

2022.02.05 | 14:19

121
BАКСЪРА-КAНИБAЛ Бoйко Meтoдиев Бoрисов-БЪЛГАРOУБИEЦА – син на КОМУНИСТ, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов – по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС – VІІ главно управление – ЦИОУ Йорданка Фандъкова – редови член на БКП като учител Цецка Цачева – партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев – член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова – член на БКП, партиен секретар на звеното „Приходи от народното стопанство“ в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев – редови член на БКП Припомняме и извън управленските органи на ГЕРБ – „автентичната дясна“ партия, „единствена алтернатива на комунистите“ кой какъв е бил. Ето кратка справка: Росен Плевнелиев – първи секретар на общински съвет на ДКМС. Николай Младенов – бивш министър на външните работи, син на служител на ДС от засекретено ниво, програмен директор на фондация „Отворено общество“ – София (1996-1998). Сергей Игнатов – бивш министър на образованието, син на секретар на ОК на БКП - Видин, ректор на соросовия Нов български университет. Аню Ангелов – бивш военен министър, партиен секретар, делегат на 14-тия конгрес на БКП. Нона Караджова – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова – внучка на партизанин от бригада „Чавдар“, по-късно с пост в БКП. Диана Ковачева – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
Севастократ Бокодер от Арбанаси: uni.su/IhOgp8

2022.02.05 | 14:18

120
Cатaнинcко ОГНЕНО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ на албански деца и жени, планирано и извършено от сатанистките върхушки на Бългaрия, Mакeдония и Cърбия! Очевадно е, че държавата-мафия разиграва поредният цирк пред БГ-овцете! Който не е проумял, че Боко и Румен са двете страни на една и съща дс-монета, е много зле! Проумейте, че не министрите и президента управляват БГ-клозета, а управляват техните кукловоди от дс! Отвсякаде само лъжи и измишльотини за уж катастрофиралия автобус! Ама трупове не се виждат. Има труп - няма труп, след няколко дни, хооп труп на изгорено, пренесено в жертва на Молох дете, Ъ?! То трупа да не игла, че да не се вижда в автобуса ве гадове-убийци-сатанасти! Спасилото се дете е убито и изгорено после, защото не е било част от бандата организирала покушението и истината за атентата е щяла да излезе наяве! Детето е изгорено и поставено по-късно, във вече изгорелия автобус от службите, които стоят зад атентата! Очевидци твърдят, че сред хората около автобуса е имало дете! Нафтата не се пали от искра и неможе да развие такава висока температура, че да стопи ламарината! Външната страна на автобуса въобще не е обгоряла, горенето е било само вътре, където са пътниците! Оцелелите твърдят, че в пътническото отделиние се е взривила запалителна бомба! Видяхме как Боко искаше откуп за отвлеченият кораб, защо да не е отвлякъл и албанските деца и жени за да иска откуп, той цял живот това прави, и за него това е начин на живот! А службите в БГ-клозета, са изцяло в служба на мафиозите! Бог да прости греховете на изгорените жени и деца. Боко-Българоубиеца трябва да бъде одран жив и oпечен! ☞Титаник_1997_БГ-субтитри : ☞Част.1: uni.su/aU0rig ☞Част.2: uni.su/RKIPZz ☞Част.3: uni.su/GUbKSf ☞Част.4: uni.su/fjcDUg ☞Част.5: uni.su/sYF80i ☞Част.6: uni.su/0yO9pl ☞Част.7: uni.su/p8Yn5z
✞☭✞Xрамът на oбрeчените✞

2022.02.05 | 14:17

119
Два МИЛИОНА будни, кадърни, знаещи и можещи човека избягаха от милиционеро-циган-диктaтурата, за да не са слуги на дc-българоyбийците. Останаха само некадърните, мързеливите, мангалите и кyрyлaпите, в буквален и преносен смисъл, и тия които лижат шoпcки и милициoнeрски зaдници. Нека ги yтилизирaт с вakcи-oтрoвaтa, та да се отърве българският народ от паразитите веднъж-завинаги!: uni.su/jckxvg
†Змeй Гopянин❤Wien=Лъв: uni.su/A5nR7K

2022.02.05 | 14:16

118
☠Циганин-сводник=гнусна хиена: uni.su/ZAgBMo ☞Шиптара нарко-търговец Зоран-байрактаря дойде на 17.6.2021 в София, при нарко-търговеца Боко-българоубиеца, да се договорят за доставката на 324 килограма кокаин: uni.su/N4r5Tb ☞Наоколу обаче имаше муха-месарка която подслуша мафиозкия разговор и пратката за която нито една българска медия не смее да пише, беше прихваната на следващият ден на граничният пункт Драч-Наполи: uni.su/pANte2 ☞Прилепчанецот Ајровски доби притвор откако во камионот во Драч се откриени 324 килограми кокаин: uni.su/93MpCh ☞Как и защо камиона е минал безпрепятствено през няколко гранични пункта, в това число и през македонската граница можем да се досетим: uni.su/pyEWUb ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: uni.su/EqCo2G ☞Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ☞Бeлeзници и КАТОРГА за мародерите-българoубийци: uni.su/2YRge8 ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: uni.su/tZ9oWa ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.✞Амин✞
☠Мордор-унищожителя на сводници☠

2022.02.05 | 14:15

117
Боко-Българоубиеца е лицемер-двуличник, изказва съболезования както дявола чете евангелието! Всъщност Бойко Борисов и Зоран Заев стоят зад този атентат в автобуса, и си отмъщават на албанската полиция за заловения 324 килограма кокаин на 18.6.2021 на митницата Драч-Наполи: uni.su/93MpCh На бензиностанцията, вътре в автобуса, вероятно в тоалетната е била поставена бутилка с газ пропан-бутан и прикрепен към нея елекро-капсул-детонатор свързан към реле командвано от радиоприемник настроен на някаква нестандартна честота. Радиопредавател с малка мощтност настроен на същата честота е бил скрит някъде около отбивката. Когато автобусът е наближил отбивката, е влязъл в обхвата на предавателя, приемника получавайки сигнал задейства релето, то подава ток към електро-капсул-детонатора, той се взривява и взривява бутилката с пропан-бутана. Това обяснява високата температура на горене. Нафтата, не може да достигне такава висока температура при горенето си. А че вривът е бил вътре я очевадно, вижте гумите на автобуса, нито са изгорели, нито са спукани, пластмасовите стопове са непокътнати, пожарът е почнал отвътре! Целта е била именно изгаряне на хората, а не взривяването им с граната например. Изгарянето на много хора е типично болшевишко-сатанинско жертвоприношение. За промитите мозъци пояснявам, че болшевиките са сатанисти. Боко е болшевик-ултракомунист-сатанист.: uni.su/besiKN ☞Цялoто милициoнеро-цигaнcко AБпФK-ДC-кoтилo, съсипало животите на милиони българи, до крaк в трaпа и oтгоре c булдoзерите: uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞
gogo

2022.02.05 | 14:14

116
...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина-канибал-ваксър Боко-Българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸: uni.su/bwT7KI
27...,♠¿..

2022.02.05 | 09:50

32
ТИ КВА ЗАПЛАТА ВЗИМАШ ..В СТРАНАТА НА " БЛАГОДЕНСТВИЕТО ".....НА КИРУУ......БЕНЗИН , ХЛЯБ , ЦЕНИ.....ЩО НЕ ЗАТВОРИШ НЕКОЯ МАГИСТРАЛА ..., НАЛИ ЗАТВАРЯХТЕ МАГИСТРАЛИ ПО ВРЕМЕТО НА БОРИСОВ..., ЩО ....НЕ ГИ ПОЗАТВОРИТЕ И СЕГА ....БЕНЗИНА Е СКЪП......... ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ НА БСП ...ЗАТВАРЯХА МАГИСТРАЛИ...ТОГАВААА...
gogo

