Методи Лалов подаде заявление за напускане на групата на ДБ в СОС

  • 18 януари 2022 13:03

  • 1288
  • 5
Методи Лалов подаде заявление за напускане на групата на ДБ в СОС
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Току що подадох по електронен път заявление за напускане на групата на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" в Столичния общински съвет, съобщи общинският съветник Методи Лалов в профила си във Фейсбук.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32987

"Моят ангажимент е към гражданите, а политическите формации винаги съм разглеждал като инструмент за постигане на правова и демократична държава. Затова ще продължа да отстоявам и защитавам спазването на правилата и обществения интерес като общински съветник без принадлежност към политическа група", посочва той.

Методи Лалов беше изключен от партията "Да, България" през миналата седмица.

Методи Лалов с коментар за изключването му от "Да, България"

В заявлението за напускане, изпратено до СОС, Лалов посочва, че считано от днес, 18 януари, напуска политическата група на общинските съветници от "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" в СОС.

На 8 септември 2021 г. той е подал оставка като председател на тази група, поради различие с част от практиките на мнозинството в нея, инспирирани и подкрепяни от ръководствата на партиите в коалицията "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от - обединение", пише Лалов. "Впоследствие, като реакция на несъгласието ми с недемократичното и противоуставно управление на политическа партия "Да, България", незаконосъобразно беше прекратено членството ми в партията. С оглед на това вече не съществува политическа логика и основание да продължа да бъда част от политическата група на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от - обединение" в СОС", посочва в мотивите си Методи Лалов. Той декларира, че ще продължи да осъществява функциите си на общински съветник без принадлежност към политическа формация.

 

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Константин Тодоров
1288 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2022.01.18 | 17:10

5
Лало неси за в политиката.Започнешли дасе мислиш за голям.Бегай далеч.
Вико

2022.01.18 | 15:19

4
Очаквам медийната войната между двамата "умнокрасавци" Лалов и Иванов с голям интерес хахахха Ще си мерят псевдовеличието явно хаххаха

2022.01.18 | 15:18

3
И тоя е капут, и бившите му ортаци също.
Пини дървено човече

2022.01.18 | 13:46

2
И това било събитие???Двама кретени с мания за величие и селски наполеонов комплекс се скарли и това е събитие,това е новина!!!А стита!!!
Пини дървено човече

2022.01.18 | 13:45

1
И това било събитие???Двама кретени с мания за величие и селски наполеонов комплекс се скарли и това е събитие,нова е новина!!!А стита!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини