Георги Гьоков: Ще положим всички усилия да замразим цените на тока за битовите потребители

  • 11 декември 2021 16:15

  • 1799
  • 2
Георги Гьоков: Ще положим всички усилия да замразим цените на тока за битовите потребители
© Булфото (архив)

"Преговорите (за съставяне на правителство) бяха отговорни", това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" Герги Гьоков, който днес бе предложен за социален министър в проектирания кабинет.

 "Коалиционното споразумението ще бъде гарант за работата на правителството. По време на разговорите ние сближихме позиции и заради това аз съм оптимист (за бъдещето на кабинета"), каза още депутатът от БСП в ефира на Нованюз.

ПП представи състава на бъдещия кабинет, Бойко Рашков остава в редиците

"Ние ще положим всички усилия да замразим цените на тока за битовите потребители и малките фирми. Ако не постигнем това, ние ще предложим подпомагане на енергийно бедните хора", добави Гьоков.  

 

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1799 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.12.11 | 18:04

2
До сега всеки месец Кирчо ментата и Ачо Лъжата заедно с диктатора - комунист Румен Радев теглят по половин милиард заем( досега 3.5 млрд) резултата е че нито на лекарите са вдигнали заплатите, нито на учителите, нито на бизнеса са помогнали със средства ...къде отиват тези пари...по сметки на Черепа и Цветан Василев режисьорите, които стоят зад Румен Радев!!!!!
Новини.бг - медиен клозет

2021.12.11 | 17:02

1
Полуграмотен шизофреник измисля новините тук. Тая мутренска ку.рва пуска позиви в кутиите на софиянци с цинизми за Радев и новата власт.

Добави коментар

Водещи новини