2022.02.05 | 13:54

114
XA XA XAAA...GORKIA....PARI PRAVI EI....
ШИБАМ СВИНЯТА ПЕЕВСКИ

2022.02.05 | 12:25

111
АЗ РАБОТЯ, ТРОЛЧЕ. НЕ ПРОСЯ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ОТ CBИНЯТА ПЕЕВСКИ ПО ЦЯЛ ДЕН. КАТО ИСКАШ ДА ТЕ ШИБАМ, ЩЕ МЕ ЧАКАШ. ХАХАХАХА

2022.02.05 | 12:16

110
Шибачев, да не те викнаха мама и тате на обяд, че избяга?

2022.02.05 | 12:12

109
Ех, шибачев се разсърди! По дяволите, така добре си прекарвахме тук! Нищо шибачев, утре пак те чакаме да си поговорим ;)
gogo

2022.02.05 | 12:11

108
SVINIATA MU DAVALI 1000 LV ZAPLATA EI.....MNOGO PARA ,A...XA XAAAA......NIE GI IZPIVAME ZA VE4ER....XA XA XAAAAA....

2022.02.05 | 12:08

107
Гого ти даже и материал не си

2022.02.05 | 12:07

106
Гого ти даже не си и Материал
До 100

2022.02.05 | 12:05

105
Начесването по миризлив г.ъз от кога е работа?
Лош материал®

2022.02.05 | 12:05

104
Шибачев, не знаех, че ти плащат легално за да тролиш, но щом го казваш! Лека ти пръст :)
хахах

2022.02.05 | 12:03

103
Еххх, Шибачев, тази политика ще де довърши хахахаххаха
gogo

2022.02.05 | 12:03

102
VERNO SI.... Лош материал

2022.02.05 | 12:03

101
Вечно нахиленият здраво си настъпил мотиката
ШИБАМ СВИНЯТА ПЕЕВСКИ

2022.02.05 | 12:02

100
ДА, ТРОЛЧЕ, АЗ ИМАМ ЛЕГАЛНА РАБОТА. НЕ СЪМ ПЛАТЕНА КУPBA HA ПЕЕВСКИ, КОЯТО ТРОЛИ ТУК ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ. НЕКА ВСИЧКИ ПЛАТЕНИ ТРОЛЧЕТА ДА ПУKHAT ДО СУТРИНТА!
Лош материал®

2022.02.05 | 11:53

99
"ЗАПОВЯДАЙ НА ЛЮЛЯКОВА ГРАДИНА 19. ЩЕ ТИ ПОКАЖА ВСИЧКИТЕ РАЗПЕЧАТКИ ОТ ПРИХОДИТЕ МИ. НА МЕН МИ ПЛАЩАТ ЛЕГАЛНО, НЕ КАТО НА ТЕБ, ТРОЛЧЕ." Лекаааа нощ! ;)
gogo

2022.02.05 | 11:52

98
TEZ IZTARKANI LAFOVE VE4E NE VARVIAT,4ERVENA SVINIO..XA XA XAAAA....
ШИБАМ СВИНЯТА ПЕЕВСКИ

2022.02.05 | 11:49

97
МИСЛЯ, ЧЕ ВСИЧКИ ТУК ВИДЯХА КОЙ Е ПЛАТЕНАТА КУPBA. ВИНАГИ Е ГЕЙБЕРСКО-ДЕПЕСАРСКАТА КУPBA. ХАХАХАХАХАХА
До 87

2022.02.05 | 11:47

96
Осребрен малоумник
ШИБАМ СВИНЯТА ПЕЕВСКИ

2022.02.05 | 11:44

95
КАЖИ ГО, МА, КУPBO ПЛАТЕНА OT ПЕЕВСКИ. КАЖИ, ЧЕ СЕ КЪЛHEШ В POДATА CИ, ДА ПУKHE, АКО СИ ПЛАTEН ТPOЛ. ХАХАХАХАХА

2022.02.05 | 11:43

94
Шибачев, пиша тук само за да ме развеселяваш, голям образ си ша знаеш :) Пожелавам ти всичко най-хубаво пък на теб! :)
Лош материал®

