Ген. Атанасов: Петков да постави под пряко наблюдение енергетиката и здравеопазването

  • 04 януари 2022 07:35

  • 2007
  • 4
Ген. Атанасов: Петков да постави под пряко наблюдение енергетиката и здравеопазването
© Кадър - Нова телевизия

Договорът между България и Северна Македония не се изпълнява. Нещата са несъотносими - това, което се иска от нас и това, което получваме. Това заяви депутатът от "Демократична България" и председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров в ефира на Нова телевизия.

По думите му основната цел на създаването на коалицията е да не бъде Борисов във властта.

Администрацията на президента - ще се прибере бавно в Президенството. Хората, които са били в служебните кабинети - ще се съобразят с това, че имаме редовен кабинет, смята още той.

Атанас Атанасов: Симбиозата между правителството на Борисов и Прокуратурата беше очевидна

Кирил Петков се е объркал, Реголатърът е независим и решенията, които взима са по предложения на дружествата. За цената на газа - предложението е от държавното дружество Булгаргаз. Всички сектори на управление в държавата са важни, но сега трябва да се наблюдават със специално внимание от премиера секторите енергетика и здравеопазване, подчерта още той.

В Булгаргаз бяха заложени мини от предишните управляващи, категоричен е Атанасов.

 

Последвайте канала на

Калина Христова
2007 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Viktoria

2022.01.04 | 14:37

4
Кой си ти Атанасов, че да казваш на премиера какво и кого да наблюдава !? Както оникновенно неандерталците от ДБ се изказват нелогично ...
СДС

2022.01.04 | 09:33

3
Предател, лицемер и подлога! При всички случай ти е за последно. При следващи избори, а те няма да са далече ти и компанията ти сте свършени. Демократи! Измамници!

2022.01.04 | 08:54

1
МИЛИЦИОНЕРА СИ Е МИЛИЦИОНЕР

2022.01.04 | 09:28

2
мдаааааааааааа пълен 6естак! мишко затрий се бе!

Добави коментар

Водещи новини