Петков и Фандъкова обсъдиха инфраструктурните проблеми на столицата

  • 04 февруари 2022 14:34

  • 1004
  • 1
Петков и Фандъкова обсъдиха инфраструктурните проблеми на столицата
© МС
Слушай новината Слушай новината

Министър-председателят Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически проведе среща с кмета на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, на която бяха обсъдени инфраструктурните проблеми на столицата и значението на метрото за развитието на града. В този контекст кметът запозна премиера с проектите, по които се работи в настоящия момент за доизграждането на подземната железница, съобщиха от правителствената информационна служба.

Друг акцент в разговора бе изграждането на инсинератор. Бяха представени идеи как да не бъдат загубени средства от еврофинансирането по проекта заради забавянето на част от дейностите. Обсъдени бяха също проблемите на „Топлофикация София ЕАД“, както и възможностите за геотермална енергия. 

Фандъкова отговори на новата власт за градините: Тази година е най-силната за строителство

Кметът Фандъкова представи на премиера Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически двугодишен план за строеж и ремонт на детски градини в столицата. Поет бе ангажимент за засилване на контрола върху процеса с акцент върху забавянето на строително-ремонтните дейности, както и на цените, по които те се извършват.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1004 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.02.04 | 14:55

1
Зико спиш ! Келеш смотан !

Добави коментар

Водещи новини