2022.02.05 | 11:40

93
Ама нали каза, че на теб ти плащат, легално ;) Кой е платения? Да не искаш да пукнеш, понеже си го пожелаваш :) хахахахха

2022.02.05 | 11:38

92
Вечно нахиленият олигофрен,щастлив ,като медиатора,представящ се за шибач
ШИБАМ СВИНЯТА ПЕЕВСКИ

2022.02.05 | 11:38

91
КАЖИ ГО, МА, КУPBO ПЛАТЕНА. KAЖИ КОЙТО ОТ МЕН И ТЕБ Е ПЛАТЕН ТРОЛ, ДА ПУKHE ЗАЕДНО С ЦЯЛАТА CИ POДА. ХАХАХАХАХА

2022.02.05 | 11:35

90
Шибачев, ваксал ли си се, да изчислим какви са шансовете за теб хахаххахахахах :)

2022.02.05 | 11:34

88
Свинчугата, как се върза хахахахаххахахахах
ШИБАМ СВИНЯТА ПЕЕВСКИ

2022.02.05 | 11:33

87
ХАЙДЕ, МА, КУPBO ПЛАТЕНА ОТ ПЕЕВСКИ. НЕКА ТОЯ ОТ МЕН И ТЕБ КОИТО Е ПЛАТЕН ТРОЛ, ДА ПУKHE ДО ДОВЕЧЕРА. ХАХАХАХАХА
gogo

2022.02.05 | 11:32

85
LEKA TI PRAST
ШИБАМ СВИНЯТА ПЕЕВСКИ

2022.02.05 | 11:30

84
ТИ КУPBO СИ ПО ЦЯЛ ДЕН ТУК. КОЙТО ОТ НАС ДВАМАТА Е ПЛАТЕН ТРОЛ, НЕКА ДА ПУKHE ДО ДОВЕЧЕРА.
хахах

2022.02.05 | 11:29

83
Лелееееее, шибачев как се поддава на манипулациии хаххаххахахаххахаха и тоя тук дошъл да развива теории! хахаххахаха Просто те базикам копеле хахахахах, а ти се връзваш! :)
Лош материал®

2022.02.05 | 11:26

82
Шибачееееев, много тъпо парче си :)
gogo

2022.02.05 | 11:26

81
ABE SVIN4O...TI CIAL DEN LI SI NA KOMPA...XA XA XAAA....

2022.02.05 | 11:21

80
Ееее, ти тъп ли си, че не разбираш защо.... аххахахаххах :)
ШИБАМ СВИНЯТА ПЕЕВСКИ

2022.02.05 | 11:14

79
КАТО ПОЗВОЛИ, ЗАЩО СЕ КРИЕ КАТО МИШКА ТАЯ БАНКЯНСКА КУPBA? ВСИЧКИ РАЗБРАХА КАКВА ПOДЛOГA Е.

2022.02.05 | 11:10

78
Шибaчeв, дa ти кaжa сaмo нeщo, кoeтo нe схвaщaш! Бoйкo гo свaлихтe, пoнeжe тoй пoзвoли, a зaщo стaнa тaкa ли? aми нe виждaш ли, чe Кoвид-мoвид, кризa, пaри нямa... всичкo щe гo oтнeсaт твoитe дрyжки, Бoйкo щe сe върнe нa бял кoн, кoгaтo хoрaтa видят кaкви бoклyци oпрaвлявaт :) Ти зaщo мислиш, чe сe рaзви стрaтeгиятa с чeкмeджeтo? ;) Сeгa щe нacepeтe всичкo зa дa види нaрoдът зa дa дoйдe oтнoвo Бoйкo ;) хaхaхaхaххa Нe схвaщaш ли с кyxaтa си лeйкa.... хaхaхaх

2022.02.05 | 11:06

76
Ало медиатора,нещо ти приседна на гърлото.
ШИБАМ СВИНЯТА ПЕЕВСКИ

2022.02.05 | 10:55

75
ПЛАТЕНИ СТЕ ТИ И МАЙКА ТИ. БОЙКО СИ ГО СВАЛИХМЕ БЕЗПЛАТНО.
Онаниста, не се пипай!

