Петков проведе среща с федералния министър за Европейския съюз и Конституцията на Австрия

  • 04 февруари 2022 13:44

  • 262
  • 4
Петков проведе среща с федералния министър за Европейския съюз и Конституцията на Австрия
© МС

Министър-председателят Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически проведе среща с федералния министър за Европейския съюз и Конституцията на Република Австрия Каролине Едщадлер, съобщиха от правителствената пресслужба.

Основен фокус на разговора им бе европейската перспектива пред Западните Балкани, както и дебатът за върховенството на правото в рамките на Европейския съюз.

Бойко Рашков се срещна с австрийския си колега Каролине Едщадлер

Премиерът Петков изтъкна безкомпромисното отношение на българското правителство към корупцията и подчерта, че не може да става дума за деление между Изток и Запад по отношение на ценностите на ЕС.

Министър Едщадлер изрази подкрепата на Австрия за действията на новото българско правителство и подчерта своето желание за бъдещо взаимодействие.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
262 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.02.04 | 20:57

4
Подал е документ с невярно съдържание. Затвор, .Никаква глоба.Наказанието е 3 г. затвор. Това с ВОЛЕИЗЕВЛЕНИВ ЕТО МУ не важи 8има си закони. А отговор даже още няма. В Румъния се е получило, че в Канада е получено и ще се разгледа в 3 месечен срок. Значи най рано декември. И за това лъже, още и в момента е с двойно. Така, че щом за това лъже какво остава за друго. не ни трябват мошеници.Той излъга и затова, че е платил спасителната акция за алпиниста Боян Петров. За откраднатите ту милиони, ту милиарди от ББР, където и той не запомни колко да му е версията знаем всички....и т.н. и т.н.
Mitaka

2022.02.04 | 14:10

2
Бащата на Кирил Петков е Петко Петков, присвоил в съучастие с ПеткоТарашманов от завод "Електроника", и двамата от БКП, 187млн.долара, изнесени първоначално в Австрия и след това в Канада////
Fake

2022.02.04 | 15:32

3
Fake & Stupid Mitaka!
Mitaka

2022.02.04 | 13:49

1
а така, а каза ли и че е лъжец и не спазва конституцията

Добави коментар

Водещи новини