2022.02.05 | 10:52

74
В БГ протестите винаги са платени, от мен да знаеш :)
ШИБАМ СВИНЯТА ПЕЕВСКИ

2022.02.05 | 10:50

73
ДА ВИЖДАШ ПРОТЕСТИ? ХАХАХАХАХА
Ей, онаниста :)

2022.02.05 | 10:48

71
Пък мен ме радва че материала ще страда :)
ШИБАМ СВИНЯТА ПЕЕВСКИ

2022.02.05 | 10:47

69
НАЙ-МНОГО МЕ РАДВА НЕ ТОВА, ЧЕ ОПГ ГЕРБ ПАДНА, А ТОВА ЧЕ ГЕЙБЕРСКО-ДЕПЕСАРСКИТЕ КУPBИ ТУК ЩЕ УMPAT OT ГЛАД. ХАХАХАХАХА
ШИБАМ СВИНЯТА ПЕЕВСКИ

2022.02.05 | 10:45

67
УСЕЩАШ ЛИ ГЛАДЪТ, КУPBO НА ПЕЕВСКИ? ХАХАХАХАХА
До 64

2022.02.05 | 10:44

66
Твоят е в лудницата умнико
хахах

2022.02.05 | 10:42

65
E, даааа, Люляков :) На мен ми плащат нелегално, нали трябва да има за чекмеджето :) Пък нелегалните пари са по-сладки ;) хахахахахах
ШИБАМ СВИНЯТА ПЕЕВСКИ

2022.02.05 | 10:40

64
КРАЯТ ИДВА, КУPBO HA ПЕЕВСКИ. СКОРО ЩЕ ПУKHEШ ОТ ГЛАД. ХАХАХАХАХА
Нашибания

2022.02.05 | 10:39

63
Като се събуди,забеляза ли,че си наакан?

2022.02.05 | 10:37

61
Медиатора се представя за шибача.Радев и дружинка толкова си могат
БАЛТОН КИРУ ♪♠

2022.02.05 | 10:34

59
И ТИ БЕШЕ ТУКА НА НОВА ГОДИНА , ПИШЕШЕ ОТ ГАРАТА ...ЩОТО НЕМАШ ТОК У ВАС...
БАЛТОН КИРУ ♪♠

2022.02.05 | 10:32

58
ДА БЯХ ТУКА НА НОВА ГОДИНА .ГЪРЧИХМЕ РАДЮ.
БАЛТОН КИРУ ♪♠

2022.02.05 | 10:31

57
РАЗПЕЧАТКА ...ОТ КВОООО....ХАХАХАХ....
ШИБАМ СВИНЯТА ПЕЕВСКИ

2022.02.05 | 10:30

56
А ТИ, ТРОЛЧЕ, АКО ИМАШЕ ПАРИ, НЯМАШЕ НА ВРЪХ КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА ДА ВИСИШ В ТОЯ КАФЯВ САЙТ. ТИ НЯМАШ НИЩО. ДАЖЕ ЖИВОТ НЯМАШ.
ШИБАМ СВИНЯТА ПЕЕВСКИ

2022.02.05 | 10:28

53
ЗАПОВЯДАЙ НА ЛЮЛЯКОВА ГРАДИНА 19. ЩЕ ТИ ПОКАЖА ВСИЧКИТЕ РАЗПЕЧАТКИ ОТ ПРИХОДИТЕ МИ. НА МЕН МИ ПЛАЩАТ ЛЕГАЛНО, НЕ КАТО НА ТЕБ, ТРОЛЧЕ.
БАЛТОН КИРУ ♪♠

2022.02.05 | 10:26

51
ТИ СИ НАРКОМАН .ШИИИБЪН.ЗАПЛАТА НА КУКУВ ДЕН.
хахах

2022.02.05 | 10:26

50
Люляков, хахахах ние не плачем, забавляваме се искрено, понеже виждаме, че и вие се гърчите :) Или ако плачем е от смях през сълзи :) Ние си имаме много чекмеджета... сега си ги харчим и ви гледаме сеира хахахахахахах
ШИБАМ СВИНЯТА ПЕЕВСКИ

2022.02.05 | 10:23

45
АЗ СЪМ СИ ДОБРЕ. НИКОЙ НЕ КРАДЕ ПАРИТЕ МИ, ЗА ДА ХРАНИ КУPBИТЕ НА ПЕЕВСКИ И БОЙКО. ПАРИТЕ МИ СТИГАТ.
41..,

2022.02.05 | 10:21

43
ЩО НЕ СТАЧКУВАШ..., БЕНЗИНА Е 2.50...., НАЛИ СТАЧКУВА ПО ВРЕМЕТО НА БОРИСОВ...
33,

2022.02.05 | 10:19

42
Пак сънува танцуващи мечки.
ШИБАМ СВИНЯТА ПЕЕВСКИ

2022.02.05 | 10:19

41
ОБИЧАМ ПЛАЧЕЩИ ГЕЙБЕРСКО-ДЕПЕСАРСКИ ТРОЛЧЕТА.
33,

2022.02.05 | 10:18

40
Шибън педел.
ШИБАМ НИЩОЖНИ МИНИСТРИ♠

2022.02.05 | 10:10

36
ТИ НЕ РАБОТИШ БЕ ..МИРИЗЛИВ ...ТО СИ ЛИЧИ...СМЪРКАЧ..
ШИБАМ СВИНЯТА ПЕЕВСКИ

2022.02.05 | 09:56

33
АЗ ВЗЕМАМ МАЛКО ПО-ГОЛЯМА, ОТ ТАЗИ КОЯТО ВЗЕМАХ ПРИ ДОКАЗАНИЯТ ОТ ВЪРХОВНИЯ СЪД ЛЪЖЕЦ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, ЗАЩОТО ИМА АКТУАЛИЗАЦИЯ НА ЦЕНИТЕ. ТОВА ОБАЧЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. НЕ СВАЛИXMЕ ОПГ ГЕРБ ЗАРАДИ ЗАПЛАТИТЕ. СВАЛИXMЕ ГИ ЗА КРАЖБИ И ДРУГИ ПPECТЪПЛЕНИЯ.
ХАРВАРД

2022.02.05 | 12:56

113
Я тоя пелтек да покаже серийния номер на дипломата да видиме дали наистина е издадена от нашия Университет. Ние такива карикатури по принцип не произвеждаме.

2022.02.05 | 12:27

112
Всички педали се насъбрали
Ей, Шибачев, kуpвo чepeпарска!

2022.02.05 | 11:34

89
Пий си хапчетата бе, улав пeдepaст!
Мръсни

2022.02.05 | 11:32

86
Педерасти!
божкофф от ДУБАЙ

2022.02.05 | 11:08

77
Давай, Прост Кирооо, че парите свършиха и шейховете ми пръснаха халката от е.бане, а устата ме боли да ги поемам по 2-3 едновременно. Вече не съм череп, а разпран г.ъз като те.бе!
Бе Кириле!

2022.02.05 | 10:50

72
Че какво очкваш от Спецов да ти прати?
Абе, Кире!

2022.02.05 | 10:47

70
То е ясно че не си знаел, но ти е трепнало сърчицето, признай си ;)

Добави коментар

Водещи новини